Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za Klariso in ostale "fosilke" 14.6.2005 14:31:29
|
|
|
|
Majči
|
Pozdravljene - a No, sem ena od "fosilk", ki ji je pred meseci ratalo zanosit in danes sem že v 19 tednu nosečnosti. ker ne spremljam zadnje čase toliko foruma, me zanima, kako ste ostale "fosilke", katere se še matrate in predvsem Klarisa......kako je s teboj, kaj se ti dogaja, saj nič ne zasledim tvojih sporočilc..... Upam, da se številka "fosilk" zmanjšuje in da nas je vedno več pod drugim naslovom v tem forumu. Pofočkajte se, da bom vidla, da se še tukaj.......vas kar pogrešam tu na men naslovu! Bay Majči
|
|
|
|
Za Klariso in ostale "fosilke" 14.6.2005 14:44:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem sicer bolj nova clanica, sem pa med fosilkami in nestrpno cakam, da se koncno preselim med srecne :nosecka:! Hojla, Majci!:miska:
|
|
|
|
Za Klariso in ostale "fosilke" 14.6.2005 14:47:42
|
|
|
|
emaa
|
nekaterim je uspelo, nekatere pa smo še vedno tu, bomo pa tudi me kmalu nosečke. Uživaj nosečnost še naprej.
|
|
|
|
Za Klariso in ostale "fosilke" 14.6.2005 16:31:16
|
|
|
|
*KAJA*
|
Tudi jaz sem fosilka,ki že komaj čaka da bo nosečka.Upanje obstaja,sedaj so tudi možnosti. Lp,Kaja in uživaj v nosečnosti,ostalim pa želim da čimprej zagledajo:modri::roza:
|
|
|
|
Za Klariso in ostale "fosilke" 14.6.2005 18:04:42
|
|
|
|
Anitka
|
Hej Majči! Upam, da imaš prav lepo nosečnost in da te :duda: že kaj ščipa;) Kot vidiš sem tudi jaz še kar tukaj. Trenutno sem na OFF, jutri čakam na M in se sploh ne sekiram. Jaz študiram le še na :morje: Pa lepo nosečnost še naprej ti želim, Anitka
|
|
|
|
Za Klariso in ostale "fosilke" 14.6.2005 20:03:35
|
|
|
|
aljča
|
Majči pozdraveljena in velik sreče do konca :nosecka::angel:.Kot vidiš nas je iz dneva dan kar dosti tu gori tko, da imamo vpeljan ritem ene dol,ene gor:)-:)-:)-jaz sem tu gori od marca...če se ne motim.:zmeden2: l.p.Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Za Klariso in ostale "fosilke" 15.6.2005 8:00:30
|
|
|
|
gaja17
|
Tudi jaz sem med novejšimi članicami na ter odličnem forumu in tudi jaz nestrpno čakam, da se pridružim vsenm:nosecka::nosecka::nosecka:!!!! Tebi pa čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo:!
|
|
|
|
Za Klariso in ostale "fosilke" 15.6.2005 8:03:40
|
|
|
|
Renejka
|
ah, tudi jaz sem fosilka...tebi pa čestitke!:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.