Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Za vse,ki še bodo praznovali rojstne dneve 23.8.2007 10:23:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Da se jaz tega lotim, bi prišel ven samo en ogromen kup medvedjega dreka.
|
|
|
|
RE: Za vse,ki še bodo praznovali rojstne dneve 23.8.2007 10:25:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Da se jaz tega lotim, bi prišel ven samo en ogromen kup medvedjega dreka. Jazpa še pomislim ne,da bi se lotila torto delat,za take zadevščineimam dve levi roki.
|
|
|
|
RE: Za vse,ki še bodo praznovali rojstne dneve 23.8.2007 10:26:30
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Da se jaz tega lotim, bi prišel ven samo en ogromen kup medvedjega dreka. Verjetno pri meni tudi.
|
|
|
|
RE: Za vse,ki še bodo praznovali rojstne dneve 23.8.2007 10:27:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale motiv je sedaj zelo aktualen:
|
|
|
|
RE: Za vse,ki še bodo praznovali rojstne dneve 23.8.2007 10:48:00
|
|
|
|
2.2.
|
meni pa ni problem delat tortice, tako da meni vsaka slikica in ideja prav pride.
|
|
|
|
RE: Za vse,ki še bodo praznovali rojstne dneve 23.8.2007 10:56:53
|
|
|
|
pety78
|
Še moj spiderman... Pa barby... Ogromno idej pa na tem linku... http://www.cakecentral.com/ Jaz pa zelo rada delam tortice, predvsem rada jih okrašujem.
< Sporočilo je popravil pety78 -- 23.8.2007 11:10:37 >
|
RE: Za vse,ki še bodo praznovali rojstne dneve 23.8.2007 10:59:58
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: al bina Da se jaz tega lotim, bi prišel ven samo en ogromen kup medvedjega dreka. Verjetno pri meni tudi. enako , zato raje ostanem pri jabolčnem štrudlu
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizkeMedtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?