Zadah? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

anitaz -> Zadah? (14.2.2006 11:16:14)

Ko se Tjaša zjutraj zbudi, ima grooozen zadah [sm=zmeden.gif] Pa še 11 mesecev nima..[sm=smiley13.gif] A je možno,da je to zaradu dude? Ker ko povoham dudo, fuuul smrdi? Ima pa Nuk-ovo, kavčuk varjanto. [sm=zmeden.gif]

Natas@ -> RE: Zadah? (14.2.2006 11:22:48)

Naš ima Aventovo iz kavčuka in tudi oboje smrdi (duda zmeraj, zadah pa občasno), baje je to zaradi kavčuka.

Anonimen -> RE: Zadah? (14.2.2006 13:31:39)

Tudi moja 17 mesečnica ima zjutraj obupen zadah.Dude sploh nima,grla nima vnetega,zobki so super,....Ne vem kaj bi to bilo?

anitaz -> RE: Zadah? (14.2.2006 14:36:38)

Aja-pa še to-ima sicer dva "na pol" vidna spodnja zobka,ampak še to koooomej....[sm=zmeden.gif]

dana -> RE: Zadah? (15.2.2006 8:47:55)

Naš Tilen ima zadah že od 5. meseca. Jaz mislim da zaradi tega ker je imel od rojstva naprej refluks (je ful metal nazaj) tko da mislim ima problem z zapiralko ker se mu kar naprej spahuje.

dana

tin@ -> RE: Zadah? (2.3.2006 22:01:42)

Moja punca pa je dobila zadah pred 3 tedni, ko sem zamenjala dudo..prej sva imeli aventovo iz silikona..sedaj pa imava nuby tud silikonsko..ma ta duda ful smrdi....Jutri pa bo stara 9 mesecev..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Drgače pa sva tud midve meli isti problem z zapiralko k je skoz metala mleko gor,  pa ni mela zadaha:))
tko da ne vem ka bi lahko bil razlog..

Stran: [1]