Zanosila med jemanjem stedril -m (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

saba01 -> Zanosila med jemanjem stedril -m (14.11.2004 7:53:55)

Lep pozdrav!
Moja sestra je bila v četrtek pri ginek.zaradi slabega brisa.Ta jo je poslala v Slovenjgradec,na pregled,nakar je doktor ugotovil ,na ultrazvoku,da je noseča en mesec in pol:zmeden:~Čeprav je redno jemala tabletke stedril-m:zmeden:!Skoraj jo je kap.Zdaj ne ve kaj storiti?:((Doma ima že dva9nebesa.Me pa zanima,če se je kateri že zgodilo podobno in kako je rešila to zadevo?Prosim za kakšen nasvet!

Lp,Sabina:rozica:

Pia73 -> Zanosila med jemanjem stedril -m (14.11.2004 9:52:40)

Poznam eno, ki se ji je to zgodilo a je ugotovila, ko je bilo že prepozno za splav,...

Pri 38. letih je donosila tretjega otroka - popolnoma zdravo punčko! :bravo:

Kako vztrajno mora biti tole dete, da premaga take ovire! :bravo:

sicer pa KT niso tako učinkovite, če ženska jemlje še kakšne druge tablete (npr. nekatere antibiotike) ali če kmalu po zaužitju KT bruha,...

Pa srečno ji želim, kakorkoli se bo odločila, bo pravilno, saj sama najboljee ve kako in kaj! Jaz pa navijam za :duda:

LP Pia73 :metulj:

Vera* -> Zanosila med jemanjem stedril -m (14.11.2004 10:07:38)

Tudi jaz sem zanosila med jemanjem tabletk Cilest.Jaz sem se odločila obdržati,čeprav pravijo da ni fajn za otroka.No mi smo bili zdravi hvalabogu.Upam da se bo pravilno odločila.Držim :miska::miska:

Jančika_ -> Zanosila med jemanjem stedril -m (14.11.2004 12:07:56)

Zadnjič sem nekje prebrala odgovor zdravnika, na žalost se ne spomnim več kje, da to otroku niti naj ne bi škodilo. Vprašanje pa je, če si ga tvoja sestra želi. To bo najbolje vedela sama. Tudi jaz držim pesti, da bo vse OK, tako ali drugače.

LP, Jana :zajcek::zajcek::zajcek:

dory -> Zanosila med jemanjem stedril -m (14.11.2004 12:34:43)

Tudi jaz sem zanosila, vendar pa sem bila nepazljiva in eno pozabila..pa se je zgodilo..

india -> Zanosila med jemanjem stedril -m (14.11.2004 14:55:38)

Ojla!
osim, nobene panike, jaz sem zadnje tri otroke zanosila in donosila kljub jemanju Stedirila M nato pa D.
Marka sem nosila že 6 mesecev, jemala tablete in imela menzes. Pa sem potem zaradi gibov pogrunatala kaj in kako. Vsi smo bili frapirani, Mark pa je zdrav, tako kot tudi Jan in Pia, ki nimata nobenih posledic.
Res pa naj redno obiskuje zdravnike, če se bo odločila obdržati. Pa lep pozdrav, Miška

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.11.2004 15:15:11)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]