Zahvalna notica po krstu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

smrček -> Zahvalna notica po krstu (27.6.2005 8:33:52)

Oda našega krsta je že minilo 14 dni, jaz pa še vedno nisem poslala zahvaje:ups:, sem najprej počakala na vse slike. Kaj se v takem primeru napiše, če se sploh kaj? Al se žlahti dajo samo slike?

Anonimen -> Zahvalna notica po krstu (27.6.2005 8:36:50)

MI nismo nič :ups: Za kaj pa naj bi se zahvalili? :ups:

smrček -> Zahvalna notica po krstu (27.6.2005 8:57:03)

Zahvala za darilo:zmeden2:

Al pa napišem :hvala ker ste tako lepo žulili Gašperja, da je tri dni rabil, da je prišel nazaj v vsoj ritem:grrr::grrr:

To bi bil pa višek nesramnosti:ups:

lex -> Zahvalna notica po krstu (27.6.2005 9:23:59)

Jaz nisem nobenemu poslala posebej zahvale. Sem samo slike spekla na CD - hvala, da ste prišli, bilo je lušno in se vidimo! Res pa je, da smo imeli samo najbljižje sorodstvo.

Anonimen -> Zahvalna notica po krstu (27.6.2005 9:25:34)

Hahaha smrček ta je dobra :)
Jah, mi nismo dobili nič daril (smo tako želeli), tako da smo samo povabili vse na torto velikanko in potem domov. Zahvale nismo pošiljali.

Anonimen -> Zahvalna notica po krstu (27.6.2005 10:32:21)

Jaz pa bom dala zahvalo le botri. Kupila sem ful lep okvir za sliko, potem pa bom vstavila noter slikico od našega pikeca in ji to podarila.:)

Pia73 -> Zahvalna notica po krstu (27.6.2005 10:41:33)

Mi smo tudi kupili album, tak bel posebej za krst ga napolnili s slikicami in dali res fajni botri.

Zahval nismo pisali. In prvič slišim, da naj bi se pisale zahvale. :zmeden2:

kepa* -> Zahvalna notica po krstu (27.6.2005 13:08:59)

ojla
mi mamo tud Gašperja!:bravo:
No, jaz sem poslala zahvalo, in sicer sem vsakemu poslala sliko malega in sliko s krsta, zahvalo pa sem napisala na le barvast papir, kot da bi jo pisal Gašper.
Je prišlo ful lepo in vsem je bilo všeč.

Anonimen -> Zahvalna notica po krstu (27.6.2005 13:51:45)

Mi še vedno iščemo nekaj primernega...

Stran: [1]