Zagata (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Anonimen -> Zagata (29.10.2009 22:11:09)

Skratka, padla sem v neko finančno zagato, kjer so bili prisotni stroški taki in drugačni, nekateri po tuji krivdi, kjer je dobil tudi odškodninski zahtevek, vendar je pot do tja še malce daljša.

Potrebujem tam od 500 do 1000 €. Pod mus. Na bankah ne morem nič urediti, ker sem imela zadnje tro mesečno povprečje nižje zaradi odsotnosti in čez 1/3 ne gredo, imam pa že kredit.

Zanima me, če pozna kdo kako opcijo, kjer bi ta nizek znesek lahko pričarala, da bi prišel do mene, pa to ni banka.

Rabim pa kakšen priročen info pod nujno.

lukec -> RE: Zagata (29.10.2009 22:13:19)

Sicer je banka, ampak si razmišljala o začasnem povečanju limita?
Za kratek čas in pri tako majhnem znesku so obresti minimalne.

Anonimen -> RE: Zagata (29.10.2009 22:14:16)

To je že urihtano, vendar kljub temu mi fali omenjeni znesek. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

lukec -> RE: Zagata (29.10.2009 22:15:19)

Aja, uf, dobri prijatelji, starši?

pokica_ -> RE: Zagata (29.10.2009 22:15:34)

kaj pa kaka posojilnica-zastavljalnica, si morda pomislila?

Spark -> RE: Zagata (29.10.2009 23:14:41)

Al pa da odpreš še dva računa pri konkurenčnih bankah dobiš na posojo limit. Si zastaviš cilj kako in kdaj ga boš poravnala, ter nato zapreš račune. 

KIKI**** -> RE: Zagata (4.11.2009 13:55:55)

To je pa res zagata-šit.

Jaz kaj takega ne upam, če jeslučajno kredit o.k., ampak potem limita zagotovo ni, pa če cele dni ribam po vaški gostilni po tleh za 10 €na dan.

Nekako imam pred očmi otroke, ki jih hočem voditi na odprte poti v življenju, kar sta tudi meni omogočala moja starša.

valentinčica30 -> RE: Zagata (4.11.2009 14:01:04)

Če na banki ni varjante, ti vse druge obcije odsvetujem, če to niso starši ali dobri prijatelji. Lahko se prav grdo vse skupi konča.

huda bejba -> RE: Zagata (5.11.2009 8:37:25)

imaš zs.

upam, da se uspešno razreši.

Anonimen -> RE: Zagata (10.11.2009 17:16:51)

Hvala vam za pomoč, najbolj pa tebi Bejba.

Sem šla v eno varianto, pa sem videla, da je draga ko hudič. Sem speljala v prvo, ker je gustilo, vendar sem se obrnila na Bejbin predlog in rešila 3x bolj ugodno kot pri prvi varianti.

Če bo katera kdaj rabila, z.s.

Anonimen -> RE: Zagata (29.12.2009 23:52:35)

Oprostite punce, brisali so mi pvt pošto tu gor! Tudi zadnji svoj post Pariza dialisa nisem danes danes našla in sem morala biti iznajdljiva, da se lahko odgovorila.

Se opravičujem, nisem kriva, če ne morem podati pvt odgovora. Lp.

Poka -> RE: Zagata (30.12.2009 19:06:41)

No, fajn, da si rešila, 500 EUR niti ni tak znesek. Sem ti pa hotela odsvetovat izposojevalce - to sem jaz naredila pri 17 letih, hvala bogu ni bil velik znesek (zame takrat ja), končalo se je dobro, HB, ampak dobra izkušnja v življenju, od takrat več nisem naivna in tudi preberem čisto vsako pogodbo, zakon, karkoli [sm=jezicek.gif]. Kar se kakih konfliktnih zadev tiče, tudi na firmi, ful kompliciram in se ne dam čist nič okol prinest... [sm=hudicek1.gif]

Stran: [1]