|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (197. nadaljevanje)!
9.3.2005 10:13:50   
bambi
Jooooooj punce moje, kmalu bo pa že 200. nadaljevanje..... Uh, to pa je treba proslavit.ž

Kako ste mi kaj drugače??? Pri meni je vse super, kar se :duda: tiče, jaz pa sem bolj tako, ker mi je skoz slabo. V nedeljo in včeraj zvečer sem tudi bruhala, najhuje je to ker mi prav vse smrdi in mi gre skoz gor..... PA utrujena sem kot hudič, no, ampak vseeno še ne tako, da ne bi mogla letat po trgovinah.... Sem si kupila že sandale, ne vem sicer kdaj jih bom nosila, glavno, da sem zadovoljna.

Katera je pa zdaj na vrsti, da ne dobi M????

LP BAmbi:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.3.2005 10:22:11   
larisa
Bambi čau,
no jaz imam podobno zgodbo kot ti. Ti si delala test 37 dan če se ne motim jaz pa 38 dan in mi je pokazal plusek!!!9nebesa Najprej jok od sreče, pol šok, pol pa tista :hudicek: podzavest kaj če ni, kaj če se test moti....saj veš. No delala sem CB pa je bil čist jasen plus ampak če pa pogledaš tisto kontrolno črtico zgoraj v malem okencu pa je bila bolj močna in pol me kar neki skrbi pa tko......Pol sem ponovila čez eno uro še BC mini in je bila druga črtica lepo vidna a vseeno bolj rahla od kontrolne....:zmeden: Kaj meniš?

Vse vas prav lepo pozdravljam in pošiljam šončni žarek vsaki od vas.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2005 10:32:47   
bambi
Larisa, če sta ti dva testa pokazala nosečnost in je že 37. dan, potem se prepričana da si :nosecka:, vem da je po tako dolgem času to težko verjet, ampak ti kar verjemi.

Zelo se vesela zate, sem ti že čestitala na drugi temi....

Poljubčke Bambi:nosecka:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2005 10:40:29   
TANTRA
Pokončno črto lahko pokaže le nosečniški hormon. Sem pa slišala, da ni pri vseh enako inteziven in zato so tudi odstopanja kdaj kateri pokaže...Ti kar verjemi, da si srečna :nosecka:....Čestitam:bravo::bravo:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2005 10:53:28   
pupika
Larisa in bambi jaz vama še nisem uspela čestitati in bom zgrabila to priložnost kar sedaj.

ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Želim vama predvsem zdravo in lepo nosečnost.

Pazita nase in na:duda::duda:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2005 11:14:21   
emaa
Čestitam Larisa :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2005 11:57:04   
tejč
Bravo, Larisa!!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2005 12:01:00   
Žan Luka
Bravo:bravo::bravo::bravo:!
Larisa lepa :nosecka: bodi!!!
LP:kuza:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2005 14:33:49   
Anitka
Juhu Larisa :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.3.2005 17:15:56   
mujcek
letos je leto fosilk:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.3.2005 21:36:01   
Anitka
Hajli hajlo še enkrat.

Ja kaj pa je zdaj to?:( Debate na Za nas nekako ne stečejo več tako kot včasih :(

Ja jutri me torej čaka tale moj prvi UZ v amb. za neplodnost ob 9.30. Sem ponoči že sanjala, da sem tam in da mi je dr. našel vse polno cist in se je kar zgrozil. Ah te more8)8) Sicer pa bom itak obula MM štumfe za srečo.:bravo::bravo::bravo::bravo:

Opažam, da je prišel čas fosilk. Očitno nam postaja :hudicek: celo naklonjena in je nekatere že nehala moriti s svojim vsakomesečnim prihodom :bravo::bravo::bravo: zanjo. Morda me pa naslednji mesec oz. kar ta (okrog 29.3.) preseneti s svojim neprihodom. To bi bilo veselje. Bom častila pijačo vsem vam.

A sem vam rekla, da sem poslala prijavo za vpis na razredni pouk (3.letnik) v LJ? Le kaj me je udarlo po glavi na "stara" leta :)-:)-:)-:)- Si sploh ne znam predstavljati kako se bom spet začela učiti :)-:)-:)- Se mi že kar smeji.

:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: Larisa, Bambi, Tia, Pia 73, PI, Cmokec in vse ostale kako kaj preživljate dneve v 9nebesa Upam, da se mate fino in da nam že pripravljate prostor. Ko se me vsujemo bo pa gužva :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

Pika 74 tale tvoja :hudicek: pa mene prav lepo jezi.:grrr::grrr::grrr::grrr: Mi ni nič jasno in verjamem, da tebi še manj.

Emamair vidim, da ste se imele lepo na čveku:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pogrešam našo Koalo:zmeden2::zmeden2: Le kje se potepaš deklica draga?

In Astra kako si kaj ti? Upam, da uživaš in da nimate hudega mraza.

Tinka hvala za :rozica: na zgornji temi "grrrrr...."

Punce naj bo to za danes vse in se beremo spet jutri, če seveda preživim:)-:)- Bo že, a ne?

Lepo spite:muca:,

:zaspan:Anitka:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2005 14:58:16   
koala
Koala na raport!!

Evo me punce, tudi jaz sem vas pogrešala, a mi čas ne dopušča javljanja.

Jaz sem OK, :hudicek: je že zdavnaj spakirala kufre in zdaj veselo :sloncek::sloncek::sloncek:.

Sicer pa se me neka utrujenost daje! Bo že!!

Aja kaj se pa nicka tiče, naj vas ne moti, je VesnaRR obljubla da bo zadevo postavila na stare tire!
Sem nekaj zbluzla z tistim trakcem:ups::ups::ups::ups:

Novim srečkam vse naj naj, starim mirno nosečnost, vsem ostalim pa veliko poguma in dobre volje pri poskušanju!!

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?