Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zažgala olje - eno vprašanje (pol ure časa) 29.12.2009 15:04:22
|
|
|
|
Poka
|
V emajlirani posodi (kdo še sploh to uporablja...) sem zažgala olje - pravzaprav je bilo kokosovo maslo, ki se očitno hitreje zažge.... HB, glede na to, da je štedilnik pod omaro, gorelo je pa do vrha lesenih delov omare, da je bilo na tisti plati stran od omare... Požar pogašen, brez večjih posledic, edin to, da je vonj kljub zračenju še kar v stanovaju... Moj pride pa čez pol ure domov in ponavadi je glede teh stvari in pospravljanja ful tečn - vedno si kriv, pač (sem stala zraven, vse je bilo v minuti...). Kako se nej vonja znebim? Okna so na stežaj, pa nič ne pomaga, porabila cel osvežilec zraka Sem jezna zaradi posod, nikol tega nismo imel doma, sam mojemu jih je kupila njegova mama, pa jih ne morem kr tako stran vržt, poleg tega so kvalitetne posode iz jekla ful drage... Tam okol 500 EUR ... Ve katera za kake bolj ugodne?
|
|
|
|
RE: Zažgala olje - eno vprašanje (pol ure časa) 29.12.2009 15:06:18
|
|
|
|
uškinamama
|
Kako se nej vonja znebim Jaz bi razmišljala kako se znebiti sitnega dedca.
|
|
RE: Zažgala olje - eno vprašanje (pol ure časa) 29.12.2009 15:12:37
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Žal, ni spasa za ta vonj. V 2-3h dneh se ga boš mogoče rešila . Decu pa reči, da nimaš pojma kaj so sosedi kuhali, da še pri vas tako smrdi . Pa v rit ga brcni, če bo jamral!
|
|
RE: Zažgala olje - eno vprašanje (pol ure časa) 29.12.2009 15:21:35
|
|
|
|
malaMravljica
|
ma daj hitro nekaj s kisom naredi, mogoce ga poli zraven malo segrete plosce, kis ima tok mocan vonj da bi znal premagat, pa se reces, da pucas ali pa daj v en lonec mal vode in mocnega kisa pa malo pokuhaj, bi tudi znalo pomagat.
|
|
|
|
RE: Zažgala olje - eno vprašanje (pol ure časa) 29.12.2009 15:21:51
|
|
|
|
miapia
|
Ja pač si zažgala. Če ima on problem s tem, naj gre v kujalnico in se skuja brez tebe. Posodo pa namoči, potem pa rahlo drgni z aluminijasto gobico. Itak je samo material, pa kaj če je malo spraskano. Če ne bo šlo dol, ga daj pa tašči za darilo, naj si ga postavi na omaro. Pač ga vržeš stran pa j... ga. Drugič daj pa možu lonec v roke in naj kuha sam. Dobiš pa v Ikei super posode za ugodne cene, od aluminija, teflona, emajla...
|
|
RE: Zažgala olje - eno vprašanje (pol ure časa) 29.12.2009 15:28:41
|
|
|
|
Katjusa
|
jst pa ravno razmišljam, da se čem vrnt neki let nazaj (ko so ble naše mame mlade) in kupit takšno posodo a je to sploh uporabno na steklokeramiki...... lepe so mi k so vseh barv če boš stran vrgla jst vzemem jst tud mislim, da bi kis znal navtraliziret vonj sam pomoje je boljše, da tvojega prej pokličeš pa vprašaš, kaj ima rajši vonj po kisu al zažganem olju če bi moški kuhal se jim to ziher nebi zgodil (tako vsaj mislijo)
|
|
|
|
RE: Zažgala olje - eno vprašanje (pol ure časa) 29.12.2009 15:36:06
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst pa ravno razmišljam, da se čem vrnt neki let nazaj (ko so ble naše mame mlade) in kupit takšno posodo a je to sploh uporabno na steklokeramiki...... lepe so mi k so vseh barv če boš stran vrgla jst vzemem ej, jaz tudi imam eno tako posodico, bolj mala, neka bez barva in ene rozice so gor narisane. Je verjetn tudi mojemu mama kupila ce vzames oddam
|
|
|
|
RE: Zažgala olje - eno vprašanje (pol ure časa) 29.12.2009 15:36:30
|
|
|
|
Splišni
|
Ti se delaj, da nič ne vohaš, da se to samo njemu nekaj dozdeva. Kastrolo pa pač kupi eno poceni, ko j... kastrole.
|
|
|
|
RE: Zažgala olje - eno vprašanje (pol ure časa) 29.12.2009 15:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Posodo bos resila tako,da notr nalijes alkoholni kis,pusti vsaj en dan,pokrito seveda s poklopcem zaradi vonja,potem pa umijes. Vonja se bos pa tezko resila v pol ure
|
|
|
|
RE: Zažgala olje - eno vprašanje (pol ure časa) 29.12.2009 15:48:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jst pa ravno razmišljam, da se čem vrnt neki let nazaj (ko so ble naše mame mlade) in kupit takšno posodo a je to sploh uporabno na steklokeramiki...... lepe so mi k so vseh barv če boš stran vrgla jst vzemem ej, jaz tudi imam eno tako posodico, bolj mala, neka bez barva in ene rozice so gor narisane. Je verjetn tudi mojemu mama kupila ce vzames oddam a je tok velika, da se da kej kuhat not k skodelce imam sam nisme nikol probala kuhat not:) ti pišem na zs
|
|
|
|
RE: Zažgala olje - eno vprašanje (pol ure časa) 29.12.2009 15:51:27
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Kako se nej vonja znebim Jaz bi razmišljala kako se znebiti sitnega dedca. se podpišem. a on je pa perfekten in nikoli nič ne zaj***? Se zgodi, ne sekiraj se, prezrači kolkor gre čeprav se vonja najbrž ne boš takoj znrbila, itak, če ma " nos", bo zavohal. So woth?!
|
|
RE: Zažgala olje - eno vprašanje (pol ure časa) 29.12.2009 16:11:15
|
|
|
|
jakaracman
|
Zavreš na štedilniku v posodi mehčalec in vodo.Vonj izgine.
|
|
|
|
RE: Zažgala olje - eno vprašanje (pol ure časa) 29.12.2009 16:15:33
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Zavreš na štedilniku v posodi mehčalec in vodo.Vonj izgine. Prepozno. Poka, poročaj, kako si rešila al z vonjem al z decom.
|
RE: Zažgala olje - eno vprašanje (pol ure časa) 29.12.2009 17:19:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Se ne znebiš vonja ... midve z mami sva tut na štedilniku olje zažgali pa je še kar ene 3 dni smrdelo po zažganem pa smo fino luftali ... je bilo pa pri nas poleg posode treba zamenjat še napo, uro in eno fronto od omarice je bilo treba zamenjat ...
|
|
|
|
RE: Zažgala olje - eno vprašanje (pol ure časa) 29.12.2009 17:56:28
|
|
|
|
Poka
|
Ko je prišel domov, sem se spomnla, da je prehlajen Na posodi se v bistvu ni nič poznal, ker sem jo takoj umila, bi bilo fajn, da bi bila uničena, ker bi imela razlog, da jo vržem stran. No, čez ene dve uri je zavohal, ampak sem rekla, da se to vedno ful kadi, ko se praži čebula. Ne priporočam emailirane posode - res se vse prismodi, če ne paziš... Ne vem, mogoče je pretanek podn? Vedno, ko grejem olje, moram ful pazit - ker se segreje v manj kot minuti, potem se pa čebula dobesedno zažge v posodi, če daš pa na manj, se pa noče pražit... Blaža, a se hecaš? Gospod Popolni Ne resno, drugače je super v redu partner, ampak še pa nisem srečala večjega perfekcionista kar se tiče pospravljanja in teh stvari in ker sem jaz glede tega živo nasprotje, je pol problem. Ampak jaz vedno pravim, da moški si lako vzamejo čas in vse v miru naredijo, kaj pa me, ki moramo delat po nekaj stvari hkrati.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizkeMedtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?