Pia73
|
Pozdravljene! Moram priznati, da sem tudi jaz zelo vesela, ker se spet nekaj dogaja na naših nadaljevanjih! :bravo::bravo::bravo: Sicer pa jaz kar nekaj punc pogrešam,... Spet,... Sem prebrala, da je s tio vse v redu, samo zakaj se nam nič ne javi? A počiva? A še dela? Anitka lepo prosim pozdravi jo v mojem imenu,... :rozica: Pa Gea naša draga je tudi čist odklopila, verjetno ji tako najbolj paše,... :rozica: Pa Klarisa se le še redko javlja,...Klarisa pridi zdaj kaj med nas, ko je Anitka spet uvedla akcijo: Kaj smo naredile zase. Saj ti si tudi na tem področju polna nasvetov,... :rozica: Sem pa vesela, da se je tinkamiška vrnila. Saj kar verjamem, da je bilo težko brez nas,....:rozica: Aja SIIIIIIIMIIIIIIIII ej punca kaj je zdaj s teboj, daj vsaj kak glas od sebe,... Prebereš itak, pol pa doma možeka zamoti pa hop na rač. Je kaj novega pri tebi??? No, sicer pa upam, da tale mesec najprej zagledajo :modri: Anitka in biba77, nato pa se ji naj pridruži še Pika74 in nato čist v začetku februarja še Koala in če bo vsak mesec tako pester z :modri: pri fosilkah bomo kmalu vse v 9nebesa Jaz pa sem po starem,...utrujena, slabosti so prehodne, pa če sem čisto iskrena mi tako paše, da mi je kdaj pa kdaj slabo, tako vsaj vem, da se nekaj dogaja,... Se full trudim, da se ne bi še čisto prepustila veselju a vam moram zaupati, da mi ne uspeva,... Z rastjo trebuščka raste tudi moje veselje. Bog daj, da bi bilo vse v redu,... Čeprav tako kot je namenjeno, tako je. In vse moramo preživeti,... Bodite v cvetju :rozica::rozica::rozica: drage moje,... LP Pia73 :metulj:
|