Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zahvalna notica po krstu 27.6.2005 8:36:50
|
|
|
|
Anonimen
|
MI nismo nič :ups: Za kaj pa naj bi se zahvalili? :ups:
|
|
|
|
Zahvalna notica po krstu 27.6.2005 8:57:03
|
|
|
|
smrček
|
Zahvala za darilo:zmeden2: Al pa napišem :hvala ker ste tako lepo žulili Gašperja, da je tri dni rabil, da je prišel nazaj v vsoj ritem:grrr::grrr: To bi bil pa višek nesramnosti:ups:
|
|
|
|
Zahvalna notica po krstu 27.6.2005 9:23:59
|
|
|
|
lex
|
Jaz nisem nobenemu poslala posebej zahvale. Sem samo slike spekla na CD - hvala, da ste prišli, bilo je lušno in se vidimo! Res pa je, da smo imeli samo najbljižje sorodstvo.
|
|
|
|
Zahvalna notica po krstu 27.6.2005 9:25:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Hahaha smrček ta je dobra :) Jah, mi nismo dobili nič daril (smo tako želeli), tako da smo samo povabili vse na torto velikanko in potem domov. Zahvale nismo pošiljali.
|
|
|
|
Zahvalna notica po krstu 27.6.2005 10:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa bom dala zahvalo le botri. Kupila sem ful lep okvir za sliko, potem pa bom vstavila noter slikico od našega pikeca in ji to podarila.:)
|
|
|
|
Zahvalna notica po krstu 27.6.2005 10:41:33
|
|
|
|
Pia73
|
Mi smo tudi kupili album, tak bel posebej za krst ga napolnili s slikicami in dali res fajni botri. Zahval nismo pisali. In prvič slišim, da naj bi se pisale zahvale. :zmeden2:
|
|
|
|
Zahvalna notica po krstu 27.6.2005 13:51:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi še vedno iščemo nekaj primernega...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?