|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zadah?
14.2.2006 11:16:14   
anitaz
Ko se Tjaša zjutraj zbudi, ima grooozen zadah user posted image Pa še 11 mesecev nima..user posted image A je možno,da je to zaradu dude? Ker ko povoham dudo, fuuul smrdi? Ima pa Nuk-ovo, kavčuk varjanto. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zadah?
14.2.2006 11:22:48   
Natas@
Naš ima Aventovo iz kavčuka in tudi oboje smrdi (duda zmeraj, zadah pa občasno), baje je to zaradi kavčuka.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2006 13:31:39   
Anonimen
Tudi moja 17 mesečnica ima zjutraj obupen zadah.Dude sploh nima,grla nima vnetega,zobki so super,....Ne vem kaj bi to bilo?

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2006 14:36:38   
anitaz
Aja-pa še to-ima sicer dva "na pol" vidna spodnja zobka,ampak še to koooomej....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2006 8:47:55   
dana
Naš Tilen ima zadah že od 5. meseca. Jaz mislim da zaradi tega ker je imel od rojstva naprej refluks (je ful metal nazaj) tko da mislim ima problem z zapiralko ker se mu kar naprej spahuje.

dana

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2006 22:01:42   
tin@
Moja punca pa je dobila zadah pred 3 tedni, ko sem zamenjala dudo..prej sva imeli aventovo iz silikona..sedaj pa imava nuby tud silikonsko..ma ta duda ful smrdi....Jutri pa bo stara 9 mesecev..user posted image

Drgače pa sva tud midve meli isti problem z zapiralko k je skoz metala mleko gor,  pa ni mela zadaha:))
tko da ne vem ka bi lahko bil razlog..

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.