mačica -> RE: Za tiste z možeki, ki delajo v tujini (6.4.2006 15:24:04)
|
Sicer moj primer ni ravno tak je pa podoben... Moj mož dela kot šofer in ga ni povprečno od pon do petka kar pomeni da sem sama z dvema otrokoma... Veliko mi pomagata tašča in pa mami kar me zelo rezbremeni še vedno pa ni lahko... Zvečer ko moreta otroka spat me večja vedno vpraša kdaj pa oči pride in podobno zelo ga pogreša, mali je še premajhen da bi čutil to da ga ni tako zelo, se ga pa zelo razveseli ko ga vidi... Naprimer ta starejša ga je čisto ignorirala ko je bila stara cca 2 leti in ga cel teden ni videla. Ja tako je to, se pa navadiš in upaš da nekoč pridejo lepši časi in mogoče nova služba ki bi nam vrnila očija vsaj zvečer... Toliko bolj iskoristimo vikende ko smo skupaj in počnemo vse mogoče vragolije, si veliko privoščimo, hodimo v toplice in podobno... aja, pa dopusti so tud iskoriščeni v nulo in kar težko je ko pride spet tisti ponedeljek ko oči gre in ga spet ne bo cel teden... Toliko nakratko, če ti kaj pomeni, lp,mačica[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|