|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Z otrokom v bolnišnico
9.10.2010 11:38:07   
Anonimen
Zanima me ali moram imeti kakšno posebno zavarovanje,da bi lahko šla z otrokom v bolnišnico?

Za enkrat še hvala bogu ni potrebno samo,če kdaj do tega pride.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Z otrokom v bolnišnico
9.10.2010 12:03:22   
Anonimen
A res nobena neve,če moram imeti kakšno zavarovanje,da grem lahko z otrokom v bolnišnico ali moram plačati da sem lahko z njim tam?
Ker včasih mislim,da se je moralo plačevati nisem pa sigurna.
Če katera kaj ve kako je s tem bi jo prosila za odgovor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2010 12:24:06   
cukr07
Ko sem bila jaz z našim pred enim mesecem v bolnici ni bilo treba nič doplačat.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2010 12:36:19   
ledenaa
če je otrok star 6 let potem ja. če ni pa ne. če je ti priporočam da skleneš zavarovanje kjer plačaš par evrov in imaš krito tudi sobivanje z otrokom

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2010 13:09:19   
Anonimen
 A svojo zdravstveno kartico pa moraš imeti  s sabo ali ne?
Stara pa j 20mesecev.

(odgovor članu ledenaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2010 13:34:41   
SMT3
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

če je otrok star 6 let potem ja. če ni pa ne. če je ti priporočam da skleneš zavarovanje kjer plačaš par evrov in imaš krito tudi sobivanje z otrokom

To imam jaz ja.Močno pa upam da tega ne bo potrebno uveljavljatuser posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2010 17:14:13   
Janya
Do otrokovega dopolnjenega 6 leta si lahko z nijm in ti pripada tudi hrana. Če je otrok star več kot 6 let si ciser lahko z njim tudi ponoči vendar si moraš sama organizirati prehrano

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.10.2010 19:16:18   
TDTP
Tako kakor so zapisale ostale, do 6 leta ti pripada hrana in bivanje zastojn, po šestem letu pa ne več! in da, rabiš sabo svojo zdravstveno izkaznico, sem bila ravno prejšni teden z sinom ki bo naslednji mesec star 6 let!lp

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.10.2010 23:17:20   
nananaja
Ob sprejemu rabiš tudi svojo zdravstveno kartico.
Pa v času bivanja ne dobiš nege ampak samo spremstvo za dan sprejema in dan odpusta, vmes pa moraš odsotnost z dela kriti z dopustom.

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.10.2010 11:42:11   
kristinaj
jaz nisem nič plačala, je krila vse zavarovalnica, krije do dopolnenega 6 leta nato moraš sam plačati. se prijaviš na recepciji ravno tako kot otroka z zdravstveno kartico. če imaš urejeno zdr zavarovanje potem ni problema.

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.10.2010 16:05:26   
Anonimen
A moraš imeti dodatno zavarovanje? ali je dovolj samo tole obvezno zavarovanje?

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2010 13:27:09   
anika87
"Zakon o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju (ZZVZZ) določa pravico sobivanja enega od staršev v zdravstvenem zavodu z bolnim otrokom do starosti otroka do vključno petih let. Zavarovanim osebam z obveznim zdravstvenim zavarovanjem se tako zagotovi plačilo sobivanja v celoti. Starši imajo zagotovljeno brezplačno nastanitev in prehrano v bolnišnicah v breme obveznega zdravstvenega zavarovanja, ZZVZZ pa v omenjenem primeru ne predvideva pravice staršev do nadomestila za nego otroka, saj je nega bolnega otroka zagotovljena v samem zdravstvenem zavodu oziroma bolnišnici, kjer se otrok zdravi," so pojasnili na ministrstvu za zdravje.Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije pa ponuja zanimivo rešitev: "Staršem svetujemo, da za čas začasne zadržanosti od dela zaradi bivanja v bolnišnici izkoristijo lastni dopust ter da se starša pri bivanju v bolnišnici izmenjujeta."
(kopirala s portala 24ur)

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.