jagoda77
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** Na začetko naj povem, da nočem imenovat enote vrtca in vzgojiteljice, ampak da se to lahko dogaja, me je totalno šokiralo. Poslala mi je pa kolegica (mamica otročka iz naše enote vrtca), ki je predstavnica staršev naše skupine. To se je dogajalo v naši občini, sicer v drugi enoti. Le kaj so študirali tako dolgo starši otrok?? Mogoče pa le niso mogli verjet, tako kot jaz, da je kaj takega sploh mogoče?? Zdravo, včeraj smo imeli sejo sveta staršev in ne morem verjet kaj se dogaja v vrtcu XXXX. Vzgojiteljica poliva otroke z mrzlo vodo, jih da spat brez kosila, jih s koprivami po rokah in nogah, otroke zveže, okrog nog, s kolebnico, pozimi je določila enega otroka, v katerega so potem morali vsi otroci metati kepe, otrok ne previja,... groza. Zdaj so jo prestavili v XXXX, povedala pa je pomočnica, ker očitno ni mogla več tega prenašati. To se je dogajalo že lani in nadaljevalo letos, večkrat so rekli ravnateljici, ampak ona nič. In baje je ta vzgojiteljica domačinka, zato nočejo starši obešati na veliki zvon. Vzgojiteljica pa je sedaj na bolniški. ne morem verjet, da se to lahko dogaja tle ne veš koga bi kam poslal, a starše, ki nič ne ukrepajo, al vzgojiteljico, ki ji očitno nekaj kolesc manjka... ampak jaz zase vem, da če bi otrok s koprivami požgan dam hodu, pa da bi se mu tole dogajal, vzgojiteljico v koprive postavim za neki cajta pa skepam, bo vidla kako je
|