|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za naju je to čudež!
13.1.2008 3:33:50   
amor real
Drage moje, ker ne morem spati sem se odločila, da vam zaupam najino zgodbo.

Torej na user posted image  delamo od 1/5-2005. Bivši ginekolog mi pravi pač treba počakati in vztrajati dokler ne user posted image  in menjam ginekologa in se odpravim k dr. Merlu v Postojno. On mi je septembra 06 na podlagi UZ, nerednih user posted image  in prekomerne telesne teže postavi verjetno diagnozo : PCO!!! Predpiše mi klomifen, pa v 1. krogu nič (nobenega folikla), drugi krog 1. folikel na 15. dan velik le 8 mm, 3. krog spet nič. Ves čas pa pijem tudi aglurab 850 mg - 2 x na dan.Ker imam zelo neredne user posted image  so se ti najini krogi kar vlekli. V maju 07 se z ginekologom dogovoriva za histeroskopijo za 17/9-2007 in v tem času naj provam izgubiti kako kilco (imam pa resnično veliko, veliko kg preveč). Borim se s to težo, držim se zdravniških navodil kot pijanec plota in kg grejo sicer dol ampak tako počasi, da ni omembe vredno. Na histeroskopiji ugotovijo, da je desni jajčnik močno policističen in hkrati mi odstranijo manjši polip in miom (to je gin. že na UZ videl). 23/11-07 sem bila na pregledu po histero in pravi na podlagi uz, da se nekaj premika na bolje, da pa žal ni vidnega nobenega folikla - 14. dan ciklusa. Naroči mi naj pridno pijem aglurab in še bolj pridno hujšam in si zapisujem vse take "čudne dogodke" v tem času in se vidiva marca 08, ko se bova zmenila za laparoskopijo. (niso mi jo naredili skupaj s histero, zaradi kg, ker bi bilo težko narediti laparoskopsko niso me pa hoteli rezat). Jaz grem vsa user posted image  domov in vržem puško v koruzo. Stara sem kmalu 36, mož 41 in user posted image  nobenega od nikjer. user posted image
user posted image  ni bilo od nikoder. Ravno pri božičnem kosilu začutim, kot da sem se polulala, neka mokrota, mislim da je končno user posted image  prišla na obisk. Na WC naredim natančen pregled user posted image  in vidim, da je le veliko sluzi in to take vlečljive (tiste prave user posted image ) in si mislim to naj bi nakazovala na ovulacijo, ampak glede na zadnjo user posted image  je to skoraj malček čudno, da bi bila ovulacija na 48. dan ciklusa!!! Zvečer napol za šalo in napol zares  rečem user posted image , da MORAVA user posted image , user posted image , ker je ovulacija. Rečeno - storjeno! Mislim si itak tudi, če je nimam šans za user posted image , ker je maternična sluznica itak fuč, ampak vsaj bom mirna, da sva naredila vse kar lahko narediva. 30/12 začnejo močno boleti prsa (to so me ponavadi v ciklusih z ovulacijo) in špikanje v jajčnikih, kot še nikoli. 4/1-08 grem na WC in na papirju zagledam kri, o.k. končno je user posted image . Ker od vseh razočaranj poprej začnem dvomit, da ni morda to od hemeroidov, potisnem še baby palčko (saj veste kam user posted image ) in rata obarvano rjavo. Čez 2 uri pa ne duha ne sluha od user posted image . Mislim si itak to moje blesavo telo. Potem pa iz dneva v dan ratujem bolj zaspana, prsa bolijo, jajčnike in trebuh bo razneslo od napetosti, vse mi nekam smrdi, jedla bi non stop, a ko začnem se mi zagabi. Danes popusti malček bolečina v prsih in sem bila vsa srečna. Potem skočim na medover.net in čitam kaj naj to pomeni in vsi ti znaki so itak značilni za user posted image  in PMS in se prepričujem, da je to vse psiha in prevelika želja po user posted image . Surfam na ringaraji do 01,30 in po vsem prebramem sama sebe naderem, da zakaj ne naredim test in se neham mučit (zakaj ne?, ker se bojim razočaranja). Pogumno vstanem, pograbim test in čez minuto zagledam user posted image . Od evforije sem taka, da ne morem niti dihat. Zbudim moža in vprašam ga kaj vidi in pravi on dve črtici vidim. Ne vem ali bi se smejala ali jokala, ali umrla od sreče. Grem še po drugi test tokrat clear blu in spet takoj velik user posted image .

Ne vem, kako se bo moja user posted image  končala, upam na najboljše in na zdravega user posted image . Ampak že zaradi same zanositve sva tako neizmerno srečna, da ne morem niti razmišlat trezno.
Oprostite mojemu dolgemu postu, ampak hotela sem samo vsem vam borkam povedati, da za naravno ni nič nemogoče!!!
Zdaj verjamem, da se resnično vse zgodi v svojem času!!!

Želim tudi vam vsem, čimprej tak mali čudež, ki zanaju pomeni življenje!

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 13.1.2008 9:15:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZA NAJU JE TO ČUDEŽ
13.1.2008 7:02:15   
tinec78
Dobro jutro!!

Čestitam, čestitam... želim ti, da se tvoja user posted image  odvije kot si jo želiš in da vaju bo mala štručka vedno razveseljevala!!

LP

T

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2008 7:17:30   
Ula3
user posted image user posted image  sem srečna za vaju-vem da vama je to spremenilo življenje in upam, da boš srečna mamica zdravemu otročku!!!! user posted image user posted image
P.S hujšala boš pa po porodu!

Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2008 7:28:59   
TIA22
ČESTITKE!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ula3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2008 7:43:18   
2.2.
user posted image  bravo in čestitke. pa čim lepšo nosečnost

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2008 7:47:21   
Anonimen
To me res zelo razveseli... Čestitam!

(odgovor članu 2.2.)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2008 7:47:23   
emaa
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2008 8:59:20   
stunfek
user posted image user posted image user posted image user posted image superca! čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo in zdravo nosečnost ti želim in pa zdravega dojenčka! Vse bo super, boš videla....

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2008 9:11:11   
pf
Super, me veseli. Čim lepšo nosečnost ti želim in zdravo bebico.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2008 9:19:36   
Bonnie_RR
Čestitke za ta "čudež" in lepo nosečnost! user posted image user posted image user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2008 9:27:26   
lejla007
Iskrene ČESTITKE user posted image user posted image user posted image !!! Zdaj pa uživajta v nosečnosti user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.1.2008 9:28:24   
skrivnost
Iskrene čestitke tudi iz moje strani!

Moram priznati, da me je ornk oblila kurja polt!
Res iskrene čestitke še enkrat!
Zelim ti, da bi bilo s tvojo pikico vse vredu! REs ti to zelim!

Mirno nosecnost, pa pazi nase in na svojo pikico!
prijetno nedeljo

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.1.2008 9:31:54   
pikalonca
user posted image user posted image user posted image Supeeeerrrr. Čestitke ter lepo in zdravo nosečnost.
Življenje je res en čudež, a ne? user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.1.2008 9:44:52   
Marogica
Čestitkeuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Za naju je to čudež!
13.1.2008 9:58:54   
snežinka7
Vau iskrene čestitke in lepo pazi na svojo pikico.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
13.1.2008 10:07:03   
Tanja555
Ej, ISKRENE ČESTITKE, tk sem vesela zateuser posted image . Si pa tak lep post napisala, da sem se kr zjokalauser posted image . Čuvaj to malo pikico, ker je to res največji zaklad, ki ga nosiš v sebi. Vse dobro ti želimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
13.1.2008 10:12:49   
cmokec
Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.1.2008 10:26:08   
sonček33
Čestitam. Veš, take zgodbe, resnične zgodbe, so upanje tudi za nas. Hvala, ker si jo delila z nami.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.1.2008 10:26:51   
tinkamiška
user posted image

čestitke tudi od mene in vse lepo še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.1.2008 10:29:35   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam!!! Želim vama, da bi bila nosečnost lepa in bi končno dobila zdravega user posted image .

Še ena povezava s teboj oz. vama. Tudi midva se intenzivno trudiva od maja 2005, imam PCO, preveliko telesno težo in večne borbe s kilogrami, neredne cikluse, za seboj PCT, HSG, klomifen in laparo, pa žal še ni uspeha. Ampak tvoja zgodba mi da še več upanja in zagona, da bo nama tudi uspelo. Hvala za spodbudo in novo upanje. Pa srečno.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.1.2008 10:47:22   
Anonimen
čestitam!! Držim pesti za zdravo in lepo bebico...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
13.1.2008 10:58:20   
nf
Čestitam!!! Res lep konec zgodbe, me kr obliva kurja polt user posted image  Zdaj pa uživaj v nosečnosti kot se le da!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.1.2008 11:49:23   
Anonimen
Pozdravljena.
To pa je zgodba, vredna user posted image . Vsaka čast, punca!

Uživaj v nosečnosti in pazi na svoj trebušček.user posted image

aspirinčica

Neposredna povezava do sporočila: 23
13.1.2008 11:49:34   
dajamaja
Iskrene čestitke in srečno nosečnost vama želim user posted image !!!!!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.1.2008 11:50:07   
podnajemnica7
Čestitke še od mene. Pazi nase in na svojo pikico!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?