|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zagata
29.10.2009 22:11:09   
Anonimen
Skratka, padla sem v neko finančno zagato, kjer so bili prisotni stroški taki in drugačni, nekateri po tuji krivdi, kjer je dobil tudi odškodninski zahtevek, vendar je pot do tja še malce daljša.

Potrebujem tam od 500 do 1000 €. Pod mus. Na bankah ne morem nič urediti, ker sem imela zadnje tro mesečno povprečje nižje zaradi odsotnosti in čez 1/3 ne gredo, imam pa že kredit.

Zanima me, če pozna kdo kako opcijo, kjer bi ta nizek znesek lahko pričarala, da bi prišel do mene, pa to ni banka.

Rabim pa kakšen priročen info pod nujno.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zagata
29.10.2009 22:13:19   
lukec
Sicer je banka, ampak si razmišljala o začasnem povečanju limita?
Za kratek čas in pri tako majhnem znesku so obresti minimalne.

< Sporočilo je popravil lukec -- 29.10.2009 22:14:45 >

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2009 22:14:16   
Anonimen
To je že urihtano, vendar kljub temu mi fali omenjeni znesek. user posted image

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.10.2009 22:15:19   
lukec
Aja, uf, dobri prijatelji, starši?

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2009 22:15:34   
pokica_
kaj pa kaka posojilnica-zastavljalnica, si morda pomislila?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2009 23:14:41   
Spark
Al pa da odpreš še dva računa pri konkurenčnih bankah dobiš na posojo limit. Si zastaviš cilj kako in kdaj ga boš poravnala, ter nato zapreš račune. 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2009 13:55:55   
KIKI****
To je pa res zagata-šit.

Jaz kaj takega ne upam, če jeslučajno kredit o.k., ampak potem limita zagotovo ni, pa če cele dni ribam po vaški gostilni po tleh za 10 €na dan.

Nekako imam pred očmi otroke, ki jih hočem voditi na odprte poti v življenju, kar sta tudi meni omogočala moja starša.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2009 14:01:04   
valentinčica30
Če na banki ni varjante, ti vse druge obcije odsvetujem, če to niso starši ali dobri prijatelji. Lahko se prav grdo vse skupi konča.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2009 8:37:25   
huda bejba
imaš zs.

upam, da se uspešno razreši.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2009 17:16:51   
Anonimen
Hvala vam za pomoč, najbolj pa tebi Bejba.

Sem šla v eno varianto, pa sem videla, da je draga ko hudič. Sem speljala v prvo, ker je gustilo, vendar sem se obrnila na Bejbin predlog in rešila 3x bolj ugodno kot pri prvi varianti.

Če bo katera kdaj rabila, z.s.

(odgovor članu huda bejba)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.12.2009 23:52:35   
Anonimen
Oprostite punce, brisali so mi pvt pošto tu gor! Tudi zadnji svoj post Pariza dialisa nisem danes danes našla in sem morala biti iznajdljiva, da se lahko odgovorila.

Se opravičujem, nisem kriva, če ne morem podati pvt odgovora. Lp.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.12.2009 19:06:41   
Poka
No, fajn, da si rešila, 500 EUR niti ni tak znesek. Sem ti pa hotela odsvetovat izposojevalce - to sem jaz naredila pri 17 letih, hvala bogu ni bil velik znesek (zame takrat ja), končalo se je dobro, HB, ampak dobra izkušnja v življenju, od takrat več nisem naivna in tudi preberem čisto vsako pogodbo, zakon, karkoli user posted image . Kar se kakih konfliktnih zadev tiče, tudi na firmi, ful kompliciram in se ne dam čist nič okol prinest... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.