Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zanosila med jemanjem stedril -m 14.11.2004 9:52:40
|
|
|
|
Pia73
|
Poznam eno, ki se ji je to zgodilo a je ugotovila, ko je bilo že prepozno za splav,... Pri 38. letih je donosila tretjega otroka - popolnoma zdravo punčko! :bravo: Kako vztrajno mora biti tole dete, da premaga take ovire! :bravo: sicer pa KT niso tako učinkovite, če ženska jemlje še kakšne druge tablete (npr. nekatere antibiotike) ali če kmalu po zaužitju KT bruha,... Pa srečno ji želim, kakorkoli se bo odločila, bo pravilno, saj sama najboljee ve kako in kaj! Jaz pa navijam za :duda: LP Pia73 :metulj:
|
|
|
|
Zanosila med jemanjem stedril -m 14.11.2004 10:07:38
|
|
|
|
Vera*
|
Tudi jaz sem zanosila med jemanjem tabletk Cilest.Jaz sem se odločila obdržati,čeprav pravijo da ni fajn za otroka.No mi smo bili zdravi hvalabogu.Upam da se bo pravilno odločila.Držim :miska::miska:
|
|
|
|
Zanosila med jemanjem stedril -m 14.11.2004 12:07:56
|
|
|
|
Jančika_
|
Zadnjič sem nekje prebrala odgovor zdravnika, na žalost se ne spomnim več kje, da to otroku niti naj ne bi škodilo. Vprašanje pa je, če si ga tvoja sestra želi. To bo najbolje vedela sama. Tudi jaz držim pesti, da bo vse OK, tako ali drugače. LP, Jana :zajcek::zajcek::zajcek:
|
|
|
|
Zanosila med jemanjem stedril -m 14.11.2004 12:34:43
|
|
|
|
dory
|
Tudi jaz sem zanosila, vendar pa sem bila nepazljiva in eno pozabila..pa se je zgodilo..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.11.2004 15:15:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.