|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (133.nadaljevanje)
5.11.2004 7:22:51   
Bety
Dobro jutro!

:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Tako je bilo...do 14.h popoldan sem čakala na pregled...končno se je usmilil dr.Kristan... višina beta hcg je PADLA NA 186, kar po mojem pomeni, da je plod UMRL in obvezno bom dobila SS...
Zdravnik pa je nakladal neumnosti: sluznica zadebeljena 11mm, ovariji bp, nobene izvenmaternične nosečnosti ni, tukaj je pikica 6mm.......:hudicek:...

In potem navodila, da rjav izcedek ne pomeni nič samo da ni prišlo do krvavitev...naj vztrajam s pitjem Tifola in vitaminčkov in se čez 14 dni oglasim pri svojem G na pregledu...:zmeden::zmeden::zmeden:...
Vprašala sem ga, kašnega smisla ima upati in vztrajati, ko pa izvid jasno kaže, da je konec??? Jezna sem bila od vsega skupaj....

Jaz vam pa povem punce, da je ta izcedek zelo podoben propadli sluznici...Vložke nosim in upam, da bo prišla ljubljena M, da me malo sčisti in da gremo v nove boje naprej...::(:(:(:(:(...

Saj me že boli vse, kot da bo feštica prišla...

ahhhhhhhhhhhhhhh....srce me boli.......
Danes kličem ordinacijo za neplodnost v LJ in se naročim na razgovor...grem na inseminacijo, pa naj bo kar če....

Ne morem vam risati mucke, peske, rožice,...ko pa se mi je cel svet podrl...

Imejte se lepo...
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.11.2004 7:34:25   
meeryana
Draga Bety.......PROSIM te, da na vse skupaj ne gledaš s tako žalostjo in negativnim priokusom. Vem, da je težko in da je sedaj lahko meni to govorit, ko nisem v tvojem položaju, ampak vseeno....poskušaj gledat na vse skupaj malo drugače. Vsaj malo. Ful mi je hudo, ko vidim nekoga tako žalostnega. Vem, da je hudo in da se zdi, kot da se je svet podrl, ampak se ni. Vedno gori lučka, tudi za nas, ki smo že tolikokrat bili razočarani in obupani. In za to lučko moramo hodit. Ne se obrnit stran od nje......Le ona nam lahko kaže pravo pot. Spomni se na to lučko vedno, ko se tak počutiš, pa magari se zdi taaaakoooooooo daleč, je pa! In vsi bomo prišli do nje......verejmi mi!

Tebi in vsem RR-evkam želim lep petek in še lepši vikend!
M

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2004 7:34:29   
lutka
Bety,drži glavo pokonci in ne obupaj.Vem kako je ko se trudiš in trudiš za te naše male pikice,pa jih od nikoder ni.Jaz sem se prvič trudila šest let,že po tem ko so mi zdravniki rekli,da se naj sprijaznim s tem,da ne morem imeti otrok.No sedaj imam pa 7 letno drugošolko in 6mesečna dvojčka.
Jaz ti pa bom poslala:angel::angel::angel::angel::angel:,da ti čim prej uspe
lp

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2004 7:45:10   
simonas
Pozdravljene!

Bety žal mi je, da slišim take nespodbudne besede. Ne razumem prav zdravnika, pri katerem si bila. Morda jim je postalo vse skupaj že preveč rutina. A si prepričana da je to konec? Jaz se sicer ne spoznam na izvide in zato ne bom nikomur solila pameti. Upam, da se bo vse skupaj uredilo in boš kmalu v rokah držala svojo :duda:.

Anitka hvala za včerajšnje spodbudne besede. Naj se ti pozlatijo...

Moje :hudicek: še vedno ni. Danes je 28. dan. M imam na 27 - 30 dni. Testa niti pod razno ne upam delat, ker je bil pred dvema dnevoma negativen:((, pa so že vse pisale, da jim je dva, tri dni prej pokazalo čisto rahlo črtico, meni pa o rahli črtici ne duha ne sluha... Zdaj bom počakala do nedelje ali ponedeljka, da bom videla kaj bo, pa bom takrat naredila še enega, če se me :hudicek: usmili in se do takrat ne pojavi. Nimam pa nikakršnih znakov - ne napetega trebuha, ne mozoljev, ne bolečih prsi, ne nič... kot da se z mano nič ne dogaja. Upam, da me ne muči psiha...

Kdaj se sploh prične ustvarjati nosečniški hormon - ob združitvi ali ob vgnezditvi?

Vsem, ki upate na :modri::roza: želim čim več sreče in :miska::miska::miska:!

Simona

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2004 7:53:59   
lana 5
Bety me smo s tabo:(:(:(:( . Punca pusti casu cas bos videla da bo kmalu:nosecka::nosecka::nosecka:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2004 8:06:34   
Urša76
ahoj, bety & co.

bety naj povem, da ne dvomim v to, da so tile naši dr. vsi že totalno rutinski...
saj vemo: skočite na stol
noge narazen
aha, nič ne vidim
pravite, da vam M. zamuja "že" 3 tedne???
ampak jaz ne vidim nič, a veste.
vi si po moje to kar mal domišljate
no mogoče pa res nekaj vidim
ampak, g dr....
poslušajte jaz...
ja veste, kar hop dol s stola, imam še veliko pacientk, pa bi kar mal morel pohitet
in jaz???
hop dol s stola.
z nosom do tal in z upanjem, da je neka mala pikica tam nekje, pa je morda g. dr. v vsej naglici in pomanjkanju časa ni opazil...
in kaj se je zgodilo še v istem in sledečih dnevih? 3 dni M. čisto skoraj nič (če vam povem, da na alldays skoraj ni bilo nič videti; fresh all day long...) no in naslednjih 25 dni nič. in sedaj 3 dni: alldays fresh.
in jaz: nimam blage veze kaj se dogaja...
jaz pa: nimam pojma kaj se dogaja z mano. morda sem pa :nosecka:. ampak saj je dr. rekel, da nisem... kaj zdaj? ali naj naredim test? ali naj ne naredim testa?
priznam, malo me grabi panika, ker če sem :nosecka:, bom sama z :duda: (sem namreč samska, odkar sva se s samom razšla). ampak nič zato. bom že. v bistvu mi je popolnoma vseeno...

bety, zate močno držim fige, da bo vse ql.

ostalim pa en lep dan, čeprav je zunaj fuj vreme,
urša

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2004 9:04:08   
ninca
Bety...žal mi je zate:((
še vedno pa upam in verjamem, da bodo tudi tebi :angel::angel::angel::angel: nekoč pomagali priti do tega :love: :duda:, držim :miska::miska::miska::miska::miska: zate in ne obupaj!!!

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2004 9:29:37   
saba
Bety držim pesti zate:miska: da bo se o.k.

a ve katera kako je z bojano26?:(

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2004 9:34:54   
ninca
ja mene tudi full zanima kaj je za BOJANO26:zmeden:...Anitka je rekla da bo sporočila če bo kaj novega...:zmeden:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2004 9:35:08   
pupika
Beti tudi jaz držim pesti, da se bo vse srečno izteklo.
Enga :pujs: za srečo.
LP

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.11.2004 9:38:03   
ninca
tole sem našla;) ...ja blo včeraj napisano:muca::

Odg: Kaj je z Bojano26? [4.11.04 ob 16:32]
Punce žal nimam še nobenih novih informacij. Ko se mo oglasi pa vam takoj sporočim.

Anitka :metulj:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.11.2004 10:37:13   
koala
Bety!
Ko sem prebrala tvoj post, so se mi naježili lasje. Pa kje je tu pravica??? Tisti, ki si pikic sploh ne želijo jih dobijo, KAJ PA ME????
Pa vseeno, zdaj je tvoj čas, da jokaš kričiš, razbijaš, karkoli ti bo pomagalo. Tako da boš premagala to pre... žalost, ki se je nakopičila v tebi. Daj ji prosto pot, potem pa boš videla tudi tisto lučko, ki nam sveti na koncu dolge temne poti. Predvsem pa ne pozabi, da smo tukaj zate tvoje sotrpinke.
Sočustvujem s teboj in ti pošiljam :rozica: :rozica: za tolažbo!

Koala

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.11.2004 11:51:33   
biba77
Joj, zenske ne dajte se slabi volji. Vse se bo uredilo...

Tukaj je danes tudi bolj oblacno, kot ne, pa sem jaz tud taka, samo moram vam napisat, da bo boljse in :miska: :miska: :miska: :miska: drzim, da se nase tezavice cimprej spakirajo in da se zacnejo boljsi in bolj veseli dnevi.

Pia73, cist na kratko, da ti javim odgovor mojega dragega na tvojo vcerajsnjo ponudbo:
"Tisti sexici pa reci naj kr pride, ce nic drugega mi lahko vsaj vecerjo skuha ;)"
Kaj pa bos zdaj?

Pridne bodite in lep vikend (tistim, ki se ne boste vec oglasale popoldan) in cimvec :modri: :modri: :modri: vsem, ki pricakujete in :sloncek: :sloncek: :sloncek: vsem ostalim.

Radi se imejte :love: :love: :love:,

:miska:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.11.2004 12:00:34   
Pia73
Bety, zelo mi je žal,... :((:((:((:((:((
Veš pa mene tudi full razjezi, da ti tako brew
z veze dajejo tako lažno upanje. Pa ti saj veš zakaj gre. Zdaj si pa zamisli eno, ki tega ne ve,... Pa ima upanje še več časa in vsaka ura, dlje ko upaš, težje je potem tole pozabit,... Kar nekam bi nabila izvid tistem doktorje brezveznem! Joj, kak me to razpali,..:(:(:(

Ej, biba77 tvoj mož je pa res pokvarjen,....:)-:)-:)- Jaz sem mislila, da bi tolažila tako s kuhanjem, pospravljanjem,... On pa takole,... Ja, moški pač, kaj pa lahko drugega pričakuješ,....:)-:)-:)-:)-:)- Tudi moj je imela neke sočne pripombe, ko sem mu povedala za našo temo o pečenicah,....:)-:)-:)-:)-:)-

LP Pia73

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.11.2004 12:04:59   
simonas
Jaz sem že spet čisto žalostna :((:((:((. Se mi je že pojavil tak rozast izcedek. Mislim da se mi obeta :hudicek:M.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.11.2004 12:06:25   
biba77
Ja, kaj pa se pritozujes, Pia73??
Saj je reko, da bi mu vecerjo skuhala (kuhanje)... :)-:)-:)-:)-:)- Ce pa bi se malo pospravila, bi pa bila menda bolj jaz vesela, ker malo sicer bo pospravo, preden jaz pridem, samo ze vem, da me bo cakala BIG generalka. Se vedno me je.

Pecenice?!? Jaz bi... Pa taaaaak dalec so...

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.11.2004 12:07:07   
Pia73
Koala, pošiljam ti :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Kako lepo te je spet brat. Sem kar vesela, ko nas tako pogosto obiščeš! :bravo::bravo::bravo:

simonas, verjamem da ti je hudo, ampak saj bo. Ti pa res še ne smeš obupat, ko si šele začela! :metulj:

LP Pia73

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.11.2004 12:08:26   
biba77
Ej, Simona, ne daj se!!! Saj ves, da dokler ni prava M ni se nic doreceno...
Punce, to vreme vas spravlja se dodatno v obup! Pomislite rajsi na kaj lepega in se pripravite na danasnjo virtualno :kava: zvecer, pa bo boljse!!!

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.11.2004 12:12:15   
Pia73
Sam veš biba77, ko bi jaz k njemu prišla, bi mu bilo žal, da sva se samo za kuhneje zmenla,....:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.11.2004 12:12:36   
Kinokija
Simona, sva že dve, k bosta ta vikend še bolj čemerne kot vreme. :((

Drgač ne pišem v vašo temo, ampak me je zdele najava obiska tam doli blazno zdepresirala, da sem mogla nekomu povedat. Sploh nimam volje nobene. Nč. Dam grem ležat v posteljo in se smilit sama sebi.

Z ostale pa držim pestke :miska::miska::miska:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.11.2004 12:15:27   
Pia73
Kinokija, ti se nam kar pridruži,...:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.11.2004 12:17:57   
Kinokija
O, hvala res ste prijazne punce tukaj, potrpežljivo prenašate vse muhe novink. Dobre mamice boste. :bravo:

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.11.2004 12:18:31   
Pia73
Se trudimo,......

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.11.2004 12:23:41   
simonas
Saj vem da tri mesece ni ravno dosti pa vseeno :((:((:((... Ta mesec sem imela tak močno ovulacijo, da sem res mislila, da bo kaj ratalo... Po drugi strani pa si mislim, da morda zaradi KT še telo ni pripravljeno, pa je boljše tako, kot pa da bi me kasneje doletel kaki SS ampak vseeno :((:((:((

Simona

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.11.2004 12:30:45   
bambi
Dobro kaj pa je zdaj to?????? Res da je vreme podobno pravi bedi, ampak ne bit slabe volje..... Punce, veselite se življenja, pozdravite M, če pride, bodite prijazne z njo, ker je vseeno bolje da jo imamo ,kot pa da je sploh ne bi bilo.... no razen 9 mesecev, ko bomo v 9nebesa...
JAz verjamem, da nam Božiček pripravlja veliko daril in :modri::roza::modri::roza::modri::roza:, tako da prihaja naš čas :bravo::bravo::bravo::bravo:

Danes sem takoj zjutraj pogledala v časopis Večer, če je slučajno rodila kakšna Bojana in ni. Upam, da so otročka rešili in da bo vse vredu. Punce sploh si ne znate predstavljat kakšne bolečine in strahove prestaja boga reva sedaj. Jaz sem bila na njenem mestu že in povem vam, da vsi naši problemčki niso nič v primerjavi s tem. Tudi če sedaj rodi ima otroček možnost, da preživi. Naše pozitivne misli ji lahko pomagajo.

Kje pa so vse ostale danes????

Bambi

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.