|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (242. nadaljevanje)
15.6.2005 11:05:16   
Gea1
Zdaj sem pa še jaz novo nadaljevanje odprla.
Kako ste kaj danes? Tukaj imamo malo sonca in malo oblakov. Pa tako sem oblečena, da je joj! Spodnja majica, srajca z dolgimi rokavi, pa še reklc za povrh. In še vedno me imam roke čisto ledene.
To poletje ga pa res fiksa. Se mi zdi, da je to nadaljevanje lanskega poletja, ko je bilo toplo samo ene 14 dni skupaj. Groza!!!! :(
Bo treba res kam v eksotične kraje odpotovat in si pregret kosti, ker če ne, me bo še revma začela dajat. :)-:)-:)-
Ampak do tja je še dolga, cel junij, julij in tam nekje v začetku avgusta bo šele tisti čas za :morje:. Saj imajo prej vsi drugi dopuste :(( in jaz sem med ta zadnjimi. Eh pa bomo že počakali in bo potem bolj sladko.
Drugače pa pri meni nič novega, le to da sem danes zaspana :zaspan: kot vrag :hudicek: in da se mi nič kaj ne ljubi delat. Pa moram!
Joj, kak bi blo fajn, da bi kar za ene 2 meseca odklopila in imela počitnice, kot bodo to kmalu imeli naši šolarčki. Oh kje so tisti cajti, zdaj pa sam delamo! :(:(

Lepo se imejte in napišite kaj, da ne bo tak dolgcajt! :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.6.2005 11:24:53   
Anonimen
weila punce!

Včeraj sem prelistala knjigo ENCIKLOPEDIJA KOMPLEMENTARNE MEDICINE in seveda natančno prebrala odsek o neplodnosti in poti k izboljšanju le te.
In kaj piše:
da bo ženska najlažje zanosila, če bosta :sloncek: v misionarskem položaju in partner lahko izvleče penis po izlivu šele, ko mu uplahni. Potem pa naj bi ženska še 20 do 30 minut ležala na hrbtu in si pri tem boke podložila z blazino.
Naj se vlažilnih sredstev ne bi uporabljalo. Piše, da če je za to potreba, naj se uporablja maslo :zmeden2: ja, navadno kuhinjsko maslo :pujs: . Moj se je temu samo smejal ;)
No in veliko piše tudi o tem, kaj je treba pojest in popit, da bosta oba bolj plodna. Za oba piše, da je potrebna folna kislina ;) Zanj še vitamin C in E (ta tudi za žensko)vitamina B12 in B6. Za žensko so pa neka zališča, katere imena sem pozabila ;)
Ženska mora začet jest bazično hrano, ker v kislem okolju spermijo pocrkajo ;) In tako, da se je treba izogibat rdečemu mesu in čaju. Priporoča pa se fižolove kalčke, grah in mleko.
Oba je dobro, da uživata: olja, oreške, jajca, jetrca, bučna semena, sončnično olje (vse to za vitamin E),
semena, stročnice, mastne ribe, in olja: svetlinovo, sončnično, laneno olje boreča, olje črnega ribeza.

Evo, če bo kateri kaj pomagalo ;) Drugače pa si vse lahko pogledate v tej knjigi, ki je izšla pri DZS. Sem jo našla tudi na internetu.

(odgovor članu Gea1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2005 11:30:39   
Pia73
:rozica: Pozdravljene bejbe! :rozica:

Jaz sem fajn! No, lahko bi tako rekla. Samo delat se mi nič ne da, pa bi imela kaj,... :ups: Nič zato, saj vse počaka,... :)-

Kje pa delaš Gea1, če ni skrivnost oz. kaj delaš?

UndreEja, tebe pa že dolgo nisem brala,.. :bravo: Tole kar si napisala pa je po mojem larifari ali pa ne, samo sem včeraj pri G eno bolj novo Mamo brala, pa je pisalo, da so nove raziskave pokazale, da večina teh zadev ne drži,... Kdo bi sedaj vedel,... :ups: Probat pa ni greh!

Punce ne zamerite mi ampak meni pa tako paše tole vreme, ko še ni preveč vroče,... :ups::ups::ups:

Ostanite v :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2005 11:36:59   
PiaM
Pozdravljene, drage punce.;)
Mogoče ste že opazile, da imam že skoraj 2 tedna odklop od RR, vsake tolko samo malo pokukam gor, če je kaka nova nosečka in ji čestitam ali pa na NV, da se malo nasmejim.Drugače ne sodelujem preveč, ker rabim trenutno to, da spočijem moje hormončke, ki me zadnja 2 meseca malo jezijo.Čez mesec je ok, pred M, pa čisto adijo...:zmeden:
Študiram, da sem že na pol poti do fosilke!?:zmeden2:
Ma, kaj češ, ne bomo se vdali!;)
Danes imava z mojim :love: 9.obletnico poroke.:sloncek:

Srečne :nosecka: lepo božajte svoje bušije in uživajte še naprej, ostalim so-borkam želim da čimprej ugledajo :modri:!:miska:

Za novo srečanje sem tudi jaz definitivno ZA in komaj že čakam, da se spet vidimo in malo poklepetamo.:sloncek:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2005 12:02:11   
pika74
PiaM jst tud božam bušija, sam ni noseč od :duda: ampak od palačink :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2005 12:27:20   
Pia73
Pika74, da dam komentar na vajino izbiro potovanja za hanimun; jaz ne bi šla po YU, vse ostalo mi je všeč,.... Samo povem svoje mnenje,...saj veš, da nekatre to ne razumejo,... :)-:)-:)-

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2005 12:43:09   
pika74
Pia73, sej bi šla sam po obali dol :morje::morje::morje:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2005 12:43:13   
tinkamiška
Hojla:)

Delam sartaraš, pa mam 5 minut časa:) Jst sem tudi mal pazla na hrano ta zadnji mesec, nisem jedla kisa na solati ampak sem kisala z limono, ker je baje bazična, pa mlečnih izdelkov tudi ne,...ne vem če je kaj na tem , lahko pa poskusiš kak mesec zgubit tako nimaš kej.

Pika moj je pa reku, da je tatretja varjanta najboljša, men se tut dopade:)

Babike fajn bodte, moram kuhat, se še zvečer kej oglasim.

Mejte se kar se da lepo:rozica::rozica::rozica:

Gea, sej zdej pa ni več mrzlo ne;)

Tinka

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2005 12:49:55   
anadejka
Ejjjj Pika po obali po bivši YU.....SUPER!!!Mi smo šli enkrat (sicer z avtom) do Dubrovnika,pa dalmacija je res fuuuull lepa.Dol naprej je pa verjetn še lepš!!!:morje::morje::morje::morje::morje:

Ampak veš kaj turčija,egipt,....to je tut full maljivo.Dej preden se odločta,kšno knjigo preberta,al pa kčne prospekte,da čimbolje spoznata deželo kamor bosta šla in si naredita plan kaj vse si bosta šla ogledat,kje bosta prespala,znamenitosti,zgodovina,....če vaju to kej zanima....:morje::morje::morje::morje::morje::morje:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.6.2005 17:52:47   
GoYa
Pika, pazta po teh čudnih državah zaradi bencin. Eni znanci so tudi šli v Maroko z motorjem, pa je bil bencin za nič in se jim je pokvaril. Nekako sta potem prigurala do Italije, tja pa jih je ata pršu iskat.
Ex YU ma tudi čuden bencin.

Predlog: prikolico nafilano z galoni nafte :)-:)-:)-

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.6.2005 21:14:13   
pika74
Bomo upošteval :):):):)

a katera mogoče ve,če je meja Maroko:Alžirija že odprta? Baje nej bi jo zdej enkrat odprl:zmeden2::zmeden2:

:rozica:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.6.2005 21:18:22   
Anitka
Hoj bejbe!

Danes bom pa bolj kratka, ker sem kar utrujena :muca::zaspan::muca::zaspan::muca::zaspan: Smo imeli valeto popoldne in je bil cel kolektiv (naš vrtec je pod OŠ)povabljen. Joj so te "deklice", ki končujejo OŠ razvite. Bi jih človek dal kar v 4. letnik SŠ. Pa bile so tako lepe. Pa tako lepo so plesali, bi se jim najraje pridružila.

Drugače pa je vse po starem. Danes me je po vsej verjetnosti obiskala :hudicek: Ni sicer močna kot ponavadi, a bo verjetno jutri pokazala zobke.

Vse lepo pozdravljam in za tiste, ki čakate :roza::modri: - želim vam jih iz srca.

:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: ve pa bušije pobožajte in pikicam povejte, da jih pozdravlja ena gospodična z RR-je.

LP,

Anitka:pika:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.6.2005 12:12:21   
biba77
Ojla, punce! :rozica::rozica::rozica:

Tokrat malo manj o meni, ker tak samo se o eni stvari razmisljam.

Pogovarjala sem se z Bambi. Sla bo zraven na srecanje - z mano v avtu. :bravo:

Bambi se vedno caka na internet. Nestrpna. Po drugi strani pa ji ustreza, ker ima 29.6. izpit in se uci.

V ponedeljek ima morfologijo. :miska::miska::miska::miska::miska::miska: In upa, da bo izvedela tudi za spol.
Sicer pa je zelo lepa :nosecka:; malo se jezi nad kilogrami...

No, toliko za danes Za nas...

:metulj:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.6.2005 13:15:22   
PiaM
Ja, lepo pozdravi srnico, našo lepo :nosecka: in naj se nič ne jezi nad kg - je prav lepa, nič debela - ji povej!;) Pa naj javi za spol, če bo zvedla.;)

Kaj pa za sredo v Celju, dopoldan, a gre ktera z mano, se dobimo z Emo na kavici?Astra, daj javi se.;)
:sloncek:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.6.2005 13:32:48   
biba77
PiaM, jaz bi z veseljem, pa sem sluzbeno privezana za stol v sluzbi. Do vecera. Iam "goste" iz tujine. :zmeden:

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.6.2005 13:35:43   
emaa
PiaM, a boš mela svojo princesko s sabo, so povabile Celjanke, da se jim pridružimo, ko so z malčki, dobijo se pa ob Savinji vsako sredo na kavi, pa sem rekla, da bova obe tja pršle, pa še mesta za srečanje ne bo treba iskat, če se strinjaš, ti bom še danes poslala GSM na privat, lahko pa še Jančiko kontaktiraš, pa ti bo vse razložila.

(odgovor članu Gea1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?