Anonimen -> ZA NAS (242. nadaljevanje) (15.6.2005 11:24:53)
|
weila punce! Včeraj sem prelistala knjigo ENCIKLOPEDIJA KOMPLEMENTARNE MEDICINE in seveda natančno prebrala odsek o neplodnosti in poti k izboljšanju le te. In kaj piše: da bo ženska najlažje zanosila, če bosta :sloncek: v misionarskem položaju in partner lahko izvleče penis po izlivu šele, ko mu uplahni. Potem pa naj bi ženska še 20 do 30 minut ležala na hrbtu in si pri tem boke podložila z blazino. Naj se vlažilnih sredstev ne bi uporabljalo. Piše, da če je za to potreba, naj se uporablja maslo :zmeden2: ja, navadno kuhinjsko maslo :pujs: . Moj se je temu samo smejal ;) No in veliko piše tudi o tem, kaj je treba pojest in popit, da bosta oba bolj plodna. Za oba piše, da je potrebna folna kislina ;) Zanj še vitamin C in E (ta tudi za žensko)vitamina B12 in B6. Za žensko so pa neka zališča, katere imena sem pozabila ;) Ženska mora začet jest bazično hrano, ker v kislem okolju spermijo pocrkajo ;) In tako, da se je treba izogibat rdečemu mesu in čaju. Priporoča pa se fižolove kalčke, grah in mleko. Oba je dobro, da uživata: olja, oreške, jajca, jetrca, bučna semena, sončnično olje (vse to za vitamin E), semena, stročnice, mastne ribe, in olja: svetlinovo, sončnično, laneno olje boreča, olje črnega ribeza. Evo, če bo kateri kaj pomagalo ;) Drugače pa si vse lahko pogledate v tej knjigi, ki je izšla pri DZS. Sem jo našla tudi na internetu.
|
|
|
|