|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za tiste z možeki, ki delajo v tujini
6.4.2006 14:43:33   
Anonimen
Mene pa zanima, kako shajate. Pa ne sedaj samo na finančni ravni. Kako poteka normalno življenje. Se vidite samo ob vikendih? A ste ve ostale v domovini? Ali ste šle za njimi?

Kako si urediti nov domek v tujini? Kako je z vrtci, jezikom, vašimi malčki,.....?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za tiste z možeki, ki delajo v tujini
6.4.2006 15:24:04   
mačica
Sicer moj primer ni ravno tak je pa podoben... Moj mož dela kot šofer in ga ni povprečno od pon do petka kar pomeni da sem sama z dvema otrokoma... Veliko mi pomagata tašča in pa mami kar me zelo rezbremeni še vedno pa ni lahko... Zvečer ko moreta otroka spat me večja vedno vpraša kdaj pa oči pride in podobno zelo ga pogreša, mali je še premajhen da bi čutil to da ga ni tako zelo, se ga pa zelo razveseli ko ga vidi... Naprimer ta starejša ga je čisto ignorirala ko je bila stara cca 2 leti in ga cel teden ni videla.

Ja tako je to, se pa navadiš in upaš da nekoč pridejo lepši časi in mogoče nova služba ki bi nam vrnila očija vsaj zvečer...

Toliko bolj iskoristimo vikende ko smo skupaj in počnemo vse mogoče vragolije, si veliko privoščimo, hodimo v toplice in podobno... aja, pa dopusti so tud iskoriščeni v nulo in kar težko je ko pride spet tisti ponedeljek ko oči gre in ga spet ne bo cel teden...

Toliko nakratko, če ti kaj pomeni,
lp,mačicauser posted image

Nika in Leon sta moja dva sončka! ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2006 21:56:23   
babylove
Jaz sem sla za njim, zdaj pa oba delava v tujini user posted image .
Je bilo predalec, da bi se lahko cez vikende videli - tujina ni samo Avstrija...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2006 8:05:36   
Anonimen
Babylove, ja Nimes v Franciji res ni Dunaj v Avstriji. Ampak vseeno. Kako ste to uredile?

Najprej je šel mož in uredil stanovanje. Kako je z user posted image ? A ga lahko vpišeš v tujini v vrtec? Ok.....to so že vprašanja, ki so malo dalekosežna.

Zanima me predvsem to, kao se vživiš v novo okolje. A te v tujini sprejmejo kot sosede? Tega me je najbolj strah.

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2006 20:10:17   
babylove
V tujini te sprejmejo tako, kot ti sprejmeš tujce v Sloveniji. Nekateri so prijazni, nekateri sovražno nastrojeni. Isto kot doma, nič posebnega.
Zmeraj je treba računati na določeno dobo adaptacije - da spoznaš mesto, ljudi, dobiš nekaj vez, kolegic, se navadiš na življenjski slog itd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2006 21:36:17   
smrka
Jest sem sla tud za mojim na Svedsko. Ce nebi, .. verjetno nebi bila vec skupaj.. je le prevelka razdalja, ki lahko unici razmerje.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......