|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (173. nadaljevanje)
17.1.2005 7:51:45   
Bety
Bo treba novo nadaljevanko odpreti, menda :ups:

ha ha...

No, kot sem že povedala, moje :hudicek: M ni...testa nisem delala od srede...pa ga za enkrat tudi ne bom, ker ne čutim, da sem :nosecka:...

Moram vam nekaj povedati v vašo vednost....

Spremenjeno delovanje ščitnice se kaže z naslednjimi znaki: zebe vas huuudo, utrujenost in zaspanost, od tega tudi bolečine v mišicah, srbečica kože, spremenjeno razpoloženje....

Če katerakoli od vas ima zgoraj navedene znaki, mora takoj k zdravniku, KER JE TO VZROK ZA NEPLODNOST...
zdravnik preveri stanje hormona in predpiše jodid, ki celo stvar popravi...
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Merjenje FSH v krvi, kaže na zalogo jajčec v jajčnikih...in sem tudi prebrala, da za zvišano vrednost ŽE OBSTAJA ZDRAVILO, ki staranje jajčec upočasni(maca Lepidum Peruvianum Chachon)ali MACE...

Anitka, Pia, nena, tinkamiška, bamby, cmokec,frizerka, ib, udb....ufffffff....ne morem naštevati....VSE!...
VSE VAS LEPO POZDRAVLJAM IN VAM ŽELIM ČIMPREJ :modri:

Jaz grem na delo...

Bety, ki bo prav kmalu :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.1.2005 8:07:28   
simonas
Dobro jutro!

Joj kako je vikend hitro minil:(. Komaj se vredu navadim in že je treba nazaj v službo. Zdaj pa spet gužva in gužva in gužva... Pa bo vsaj dan hitro minil...

Bety hvala za info o delovanju ščitnice. Sicer se ne rabi vsaka prestrašit, ko jo bo malo zeblo ali bo utrujena, da je to to, saj je vendarle zima in zunaj ni prav toplo, včasih pa prav pride, da vemo kaj več. Spremembe v delovanju ščitnice se opazijo tudi na izgledu (vidi se na očeh in ponavadi tudi na vratu). Ne znam povedati kako, ker je težko opisati, a moja babica ima to in še ena znanka, ki je dokaj mlada. Na očeh se opazi tako, kot prestrašen pogled. Ful je težko razložit. Ne vem če se vidi že v zgodnjem stadiju a mislim da se...

Sicer pa je pri nas kar vse po starem. Zjutraj je bilo huuuudooo mrzlo. Malo se mi je težko privadit, ko so tako sončni in topli dnevi, jutro pa tako hladno in ravno jaz moram zgodaj izpod odeje:(... Pa tako bi se še grela:ups:.

Zdaj pa mi je ravno v pisarno posijal :) in že je dan lepši in svetlejši...

Drugače pa :hudicek:M še vedno ne pričakujem tam okoli 26.01. Ne morem rečt, da se kaj drugače počutim, le utrujena sem malo bolj, malo bolj požrešna in zdi se mi, da so mi modrci malo premali, vendar pa nobeno od tega ni ravno nek garant znak :nosecka:, tako da bom morala kar lepo počakat...

Lepo bodite, držim :miska::miska::miska: za čim več lepih novičk :modri::roza:, ve pa jih držite zame, da se vsaj to leto začne pozitivno...

Simona

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2005 8:11:44   
pika74
Halo bejbike!

Kako kaj? A poznate tisto pesmco: Vem, da danes bo srečen dan. To sem začutil že zjutraj... zagotovo danes bo srečen dan...:):).

Bo, vam rečem, da bo:miska:.

Jaz vas kar mal pogrešam. Mi internet doma ne dela. Neki ruter popravljajo... upam, da bo kmal.

Sm pa spet vse zamudla - neke "kemične debate" ste mele.

Skratka, jaz sem včeraj dobla M in dons kličem v KC za laparoskopijo in histeroskopijo. Držte pesti, da mi dajo ta petk operacijo. Da se že enkrat to premakne naprej.

No, zdej pa :kuza::kuza::kuza: spet naprej delat.

Lepo pozdravljam vse od Anitke, Bambi, Bibe77, Pie73, neni, Goye, klarise, koale, tinkamiške, Andrejke76, Zare, neve6, :fis:, ... in vse, ki sem jih pozabila omenit:rozica::rozica:. Mejte lep dan:).

Pa-pa
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2005 8:26:33   
Udb
Pika74, drži se!! Vse držimo pesti zate, da bosta posega čimbolj uspešna!! :rozica:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2005 8:28:14   
biba77
Pozdravljene, :metulj:!

Nov dan, nov teden, staro razpolozenje, :):):).

Moja M je v polnem teku, jaz pa tudi; guzva 100/h ob ponedeljkih. Jutri zacnem z tretjo skatlico Klomifena, v petek pa h G na nove bojne posvete.

Bo ze vidla, :hudicek:M, da se z mano ni za salit. Zdaj je pa imam dovolj. Saj smo odprli mejo z EU - naj gre na sever in zmrzne za naslednjih 20 let!

Ja, anitka, saj ves, da na :angel::angel::angel: vsak veckrat pomisli, tak, da ni cudno, da smo te pogresale. :rozica::rozica:

Pika74, tudi tebe je lepo brat. S Pio73 sma ze dolocevale tehnicne tezave, ki bi te lahko locile od nas med vikendom. Upam, da vam cimprej popravijo ruter. Drzim :miska: za petek!!!

Bety, za tebe pa, da :hudicek: sploh ne bi prisla in da si ze :nosecka:!

Sibam med papirje, zdaj, pa se kasneje se kaj oglasim.

Lep dan vsem!

:miska:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2005 8:33:29   
anadejka
Tut jest vse lepo pozdravljam in pošiljam za lepga jutrčka eno :rozica:pa enga :)za dobro voljo!!!

Hja pa tut mene je grda :hudicek:Franca obiskala včeraj zvečer.Packa kaj si pa misli da lahko tako zamuja.Tako da zdaj še ne vem a bom imela HSG še ta petek ali pa šele naslednji ponedeljek.Bomo videli.

Uglavnem pa jaaaaa,vikend je bil tako lep:love::love::love:.Me je moj dragi peljal na en luškan izletek okol cerkniškega jezera,pa rakov škocjan sva si ogledala,pol sva šla pa še k planinski jami.Lepa nedelja res.Komaj čakam naslednjo:love:.

Vam punce pa želim ta teden vsem ki še nimate :hudicek:,da bi bilo :modri::roza:,tistim ki pa imate ravno O,pa veliko:sloncek::sloncek::sloncek:!!!

Pika:metulj:,tebi pa vso srečo na Laparoskopiji,da bi čim manj bolelo in bilo čimbolj uspešno,pa da bi pol kmalu skupaj z bušiti okol hodile:)-.

Lepe pozdrvčke.........andrejka76:miska:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2005 9:04:43   
tinkamiška
Pozdravljene punčke!:rozica:

Sem ravno klicala v bolnico in grem v četrtek noter, v petek bo pa operacija. Zdej moram pa dat še kri, pa EKG mi morajo nardit.

Bety, hvala za pozdravčke in za želje!:rozica:

Pika, očitno bova obe v petek noge v luft držale:)- Ti v LJ, jst pa v CE. Držim pesti, da se ti nebi kej prestavlo in da bi blo čimprej za tabo!:rozica:

Me pa zanima neki. A se je treba tam spodi čist obrit?:ups: Mi je mal nerodn, ampak res ne vem in če se je treba, pol se raj sama:ups:

Lepo se imejte in veliko sreče vsem!!!:rozica:

Tinka

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2005 9:24:19   
pika74
Ojla pupika:rozica:,

sm dobla datum - šele v četrtek 3.2. grem not in v petek operacija, v soboto pa ven.

Hja, kr zaseden je tale moj dohtar. Ampak kaj čmo. Dons začnem papcat kontracepcijske tabletke bljak- mi je kr greh to jest. Ampak vse za :duda:, čeprav se ironično sliš, da jemlješ KC z namenom, da pol dobiš :duda:.

Tinka, ti boš mal prej:miska::miska:.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2005 9:40:43   
tinkamiška
Pika, ja vem te KT so res fuj in fej, ampak, maš prav, da za:duda: to sploh ni problem. Veš, bom 4.2 fejst:miska::miska::miska: stiskala!

Tinka

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2005 9:45:16   
luna39
Pika, tud jaz držim pesti za tebe, da bo vse uredu in čim manj komplikacij:rozica::roza:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2005 11:01:06   
koala
Hajli hajlo punce!

En somčno mrzli pozdrav iz MB!
Ja veliko se dogaja na RR in prav je tako!
Čestitke novim srečkam nosečkam, pozdravčke novo pridruženim z željo, da se čimprej preselijo sobo višje!

Biba a bomo skupaj to :hudicek: pregnali? Hudiča da ne ve kje ni zaželjena!!!!!!!!!!!!

Bambi oj Bambi a so kakšne sveže novičke?? Pozitivne???

Anitka, ti naš :angel: če te prime da bi jokala pa se zjokaj, samo da je pol boljše in optimistično zreš v svet!!! OK?

Tia ti pa pridno pikico čuvaj pa ne preveč delat!!

Pia lepo da so slabosti minile, :bravo: :bravo::bravo: za vaju z dojenčkom!!

Naja78 ne jemat vse tako osebno, saj v življenju pač ne teče vse po naših planih, pa tudi Pia ni bila tako zeloooooooooo ostra, treba je pač malo tršo kožo imet, še posebaj v naši situaciji.

No v glavnem samevam, O je mimo moj miško pa je daleč daleč v Prištini! A vse mine in tudi to bo!!

Na nove zmage za vse nas, ki se podajamo v boje!!!!!!!

Koala

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2005 11:50:13   
bambi
Hello punce moje!
Takoj vam moram povedat da je M od nocoj pri meni in prišla je 35. dan.... ****!!!! Pa tako lep občutek sem imela.....

Zdaj pa gremo pač v nove boje....

Kako pa kaj druge babike????? Jaz sem prejšnji teden zopet zvedela da je ena kolegica noseča, zdaj mislim da pa so res že vse, razen mene :(:(:(:(:(. Ne vem zakaj se ti mali spermiji ne želijo prijet, ali pa so moja jajčeca tako trmasta in jih nočejo noter spustit :grrr::grrr::grrr:

Dobila sva pa eno rdeče vino in sem ga že hotela včeraj pri kosilu odpret, ko sem na flaši videla na veliko napis "Kindermacher". Tako sva se smejala in se odločila, da bova to vino odprla, ko bom imela O.

Punce zdaj pa imam eno prošnjo... imam še natanko 9 O testov in ne bi rada mojega živcirala s temi testi, žal pa ima samo on Eurocard in bi vas prosila, če bi mi katera od vas lahko pomagala in zame naročila te teste... :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

LP BAmbi

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2005 12:56:04   
A & T
Bambi,

a je to le slucajnost, da sva midva in se en par ravno v soboto pili to vino? Rdece vino - Merlot in na flasi sta narisana dva decka z luleki. In potem smo se na racun tega vina cel vecer zezali in se smejali. Ce to vino kaj pomaga, potem grem po cel karton. Resnicno si zelim, da bi tebi uspelo ze pri naslednji O, ko bos ta vincek odprla, bom drzala pesti.

Drugace sem ponedeljkovo, dela je dosti, meni pa misli uhajajo le na eno stvar - nosecnost. Upam, da ne bom konec meseca spet tako razocarana kot sem bila pri prejsnjem mesecu.

Zgornji del seznama se je povecal, vendar me tolazi to, da se je preko vikenda tudi spodnji del seznama raztegnil :bravo:in to mi vliva upanje, da bomo zares vse docakale :modri::roza:.

Lepo se imejte.

Cao, Andrea:kuza:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.1.2005 20:32:45   
Anitka
Hoj punčke!

Sem opazila, da se je začel meteorski dež novih srečk :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: Upam, da bom kmalu tudi sama med njimi.

Danes bom bolj kratka in upam, a se mi uspe še jutri kaj javiti preden odpeketam v LJ.

Sem pa žalostna, da pras... ni pustila pri miru naše PIKE 74, BIBE 77 IN BAMBI in pa seveda tudi ostalih, katere je še obiskala. Sicer pa vem, da bomo kmalu že tudi me na vrsti, a ne?;)

Sem pa izredno vesela, da je :modri: zagledala naša "raziskovalka" BETY:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Punce uživajte, uživajte, uživajte in se upam, da res beremo spet jutri.

Pa pa,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

sindarin

Kupite kdaj igračo prek spleta?

pogosto (9%)

redko (16%)

če si jo prej ogledam v trgovini in je cena prek spleta ugodnejša (20%)

nikoli (55%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!