|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Začel je jokat
3.11.2006 8:14:52   
pety78
Naš 13 mesečnik je začel z vrtcem v septembru. Najprej brez problemov, pred nekaj časa pa je začel jokat, ko sem ga zjutraj oddala. Saj vem, da nekateri kasneje reagirajo, ko dojamejo, ampak nakazoval je strah pred eno izmed vzgojiteljic. Ni in ni hotel k njej, ko jo je videl, se me je oprijel kot klop in bil ves preplašen. Potem pa strašen jok, ko ga je vzela v roke. No, na koncu je pa tako, da joka vsako jutro, ko ga predam. Meni se to zdi pa le malo preveč in ne vem, kaj naj naredim. Naj zopet začnem z uvajanjem, da sem vsaj pol urce zjutraj tam, ker ta jok se lahko nadaljuje v nedogled? Aja, naj povem, da ni problem to, da bi bil name navezan. Je res navajen drugih ljudi in tudi brez mene je bil že večkrat.  

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Začel je jokat
3.11.2006 8:18:48   
Anonimen
Pri nas je bilo podobno, le da je bil Tibor starejši. Ampak vedno, ko je bila ena vzgojiteljica, se je drl in tekel ven iz igralnice, da je enkrat še v stojalo, kjer imajo obešene slike, skoraj podrl. Čisto je bil iz sebe. In s to vzgojiteljico se pač ništa štekala dve leti. Letos imajo drugo in je neprimerno bolje.
Tako da ne vem, pri nas je bil resnično problem pri vzgojiteljici.
Ne verjamem pa, da če bi ti ponovno bila tam po pol ure zjutraj, da bi bilo kaj bolje. Pri nas namreč ni pomagalo čisto nič. Ne tolaženje, ne crkljanje, ne ignoranca, ne jeza ... vse to z moje strani. Pomagala je edino zamenjava vzgojiteljice, ampak na to pač ne moreš vplivat.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?