|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zamrzovanje hrane
23.7.2010 15:35:39   
Aniiita
Če skuhate za otroka preveč (npr. mineštre), zamrznete ali vržete stran?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zamrzovanje hrane
23.7.2010 15:40:33   
mini86
od začetka ko še nism mela filinga kok poje sem zmrzovala..včasih sem če mi je ostalo malo zel.juhe in je bil recmo premalo za recimo drugi dan sem zmiksala s paličnim in dala v skrinjo in je bila zelo dobra omakca za makarone..seveda sem zmeraj uporabljala tudi smetano ali topljeni sirček..
sedaj pa nekako skuham tok kokr poje samo zdj polet vseeno kiksnem k ne je tok zaradi vročine..potem pa odvisno kaj je..večinoma pa če mi ostane shranim v hladilniku za naslednji dan..
čeprav tanč na monu pravi da kar ostane lahko dobi za večarjo ampak raje dan naslednji dan da ni skos isto..

a ti nič ne zmrzneš

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2010 16:32:16   
Katy78
Razne golaže, omakce in mineštre sem velikokrat zamrznila, sploh prej, ko sem za tamalega kuhala posebej in je bilo skoraj nemogoče skuhati samo za 1x. V bistvu še zdaj velikokrat zamrznem. Pride zelo prav, kadar se mudi, pa ni časa kuhat ali pa v taki vročini kot je zdaj, ko meni paše npr. samo solata, njemu pa iz skrinje kaj ven vzamem.

Za večerjo mu pa jaz tudi ne dajem od kosila, ne vem, smo se navadili, da ima zvečer kruh in kakšen sir, jajček ali kakšen drugi namaz, pa še ful ima rad kruh.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2010 22:23:21   
Aniiita
Hvala.. user posted image

Ma do sedaj še nisem zamrzovala,sedaj pa razmišljam, da bi, saj mi res ostane vsaj še za enkrat ponavadi (zanjo kuham posebej).

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2010 14:46:36   
ledenaa
Nikoli nisem zamrzovala .  Meni ni istega okusa 

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2010 18:26:44   
Oren
Vse zamrznem...kuham v večjih količinah in potem imam ful izbire v zmrovalniku. Delrm pa vse po knjigi Velika paparica za majhne papavčke-knjiga je zakon.Piše lepo kaj je primerno za zmrnit in kaj ne.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2010 12:52:34   
Aniiita
A obstaja tudi knjiga? Super. Je boljša kot revija? Nad njo namreč nisem bila preveč navdušena..

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2010 10:27:18   
Oren
Knjiga je super...revija je pa za en drek jaz nisem našla v njej nič uporabnega.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.