Zamrzovanje hrane (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Aniiita -> Zamrzovanje hrane (23.7.2010 15:35:39)

Če skuhate za otroka preveč (npr. mineštre), zamrznete ali vržete stran?

mini86 -> RE: Zamrzovanje hrane (23.7.2010 15:40:33)

od začetka ko še nism mela filinga kok poje sem zmrzovala..včasih sem če mi je ostalo malo zel.juhe in je bil recmo premalo za recimo drugi dan sem zmiksala s paličnim in dala v skrinjo in je bila zelo dobra omakca za makarone..seveda sem zmeraj uporabljala tudi smetano ali topljeni sirček..
sedaj pa nekako skuham tok kokr poje samo zdj polet vseeno kiksnem k ne je tok zaradi vročine..potem pa odvisno kaj je..večinoma pa če mi ostane shranim v hladilniku za naslednji dan..
čeprav tanč na monu pravi da kar ostane lahko dobi za večarjo ampak raje dan naslednji dan da ni skos isto..

a ti nič ne zmrzneš

Katy78 -> RE: Zamrzovanje hrane (23.7.2010 16:32:16)

Razne golaže, omakce in mineštre sem velikokrat zamrznila, sploh prej, ko sem za tamalega kuhala posebej in je bilo skoraj nemogoče skuhati samo za 1x. V bistvu še zdaj velikokrat zamrznem. Pride zelo prav, kadar se mudi, pa ni časa kuhat ali pa v taki vročini kot je zdaj, ko meni paše npr. samo solata, njemu pa iz skrinje kaj ven vzamem.

Za večerjo mu pa jaz tudi ne dajem od kosila, ne vem, smo se navadili, da ima zvečer kruh in kakšen sir, jajček ali kakšen drugi namaz, pa še ful ima rad kruh.

Aniiita -> RE: Zamrzovanje hrane (23.7.2010 22:23:21)

Hvala.. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ma do sedaj še nisem zamrzovala,sedaj pa razmišljam, da bi, saj mi res ostane vsaj še za enkrat ponavadi (zanjo kuham posebej).

ledenaa -> RE: Zamrzovanje hrane (24.7.2010 14:46:36)

Nikoli nisem zamrzovala .  Meni ni istega okusa 

Oren -> RE: Zamrzovanje hrane (24.7.2010 18:26:44)

Vse zamrznem...kuham v večjih količinah in potem imam ful izbire v zmrovalniku. Delrm pa vse po knjigi Velika paparica za majhne papavčke-knjiga je zakon.Piše lepo kaj je primerno za zmrnit in kaj ne.

Aniiita -> RE: Zamrzovanje hrane (26.7.2010 12:52:34)

A obstaja tudi knjiga? Super. Je boljša kot revija? Nad njo namreč nisem bila preveč navdušena..

Oren -> RE: Zamrzovanje hrane (3.8.2010 10:27:18)

Knjiga je super...revija je pa za en drek jaz nisem našla v njej nič uporabnega.

Stran: [1]