Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Začimbe v hrani za otroka 10.6.2010 16:35:37
|
|
|
|
ledenaa
|
Lahko ji daš.Ampak za njo manj začimb kot za vaju
|
|
|
|
RE: Začimbe v hrani za otroka 10.6.2010 16:38:03
|
|
|
|
Petka09
|
Jaz sm že od 8. meseca dalje delala podobno kot za nas... Rahlo popražila na malo čebule - da veliiiko boljši okus jedem... Peteršilj pa sem tudi dajala že takrat in to že v kuhano in servirano hrano - da zadrži vitamine, ki jih ima baje res veliko. Ti kar začni kuhat enako kot za vas, le ne pretiravaj z ničemer... Edino pozorna sem bila, da sem ji čim manj solila (ali nič). Drugače pa sem jedi vedno izboljšala s čebulo, maslom, peteršiljem, baziliko, sirom itd.... Pač, enako kot za odrasle.
|
|
|
|
RE: Začimbe v hrani za otroka 10.6.2010 17:27:52
|
|
|
|
mini86
|
js poleg čebule, majarona, ščepec soli, peteršilja, drobnaka......uporabljam tudi česen v prahu
|
|
RE: Začimbe v hrani za otroka 11.6.2010 8:21:49
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem v zelenjavno mineštro vedno dala tudi čebulo in česen, pri 7m sta oba jedla tudi joto, ješprenjko in fižolovo mineštro s tem, da niso bile soljene.... ko sem jima delala fižolovko sem najprej zmiksala in potem precedila,da je olupek ostal na cedilu, da ju ni napenjalo.. mišljeno je začimb kot sol, poper, močna paprika... petršilj in čebula sta pa zelenjavi...
|
|
RE: Začimbe v hrani za otroka 11.6.2010 12:17:28
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz sem tudi od kakega 7-8 meseca začela luhat kot za nas s tem, da nisem pretiravala z začimbami. Govejo juho sem recimo skuhala isto kakor vedno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?