Pia73
|
Hajli hoj! Ja, izgleda da tole vreme slabo vpliva na naše upajoče punce,... Vem kako se počutite in vem, da vam tega bremena ne more vzeti nič drugega kot pogled na ,... Žal je tako! Potem pa pridejo malo svetlejši pa spet malo temnejši trenutki,..... Težek je tale boj,... Marsikaj se mi je že v življenju zgodilo,..res,... a kdor tega boja ne da skozi ne ve kako izgleda,.. Ampak drage moje kot vedno pravim medicina danes res dela čudeže in res vam bodo pomagali! V to lahko verjemete, tole ne pišem zato, da bi vam sadila rožice ampak znajo pomagati! Jaz poznam samo eno punco, ki jima ni uspelo, pa še to zato ne, ker je obupala in potem šla narazen s partnerjem,.... Tako, da se potrudite in se s partnerji pogovorite. Veste moški tole kalvarijo veliko teže prenašajo, tudi če sami niso vzrok neplodnosti, take ali drugačne (pojasnjene ali nepojasnene) Oni to res vzamejo kot osebni poraz. Že pračlovek je živel tako, da je moški poskrbel za žensko in nato za družino. Sedaj se to vse bolj umika saj ženske hodimo v službo in v večini primerov moški zaslužek ne bi zadostoval za preživljanje družine. In moški so že tu nekak poraženi. Eni to sprejmejo lažje, drugi težje,... Prav tako je z neplodnostjo. Enim to ni tabu tema, drugim je,... Pa še nekaj je, me imamo forum, pa prijateljice kjer izlivamo svoje veselje in žalost,.... moški pa o tem ne govorijo,... Si predstavljate kako težko je ves ta obup držati v sebi? Nato pa še partnerica joče in nehote utruja, ko test ne pokaže pravega rezultata ali ko pride . No, tudi meni niso bili prihranjeni taki in drugačni občutki,... tudi najina pot je hotela malo skrenit,... Pa sem se vzela v roke, se vsedla z možem in vse razčistila,.. res do potankosti, nisem nehala dokler mi ni zaupal svojih občutkov. Pomenila sva se in pomagalo je. Jaz vedno pravim, da pogovor reši stvari, če se imata dva rada. Pri nama zmeraj deluje pa imava za seboj že 14 letno kilometražo. Je pa res, da sem ga potem jaz nehala utrujat,..ni bilo lahko a sem se potrudila, saj pri nama sem bila v bistvu kriva jaz, ker sem žalost zlivala še tedaj, ko ni bilo nujno potrebno,... Jaz sem torej svojo žalost zlila in tako je on poleg svojega bremena nosil še mojega,... Ne, to ni bilo dobro,.. Ne vem kako je pri vas a vem pa, da tale boj lahko v partnerstvo vnese marsikaj,... Nama je uspelo iti čez vse to in vse se je dobro končalo! Enako od želim tudi vsem vam, predvsem fosilkam,... pa vsem ostalim seveda tudi! Anitka naredi tako kot je prav zate in tudi če boš kdaj samo jokala ti bo vsaka od nas z velikim veseljem ponudila ramo. Še take dušice kot si ti ne morejo biti vedno nabite z optimizmom in tako to je. Če se spomneš, sem tudi jaz vsake toliko časa malo poniknila pa potem spet malo samo brala, pa spet sodelovala,... Drži se draga moja, če želiš me lahko tudi pokličeš, se javiš na privat (samo nisem vsak dan na RR) ali kakorkoli,... Tudi naša draga Pika74 očitno rabi malo miru,... Naj ji sreče nikoli ne zaide. Me pa bomo vztrajno počakale nanjo! Ja, pa naše Gee1 ni nič več sem gor,... Prav tako koale,...a koala ima redko dostop do rač. pa še nov RR ji ni preveč všeč,... Sicer pa tako optimistično osebo kot je koala redko srečaš,... Massa26 tudi tvoji občutki so čisto normalni in marsikateri znani,... vampirka; te že kaj srbijo prsti Želim ti, da se bo tole srbenje dobro končalo,... Pa naša draga Astra saj veš kaj ti želim od vsega kajne? Obljubim, da se bom noro veselila s teboj,... čez par dni ali čez mesec, samo da vama uspe! Pa Tantra tebi tudi privoščim, da vama uspe,... ti imaš tudi že kar nekaj za seboj! Pa tebi bo itak uspelo, ko je že prejšnjič šlo tako hitro! mojca9000 ti ba boš tudi kmalu srečka boš videla! emamair tudi optimistično zre v svet in to vodi k zmagi! boš videla! Nizek pritisk gor ali dol,... Mijavček ja so hudi in so malo manj hudi valovi. Ampak pomembno je, da smo me dobre plavalke, kajne In valovi so vedno povezani s saj veš, kajne? BetyRR draga naša! Joj, kolikokrat se jaz spomnem nate! Si ena od tistih, ki bi jih rada spoznala, čeprav vem, da se to verjetno ne bo zgodilo,... Zanima pa me zakaj si nehala izvajat tvoje tako uspešne poskuse, ko vama je ja enkrat v tem poskusu uspelo? Tudi vama od želim, da bi vama uspelo! tinkamiška, kako pa je kaj Ela, saj bo Ela, a ne? Sicer pa vsem želim, da čimprej zagledate in oprostite tiste, ki vas nisem omenila, veste sem že gospa v letih,...
|