|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zažgala olje - eno vprašanje (pol ure časa)
29.12.2009 15:04:22   
Poka
V emajlirani posodi (kdo še sploh to uporablja...) sem zažgala olje - pravzaprav je bilo kokosovo maslo, ki se očitno hitreje zažge.... HB, glede na to, da je štedilnik pod omaro, gorelo je pa do vrha lesenih delov omare, da je bilo na tisti plati stran od omare...

Požar pogašen, brez večjih posledic, edin to, da je vonj kljub zračenju še kar v stanovaju... Moj pride pa čez pol ure domov in ponavadi je glede teh stvari in pospravljanja ful tečn - vedno si kriv, pač (sem stala zraven, vse je bilo v minuti...).

Kako se nej vonja znebim? Okna so na stežaj, pa nič ne pomaga, porabila cel osvežilec zraka user posted image

Sem jezna zaradi posod, nikol tega nismo imel doma, sam mojemu jih je kupila njegova mama, pa jih ne morem kr tako stran vržt, poleg tega so kvalitetne posode iz jekla ful drage... Tam okol 500 EUR user posted image ... Ve katera za kake bolj ugodne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zažgala olje - eno vprašanje (pol ure časa)
29.12.2009 15:06:18   
uškinamama
Kako se nej vonja znebim

Jaz bi razmišljala kako se znebiti sitnega dedca.  user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2009 15:12:37   
K_a_t_i
Žal, ni spasa za ta vonj. V 2-3h dneh se ga boš mogoče rešila user posted image . Decu pa reči, da nimaš pojma kaj so sosedi kuhali, da še pri vas tako smrdi user posted image . Pa v rit ga brcni, če bo jamral!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2009 15:21:35   
malaMravljica
ma daj hitro nekaj s kisom naredi, mogoce ga poli zraven malo segrete plosce, kis ima tok mocan vonj da bi znal premagat, pa se reces, da pucas user posted image  ali pa daj v en lonec mal vode in mocnega kisa pa malo pokuhaj, bi tudi znalo pomagat.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2009 15:21:51   
miapia
Ja pač si zažgala. Če ima on problem s tem, naj gre v kujalnico in se skuja brez tebe. Posodo pa namoči, potem pa rahlo drgni z aluminijasto gobico. Itak je samo material, pa kaj če je malo spraskano. Če ne bo šlo dol, ga daj pa tašči za darilo, naj si ga postavi na omaro. Pač ga vržeš stran pa j... ga. Drugič daj pa možu lonec v roke in naj kuha sam.

Dobiš pa v Ikei super posode za ugodne cene, od aluminija, teflona, emajla...

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2009 15:28:41   
Katjusa
jst pa ravno razmišljam, da se čem vrnt neki let nazaj (ko so ble naše mame mlade) in kupit takšno posodouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a je to sploh uporabno na steklokeramiki...... lepe so mi k so vseh barvuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če boš stran vrgla jst vzememuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst tud mislim, da bi kis znal navtraliziret vonj sam pomoje je boljše, da tvojega prej pokličeš pa vprašaš, kaj ima rajši vonj po kisu al zažganem oljuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če bi moški kuhal se jim to ziher nebi zgodiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (tako vsaj mislijo)

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2009 15:36:06   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst pa ravno razmišljam, da se čem vrnt neki let nazaj (ko so ble naše mame mlade) in kupit takšno posodouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a je to sploh uporabno na steklokeramiki...... lepe so mi k so vseh barvuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če boš stran vrgla jst vzememuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, jaz tudi imam eno tako posodico, bolj mala, neka bez barva in ene rozice so gor narisane. Je verjetn tudi mojemu mama kupila user posted image user posted image   ce vzames oddam user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2009 15:36:30   
Splišni
Ti se delaj, da nič ne vohaš, da se to samo njemu nekaj dozdeva.

Kastrolo pa pač kupi eno poceni, ko j... kastrole.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2009 15:39:56   
Anonimen
Posodo bos resila tako,da notr nalijes alkoholni kis,pusti vsaj en dan,pokrito seveda s poklopcem zaradi vonja,potem pa umijes.

Vonja se bos pa tezko resila v pol ure user posted image

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.12.2009 15:48:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ej, jaz tudi imam eno tako posodico, bolj mala, neka bez barva in ene rozice so gor narisane. Je verjetn tudi mojemu mama kupila user posted image user posted image   ce vzames oddam user posted image user posted image

a je tok velika, da se da kej kuhat not k skodelce imam sam nisme nikol probala kuhat not:) ti pišem na zs

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.12.2009 15:51:27   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Kako se nej vonja znebim

Jaz bi razmišljala kako se znebiti sitnega dedca.  user posted image

user posted image se podpišem. a on je pa perfekten in nikoli nič ne zaj***? Se zgodi, ne sekiraj se, prezrači kolkor gre čeprav se vonja najbrž ne boš takoj znrbila, itak, če ma " nos", bo zavohal. So woth?!

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.12.2009 16:11:15   
jakaracman
Zavreš na štedilniku v posodi mehčalec in vodo.Vonj izgine.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.12.2009 16:15:33   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Zavreš na štedilniku v posodi mehčalec in vodo.Vonj izgine.

Prepozno. user posted image

Poka, poročaj, kako si rešila al z vonjem al z decom. user posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.12.2009 17:19:35   
Anonimen
Se ne znebiš vonja ... midve z mami sva tut na štedilniku olje zažgali pa je še kar ene 3 dni smrdelo po zažganem pa smo fino luftali ... je bilo pa pri nas poleg posode treba zamenjat še napo, uro in eno fronto od omarice je bilo treba zamenjat ...

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
29.12.2009 17:56:28   
Poka
Ko je prišel domov, sem se spomnla, da je prehlajen user posted image Na posodi se v bistvu ni nič poznal, ker sem jo takoj umila, bi bilo fajn, da bi bila uničena, ker bi imela razlog, da jo vržem stran. user posted image

No, čez ene dve uri je zavohal, ampak sem rekla, da se to vedno ful kadi, ko se praži čebula. user posted image

Ne priporočam emailirane posode - res se vse prismodi, če ne paziš... Ne vem, mogoče je pretanek podn? Vedno, ko grejem olje, moram ful pazit - ker se segreje v manj kot minuti, potem se pa čebula dobesedno zažge v posodi, če daš pa na manj, se pa noče pražit...

Blaža, a se hecaš? Gospod Popolni user posted image Ne resno, drugače je super v redu partner, ampak še pa nisem srečala večjega perfekcionista kar se tiče pospravljanja in teh stvari in ker sem jaz glede tega živo nasprotje, je pol problem. user posted image Ampak jaz vedno pravim, da moški si lako vzamejo čas in vse v miru naredijo, kaj pa me, ki moramo delat po nekaj stvari hkrati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.1.2010 19:51:10   
Sempervivum
Joj, kok sem se nasmejala vašim postom user posted image

Pa ni treba udrihat čez emajlirano posodo ... odkar imam indukcijo, samo še tako kupujem user posted image . Izbira velika, vzorčki luštni, prismodilo se mi pa ni še nič user posted image  

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?