Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj toliko "zaspančkov"? 8.4.2009 20:13:19
|
|
|
|
hubi
|
Poskusi z izpiranjem s kamelico. Pa vsako oko z drugim koščkom vate.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko "zaspančkov"? 8.4.2009 20:31:32
|
|
|
|
*sato*
|
Raje izperi s čisto vodo ali fiziološko raztopino. Če dojiš, ji pa daj kapljico mleka v oči, tako je meni svetovala patronažna, pa deluje.
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko "zaspančkov"? 8.4.2009 20:32:40
|
|
|
|
Volga
|
Mogoče ma pa vnetje, pa rabi AB mazilo?
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko "zaspančkov"? 8.4.2009 21:23:43
|
|
|
|
Taula
|
Ji kaj teče iz učka? Drugače pa fiziološka+zloženčki. Vsako oko posebej, večkrat na dan. Če ima pa vnetje pa k P, in dobi kapljice oz kremico.
|
|
RE: Zakaj toliko "zaspančkov"? 8.4.2009 21:53:25
|
|
|
|
tašy
|
Naš je imel pred kratkim vnetje in mu je ven teklo,zato je imel zjutraj čisto zlepljene veke,če se je to začelo pojavljati zdaj je možno,da se ji zaradi cvetnega praha čistijo oči in jih ima zato več .
|
|
|
|
RE: Zakaj toliko "zaspančkov"? 8.4.2009 22:28:12
|
|
|
|
Pacota
|
Poskusi... ce je vnetje. Daj ji nekaj krat na dan kapljico svojega mleka v ocko, pa bo ze zvecer bolje (in to brez kemije). Deluje - preverjeno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokomNekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?