|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Začimbe v hrani za otroka
10.6.2010 16:24:02   
Aniiita
Živjo,

imam eno vprašanje. Vem, da otroku naj ne bi dajali začimb, zanima pa me,kako je s npr. peteršiljem v zelenjavni juhi ali pa s kakšno čebulo kje? Gea bo kmalu stara 8 m in ji še vedno kuham posebej..ravno zato, ker ima mineštra za naju, noter ponavadi tudi to..pa nevem kdaj ji  lahko to dajem.

Hvala že vnaprej za vaše izkušnje user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Začimbe v hrani za otroka
10.6.2010 16:35:37   
ledenaa
Lahko ji daš.Ampak za njo manj začimb kot za vaju

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2010 16:38:03   
Petka09
Jaz sm že od 8. meseca dalje delala podobno kot za nas... Rahlo popražila na malo čebule - da veliiiko boljši okus jedem... Peteršilj pa sem tudi dajala že takrat in to že v kuhano in servirano hrano - da zadrži vitamine, ki jih ima baje res veliko.
Ti kar začni kuhat enako kot za vas, le ne pretiravaj z ničemer... Edino pozorna sem bila, da sem ji čim manj solila (ali nič).
Drugače pa sem jedi vedno izboljšala s čebulo, maslom, peteršiljem, baziliko, sirom itd.... Pač, enako kot za odrasle.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2010 17:27:52   
mini86
js poleg čebule, majarona, ščepec soli, peteršilja, drobnaka......uporabljam tudi česen v prahu

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2010 8:21:49   
kristinaj
jaz sem v zelenjavno mineštro vedno dala tudi čebulo in česen, pri 7m sta oba jedla tudi joto, ješprenjko in fižolovo mineštro s tem, da niso bile soljene.... ko sem jima delala fižolovko sem najprej zmiksala in potem precedila,da je olupek ostal na cedilu, da ju ni napenjalo..

mišljeno je začimb kot sol, poper, močna paprika... petršilj in čebula sta pa zelenjavi...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2010 12:17:28   
Najaa
Jaz sem tudi od kakega 7-8 meseca začela luhat kot za nas s tem, da nisem pretiravala z začimbami. Govejo juho sem recimo skuhala isto kakor vedno.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2010 12:23:47   
Nina231
Jaz mu pri devetih mescev dam vse začimbe razen pekočih, popra in soli. Pa tudi česen in čebulo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?