Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za nas (230. nadaljevanje)... 19.5.2005 18:58:17
|
|
|
|
cmokec
|
:(:(:(:(:( sem na tole :hudicek:. Žal mi je :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Za nas (230. nadaljevanje)... 19.5.2005 18:58:37
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj! Sem tako žalostna, da niti novega nadaljevanja "za nas" nisem mogla odpret. Astra hvala, da si to storila ti :rozica::rozica::rozica::rozica: Pa zakaj naju ta pras.. zagamana ne pusti pri miru!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! A veš, da sem tudi jaz razmišljala, da bi na RR-ji naredila predah. Ne vem no. Pa še na Reljiča moram tako dolgo čakat. Zakaj so te čakalne dobe tako dolge. Se beremo, :(:((Anitka
|
|
|
|
Za nas (230. nadaljevanje)... 19.5.2005 19:24:30
|
|
|
|
Maša26
|
:(:(:(:(:( Astra in Anitka sočustvujem z vama :((:(:((:( Anitka, za lučko naj ti bo, da morda res potrebuješ ˝samo˝ progesteron za mat. sluznico. To je vsaj rešljiva zadeva. Ampak saj vem, zakaj moraš zdaj toliko časa čakat, da boš o tem govorila s svojim G. :(:( Astra, mogoče pa :hudicek: le ne bo kljub izcedku.. Joj no kako je vse to krivično. Jaz se pa počasi selim med fosilke. A me sprejmete medse, obljubim, da bom eno izrinila naprej med :nosecka: :rozica::rozica:
|
|
|
|
Za nas (230. nadaljevanje)... 19.5.2005 19:50:46
|
|
|
|
aljča
|
Astra in Anitka ne obupat prosim:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:,jaz vas še predober razumem.Vem da vama je takole težko ampak mislim, da si je treba včasih dat duška in potem je lahko:morje::duda::nosecka:.Jaz sem z vama in vama držim pesti, da boste kmalu vesele:nosecka:z mano v red.Itak pa sem vam že enkrat napisala, da bomo čez poletje imele vse bušeke;):)-:);):)-:). Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Za nas (230. nadaljevanje)... 19.5.2005 19:57:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla!!!! Vsem skupaj lep dober večer po dolgem času.Kar nekaj cajta se vam nisem oglasi v nadaljevanju ZA NAS. Punci ne obupat vse bomo enkrat :nosecka::nosecka::nosecka: in bomo imele svoje dišeče :duda::duda: v svojem naročju. Joj,da še malo jaz pojamram.Daje me neka čudna slabost,bruhanje kar v intervalih,tako da sem celi dan v pižami in skoraj cel dan ležim in počivam,... Upam,da bo to dober znak za naju in,da je končno na poti najina :duda: in,da sem končno srečka :nosecka:.Sicer madonca sem izračunala,da lahko test delam 1.06.Upam,da dobim letos najlepše :darilo: za svoj rojstni dan :torta::torta:. Ja pa še to uboga revica tako mi je slabo,bruham in povrh še sama kajti moj lubi :love: pride domov komaj jutri zvečer saj je na :morje::morje: preko službe,ši a ne?Sicer pa mu prej mine čas na to blesavo čakanje,kaj pa jaz uboga sirotka pač za ta malga moram zobe stisnit in bo,a ne? Vsem vam,ki se trudite z načelom mene pa želim,da čimprej ugledamo vse po vrsti dve čarobni :modri::modri: in končno postanemo :nosecka::nosecka::nosecka: in dobimo svoje :duda::duda:. LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Za nas (230. nadaljevanje)... 19.5.2005 20:07:48
|
|
|
|
Pia73
|
:((:((:(( Saj ne vem več kaj naj rečem,.......:((:((:((
|
|
|
|
Za nas (230. nadaljevanje)... 19.5.2005 21:29:52
|
|
|
|
tia
|
:(:((:(:((:((:((:((:(( tudi jaz več nevem kaj naj rečem,vsaka beseda bi bila mogoče preveč,sem :((:((:((:((:((:((:(( z vsem vami,ki ste tako na snu. Res vam močno želim,da bo tega :((:((:((:(( hitro konec in bomo vse v 9nebesa. pa pa Tia :(
|
|
|
|
Za nas (230. nadaljevanje)... 20.5.2005 7:38:06
|
|
|
|
simonas
|
:((:((:((:((:(( z vama. Kako je življenje nepravično. Simona
|
|
|
|
Za nas (230. nadaljevanje)... 20.5.2005 9:43:14
|
|
|
|
koala
|
Zdaj bom pa jaz tudi :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( Anitka in Astra jaz vama pošiljam en zvrhan koš:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: pa velikanski kos:torta:, pa en topel objem za povrh! Ne obupat. Aja, pa rada vaju imam. Mislim, da se tudi k meni najavlja :hudicek:, čeprav ne štejem dnevov in se mi niti sanja ne kateri dan ciklusa je. Drugače pa sem čisto v priparvo najine poroke padla in že komaj komaj čakam.
|
|
|
|
Za nas (230. nadaljevanje)... 20.5.2005 10:30:23
|
|
|
|
larisa
|
Punce moje drage, Pika spodaj je imela čisto prav. Treba je neki narest, vem pa kako težko je, zato ne znam povedat kaj bi vam pomagalo, le to lahko rečem da sem z vami in mislim da odklop (za kratek čas seveda) od rr-je sploh ni neumna ideja. Samo bi te pa tudi zelo pogrešali Anitka. Jaz sem z vami in za vas če lahko kaj naredim in vas podpiram pri vseh osebnih odločitvah, (sej žalosten bit kdaj pa kdaj tudi ni greh!!!) Za vse :miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska: za lepše dni!!!
|
|
|
|
Za nas (230. nadaljevanje)... 20.5.2005 10:53:15
|
|
|
|
PiaM
|
Res je, mogoče je potreben odklop od RR.Mene ni trgalo, dokler nisem prišle sem gor pred 2 mes, zato me je prej.mesec nekaj metalo, ko je prišla M, ker sem bila non-stop v tem dogajanju vseh nas... Ta mes.se pa ne dam, kakorkoli že bo!!!Vsakič ko berem o testih, me zasrbijo prsti, ker je danes dan D, ampak sem si obljubila da ga ne delam, dokler mi ne zamuja vsaj 1 teden.Punce, glavo gor, imejte se rade! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?