|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zalostna - hrana
29.10.2007 12:06:04   
Anonimen
Ali ima katera izmed vas, ko je zalostna ali nezadovoljna, probleme s hranjenjem. Ker sama ugotavljam, da kadarkoli sem zalostna, osamljena ali otozna, začnem prekomerno jesti. Sicer hvala bogu, da nimam problemov s samo težo, sem čisto normalna, prej suha, kot okrogla, mogoče bi lahko imela kakšno kilco še manj, pa bi bila res zadovoljna s seboj.
Ampak se tukaj vedno pojavi problem - sem zelo čustvena oseba in me marsikaj užali in potem začnem jesti. 3kose kruha, čokolado, en kup manadrin poprek. Čips in kokakolo, in potem se počutim še grše in še slabše, ker se tako najem, da se ne morem premikat. Ampak če jem, nimam občutka slabosti in šibkostiuser posted image

Rada bi se tega rešila.
Ali ima katera kakšen predlog, pomoč?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zalostna - hrana
29.10.2007 12:08:01   
Anonimen
Sam tolk poješ naenkrat? K bi vidla ti mene suhico, kolk pojem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2007 12:13:50   
tanaja*
Welcome to the CLUB!!!!user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2007 12:15:48   
Anonimen
To ni glih zanemarljiv problem. Enkrat sem čula-food is just a food, not love.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2007 12:18:04   
Anonimen
Se strinjam z Nivess, nočem tega potisnit na stran, ampak bi se rada zadeve lotila in jo presla. Ker jem zato, da zivim, ne pa da zivim, zato, da jemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2007 12:24:10   
Anonimen
Anonimna nisi edina, vem da to ni tolažba ampak je res. Mnogo ljudi nadomesti pomanjkanje ljubezni z nečim. Ti to delaš s hrano, ene ženske kupujejo goro in goro čevljev, zapravljajo na bedarije in gredo v abnormalne minuse, razdajajo svoje telo kr tak vsakemu, da čutijo kao neko ljubezen..milijon variant je. Pa niso samo ženske. Tudi moški.

Vidim, da si priznala da imaš problem in to je že začetek. Vse je v glavi. Jaz upam ,da si dovolj močna in premagaš to opsesijo, možno je sigurno. Hvala bogu za zdaj še ni kritično, vidim da praviš, da nisi debela, ampak da ti povem kg so zahrbtni in kr naenkrat pridejo.Srečno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2007 12:28:19   
piščanc
mene hranjenje obsede tudi pred in med menstruacijo. in ob stresnih situacijah čokoladaaaaa.

poizkusi najti vzrok stresa in se z njim soočiti, namesto prehranjevanja pa sprehod, pa še misli se skulirajo. sicer pa mislim da ni nič narobe, če na stresne situacije reagiraš, saj vsi.

pa mogoče piši dnevnik ali se izpovej na rr - to tud pomaga. prideš do bistva problema, pa še čas ti mine

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2007 12:44:47   
nicnic
Ko sem jaz žalostna grem ven v naravo na zeloooo dolg sprehod. Tako sem daleč stran od hrane in sprostim se. Uredim si misli in ko pridem nazaj je jeza, žalost,... že za mano.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.10.2007 12:56:24   
ulani
ja,nicnic,to je ful v redu...

ampak včasih se ti ne da zrihtat pa vn in je najbližje res samo hladilnik.

In ja....problem je zelooo poznan...js to prakticiram prepogosto,priznam.
Zdej,če nimaš probleme s težo, je pol manjši problem....samo rešiš psihično,zakaj se greš vedno nažirat..zakaj ti je hrana tolažba. če pa na račun tega pridelaš kako kilo, dve, tri,pet....maš pa več dela.

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.10.2007 13:34:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nicnic

Ko sem jaz žalostna grem ven v naravo na zeloooo dolg sprehod. Tako sem daleč stran od hrane in sprostim se. Uredim si misli in ko pridem nazaj je jeza, žalost,... že za mano.

Jst tud.. user posted image

(odgovor članu nicnic)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.10.2007 13:40:37   
Gina
Ja, svoje čase se je z mano dogajalo enako. Pa ravno tako me je takrat črvičilo, da to ni ok. To je bilo pri 18. letih. Potem sem ugotovila, da je življenje pač sestavljeno iz vzponov in padcev, iz obdobij, ko mi hrana ful paše (tudi pred menstro npr. ali pa kdaj drugič, ali če sem nervozna..), pa obdobij, ko mi hrana nič ne paše. In ker sem leta in leta imela pravzaprav enako težo, če sem povprečje vzela, z odstopanji gor dol kilo dve, sem se nehala sekirat. Danes točno vem, da če mi danes paše jest in jest in jest, bo zihr slej ko prej prišel dan, ko mi jest ne bo pasalo. Ne dan, kar obdobje najbrž, pa mi bo spet pasalo normalno, pa nič,  pa veliko, pa še več, pa malo, pa.... Samo sekirat se ne smeš začeti vmes. Če zaupaš v naravni ritem, ciklus potreb do hrane, boš vedno čist lepo normalna, kar se kil tiče. Čim se boš pa glodala, zakaj tolk ješ, boš pa od same nervoze še več in več jedla. Sprejmi to kot del sebe in zavedaj se, da je to le obdobje, ki mine. Pa ne ocenjuj se glede na modne trende sodobnih revij. Videti se moraš lepo, čeprav nisi twigica, obešalnik. Takrat te kile ne bodo sekirale in samo tako ne boš konstantno mislila na hrano in o njej, in samo takrat boš imela vedno normalne kile...sicer pa bo hrana tvoj gospodar. Naselila se bo v tvoje misli in gospodarila s tabo ob vsakem zaužitem koščku hrane. vem, tega je ogromno in presrečna sem, ker se meni to ne dogaja (po moje sem ena redkih), vendar se tebi tudi ne bo, če boš zaupala naravnemu ciklu prehranjevanje - več, manj, več, manj...ok je to. Saj menda ne misliš ostati ves čas nesrečna?

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.10.2007 13:49:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Potem sem ugotovila, da je življenje pač sestavljeno iz obdobij, ko mi hrana ful paše pa obdobij, ko mi hrana nič ne paše.

Jst pa kr ne najdem obdobja.. ko mi cokolada ne bi pasala.. user posted image user posted image  Ce bi laif gledu skozi cokolado.. bi reku, da je samo eno obdobje v laifu.. obdobje cokolade.. user posted image user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.10.2007 13:57:08   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Jst pa kr ne najdem obdobja.. ko mi cokolada ne bi pasala.. user posted image user posted image  Ce bi laif gledu skozi cokolado.. bi reku, da je samo eno obdobje v laifu.. obdobje cokolade.. user posted image user posted image

A dej nouser posted image , a na čokolado ti padeš? Jap, meni je tudi všeč, kašna marcipanova recimo.user posted image Ampak to mora biti pa fajn, si rekel, življenje je obdobje čokolade...se pravi je zlo sladko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.10.2007 15:18:47   
dory
Moja kilaža tud variira ravno zarad tega...ko pride na plano kak problem, se zaprem v hladilnik...in ko se uspešno zredim potem ne jem nič, da pridem na zaj na "normalno" težo...sej manekenske itak ne bom nikol mela, tolk že merkam :)

bom se mogla v roke vzet,ker to ni zanemarljiva zadeva...predvsem pa na samozavesti kej narest...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.10.2007 15:37:41   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Leta in leta se borim s težavami katere opisuje anonimna.Poiskala sem tudi pomoč strokovnjakov, vendar je nekaj časa bilo bolje, potem pa spet po starem.Nikomur o tem ne morem govoriti, ker malokdo to razume.
Najhujše je to, ker se mi pozna na teži, zato se še bolj sovražim.Enostavno nimam se rada.Globoko v sebi vem kaj bi bil lahko vzrok, zato sem o tem začela govoriti, toda vseeno še kar naprej iščem tolažbo v hrani.
Ko mi je hudo, ko trpim, potem začnem jesti do bolečin.S hrano polnim notranjo praznino.
Vem, da nekateri pravijo, da se iz tega da rešiti, vendar sama vem, da ne gre.Nekaj časa je bolje, ampak takoj ko se pojavi večji problem je spet na prvem mestu hrana.
Kako se sovražim ,ko se pogledam v ogledalo.Kako sovražim široka oblačila s katerimi skrivam odvečne kilograme.Kako sovražim spolne odnose, kjer se počutim preveč odkrito in gledam, kako bi čimbolj skrila svoje telo. Vem, da pišem zmedeno, ker sem zmedena in ne vem kaj naj še poskusim, da se znebim te zasvojenosti.
Moje počutje je na dnu, sem brez volje in energije in zadnje čase mislim samo na negativne stvari, ker sama ne najdem rešitve.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
29.10.2007 15:41:50   
taja27
zadnja anonimna, praviš, da globoko v sebi veš, zakaj je tako. povej nam, kot anonimna in ti bo mogoče lažje. mogoče lahko dobiš tudi kakšen pameten nasvet.

srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.10.2007 15:44:29   
Anonimen
Spolna zloraba, ki je trajala nekaj let.V otroštvu.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.10.2007 15:47:46   
taja27
prosim, pošči si strokovno pomoč. veliko poguma ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.10.2007 15:47:48   
Anonimen
A dej nouser posted image , a na čokolado ti padeš?

Tud na cokolade ja.. user posted image

Jap, meni je tudi všeč, kašna marcipanova recimo.user posted image

A poznas Ritter sport - marcipanovo.. Pred kratkim mi je padla iz neba.. user posted image  in od takrat sem ze tri pojedu.. user posted image

Ampak to mora biti pa fajn, si rekel, življenje je obdobje čokolade...se pravi je zlo sladko.

Lahko bi bilo ja.. Sam.. sej ves.. clovk je rojen, da si zakomplicira laif do amena.. user posted image  

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
29.10.2007 15:49:17   
taja27
se opravičujem   POIŠČI ...  prehitro tipkam

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.10.2007 15:52:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

Zakaj si jo zdej tko prestrasla? user posted image

Rajsi ji reci, da to ni nic posebnega.. in da ce hoce bo hiter minilo.. kar je res.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
29.10.2007 16:22:06   
baguSka
Joj blagor teb... Jst mam pa napade prehranjevanja glih takrat ko sem srecna... user posted image  To je pa skooz! Takrat ko mam kaksno krizo, pa nisem lacna sploh... Bi mogoce raj da je kontra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.10.2007 16:23:19   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Zakaj si jo zdej tko prestrasla? user posted image

Rajsi ji reci, da to ni nic posebnega.. in da ce hoce bo hiter minilo.. kar je res.

Zakaj Tjazy, ce pa lahko strokovnjak velik zasluzi na njej!?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.10.2007 18:56:03   
taja27
Tjazy - prestrašla? zgleda, da sem to izjavo vzela pač resno. in še vedno  mislim isto. ne vem no, ampak jst se iz takih stvari ne delam rahlo bedačka. kaj pa vem? a te drži, da bi tebe kdo zdele spolno zlorabu? sam če ti paše, to ni zloraba veš user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.10.2007 19:36:21   
Anonimen

Tjazy - prestrašla? zgleda, da sem to izjavo vzela pač resno. in še vedno  mislim isto. ne vem no, ampak jst se iz takih stvari ne delam rahlo bedačka. kaj pa vem? a te drži, da bi tebe kdo zdele spolno zlorabu? sam če ti paše, to ni zloraba veš user posted image

A bi me ti? al kaj? user posted image user posted image   Me je pred kratkim punca pustila.. user posted image

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?