Sulfinija -> Za nas (230. nadaljevanje)... (19.5.2005 19:57:02)
|
Ojla!!!! Vsem skupaj lep dober večer po dolgem času.Kar nekaj cajta se vam nisem oglasi v nadaljevanju ZA NAS. Punci ne obupat vse bomo enkrat :nosecka::nosecka::nosecka: in bomo imele svoje dišeče :duda::duda: v svojem naročju. Joj,da še malo jaz pojamram.Daje me neka čudna slabost,bruhanje kar v intervalih,tako da sem celi dan v pižami in skoraj cel dan ležim in počivam,... Upam,da bo to dober znak za naju in,da je končno na poti najina :duda: in,da sem končno srečka :nosecka:.Sicer madonca sem izračunala,da lahko test delam 1.06.Upam,da dobim letos najlepše :darilo: za svoj rojstni dan :torta::torta:. Ja pa še to uboga revica tako mi je slabo,bruham in povrh še sama kajti moj lubi :love: pride domov komaj jutri zvečer saj je na :morje::morje: preko službe,ši a ne?Sicer pa mu prej mine čas na to blesavo čakanje,kaj pa jaz uboga sirotka pač za ta malga moram zobe stisnit in bo,a ne? Vsem vam,ki se trudite z načelom mene pa želim,da čimprej ugledamo vse po vrsti dve čarobni :modri::modri: in končno postanemo :nosecka::nosecka::nosecka: in dobimo svoje :duda::duda:. LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|