Anitka -> Za nas (197. nadaljevanje)! (9.3.2005 21:36:01)
|
Hajli hajlo še enkrat. Ja kaj pa je zdaj to?:( Debate na Za nas nekako ne stečejo več tako kot včasih :( Ja jutri me torej čaka tale moj prvi UZ v amb. za neplodnost ob 9.30. Sem ponoči že sanjala, da sem tam in da mi je dr. našel vse polno cist in se je kar zgrozil. Ah te more8)8) Sicer pa bom itak obula MM štumfe za srečo.:bravo::bravo::bravo::bravo: Opažam, da je prišel čas fosilk. Očitno nam postaja :hudicek: celo naklonjena in je nekatere že nehala moriti s svojim vsakomesečnim prihodom :bravo::bravo::bravo: zanjo. Morda me pa naslednji mesec oz. kar ta (okrog 29.3.) preseneti s svojim neprihodom. To bi bilo veselje. Bom častila pijačo vsem vam. A sem vam rekla, da sem poslala prijavo za vpis na razredni pouk (3.letnik) v LJ? Le kaj me je udarlo po glavi na "stara" leta :)-:)-:)-:)- Si sploh ne znam predstavljati kako se bom spet začela učiti :)-:)-:)- Se mi že kar smeji. :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: Larisa, Bambi, Tia, Pia 73, PI, Cmokec in vse ostale kako kaj preživljate dneve v 9nebesa Upam, da se mate fino in da nam že pripravljate prostor. Ko se me vsujemo bo pa gužva :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: Pika 74 tale tvoja :hudicek: pa mene prav lepo jezi.:grrr::grrr::grrr::grrr: Mi ni nič jasno in verjamem, da tebi še manj. Emamair vidim, da ste se imele lepo na čveku:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pogrešam našo Koalo:zmeden2::zmeden2: Le kje se potepaš deklica draga? In Astra kako si kaj ti? Upam, da uživaš in da nimate hudega mraza. Tinka hvala za :rozica: na zgornji temi "grrrrr...." Punce naj bo to za danes vse in se beremo spet jutri, če seveda preživim:)-:)- Bo že, a ne? Lepo spite:muca:, :zaspan:Anitka:metulj:
|
|
|
|