Urša76 -> Za nas (133.nadaljevanje) (5.11.2004 8:06:34)
|
ahoj, bety & co. bety naj povem, da ne dvomim v to, da so tile naši dr. vsi že totalno rutinski... saj vemo: skočite na stol noge narazen aha, nič ne vidim pravite, da vam M. zamuja "že" 3 tedne??? ampak jaz ne vidim nič, a veste. vi si po moje to kar mal domišljate no mogoče pa res nekaj vidim ampak, g dr.... poslušajte jaz... ja veste, kar hop dol s stola, imam še veliko pacientk, pa bi kar mal morel pohitet in jaz??? hop dol s stola. z nosom do tal in z upanjem, da je neka mala pikica tam nekje, pa je morda g. dr. v vsej naglici in pomanjkanju časa ni opazil... in kaj se je zgodilo še v istem in sledečih dnevih? 3 dni M. čisto skoraj nič (če vam povem, da na alldays skoraj ni bilo nič videti; fresh all day long...) no in naslednjih 25 dni nič. in sedaj 3 dni: alldays fresh. in jaz: nimam blage veze kaj se dogaja... jaz pa: nimam pojma kaj se dogaja z mano. morda sem pa :nosecka:. ampak saj je dr. rekel, da nisem... kaj zdaj? ali naj naredim test? ali naj ne naredim testa? priznam, malo me grabi panika, ker če sem :nosecka:, bom sama z :duda: (sem namreč samska, odkar sva se s samom razšla). ampak nič zato. bom že. v bistvu mi je popolnoma vseeno... bety, zate močno držim fige, da bo vse ql. ostalim pa en lep dan, čeprav je zunaj fuj vreme, urša
|
|
|
|