Kalina
|
Oj bejbike ko bi ve vedle, kolk sm se jst namucla da sm se lahko prijavila, sploh mi ni nc delal ene 5 dni, kr obolevala sm, sploh nevem kaj se dogaja s tem mojim racunalnikom, tko da sm zdej se vedno v soku, da mi kr dela tole tkole mamo zdej pri nas, v nedeljo sem imela punkcijo, in madrfakr, ce bi vedla kolk je to bolece, nevem ce bi sla, ja vem, vsi recejo, mah sej potrpis itd, sam a-a, pr men je blo 2 much! Ze tko mam HIPERSTIMULACIJO in sm vsa boga, da o trebuhu ne govorim, sicer je tako velik kot da bi bla v 6 mescu nosecnosti! komaj se premikam. No ampak pri punkciji je sodeloval tudi Dr. Res, to sm bla ful presenecena, sej sm pol vprasala moja Dr (Merlota), pa je reku da se Res ful zanima za moj primer in sta bla oba ful prijazna, Res me je po punkciji pelu v sobo lezat, k baje sm bla cist zelena, mislim halo kje nebom ce so mi 11 celic vn pobral. No ja, tko da sm sla domov, 3 dni trpela k isus, no in ucer sem sla na transfer oz. prenos zarodkov v maternico In smo blo vsi tako sokirani, ker se je od 11 celic oplodilo kar 10!!! Ja pa Res je bil spet zraven, pa mi je pregledu trebuh, pa prav da sm ze kr fajn napihnjena ampak da se bo se stopnjevalo, samo da ne skrbim, ker to je ponavadi dober znak (da nosecnost bo) in da to potem vse zgine! Ja sej jst pa nobenih hlac nemorem spravt nase, k sm zivi baloncek! ja pa slikco sm dobila od zarodkov, wiii, tko je lepo, sploh nemorem verjet, cistt sm v transu...no ja sam k me vse boli, pa niti 5 minut nemorem spat ponoc in sem tko hudicevo zmatrana pa se neki prehlad me daje Aja pa se rekl so mi da imam srcasto obliko maternice, se pravi imam vec moznosti za SS in seveda rizicna nosecnost upam da bo vse ok! Tkole se 13 dni morm prezivet Drugac sm vas pa ful pogresala, pa skoz morila VesniRR po mejlu, nej mi tole poprav, ker sm se vam morala izpovedat! Kako ste ve drage moje? Upam da nasmejane tisoc poljubckov od Kaline