Bety -> Za nas (173. nadaljevanje) (17.1.2005 7:51:45)
|
Bo treba novo nadaljevanko odpreti, menda :ups: ha ha... No, kot sem že povedala, moje :hudicek: M ni...testa nisem delala od srede...pa ga za enkrat tudi ne bom, ker ne čutim, da sem :nosecka:... Moram vam nekaj povedati v vašo vednost.... Spremenjeno delovanje ščitnice se kaže z naslednjimi znaki: zebe vas huuudo, utrujenost in zaspanost, od tega tudi bolečine v mišicah, srbečica kože, spremenjeno razpoloženje.... Če katerakoli od vas ima zgoraj navedene znaki, mora takoj k zdravniku, KER JE TO VZROK ZA NEPLODNOST... zdravnik preveri stanje hormona in predpiše jodid, ki celo stvar popravi... :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Merjenje FSH v krvi, kaže na zalogo jajčec v jajčnikih...in sem tudi prebrala, da za zvišano vrednost ŽE OBSTAJA ZDRAVILO, ki staranje jajčec upočasni(maca Lepidum Peruvianum Chachon)ali MACE... Anitka, Pia, nena, tinkamiška, bamby, cmokec,frizerka, ib, udb....ufffffff....ne morem naštevati....VSE!... VSE VAS LEPO POZDRAVLJAM IN VAM ŽELIM ČIMPREJ :modri: Jaz grem na delo... Bety, ki bo prav kmalu :nosecka:
|
|
|
|