|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (204. nadaljevanje)
22.3.2005 21:01:30   
Anitka
Hajli hajlo!

In že kaj pričakujete velikonočnega :zajcek: in njegova darila. Baje bo letos kar radodaren in bo vkratkem začel raznašati tudi :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: v obliki :modri::roza::modri::roza:++++

In katere ste tiste, ki NE pričakujete :hudicek: ? Vsekakor za vse (Še ena T, Cuma,Mauri, Maša 26....) močnoooooooooo stiskam :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: in vam želim, da se preselite v 9nebesa

Moj izcedek pa je še kar tu.Ja ja GEA1 tale izdecek mi res že nagaja od lanskega januarja, tako da je pri meni že kar inventar, ki pa se ga bom kmalu znebila. Mi že preseda.:grrr::grrr: Upam, da se ga že z laparoskopijo znebim, pa tudi ciste. Sem se pa danes spomnila, da je zadnjič G pri UZ omenjala nek manjši septum. In kolikor vem to pomeni pregrado :zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2: Pa se mi je cel čas dozdevalo, da mi je še nekaj takrat rekla in danes mi je kar šinilo ob branju ene izmed tem na forumu. Upam, da ni kaj večjega in da bodo tudi to pošlihtali.

MISKA 2004 žal mi je, da nisi danes izvedela lepših novičk,a verjamem, da ni tako hudo, da vama kmalu ne bi moglo uspeti. Punca glavo pokonci in kmalu na :modri::duda::roza:

SIMONA S kot sem že napisala - na tole tvojo :hudicek: sem pa pošteno jezno. A bo odšla, potem pa gremo veselo na delo lovit nove vojačke. Bo pa aprilski dež prinesel :darilo::modri::roza:

Hej KOALA :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: tebe sem pa že fajn pogrešala med nami.Tole zdravnico pa kar zamenjaj.:grrr: In dobro se pozdravi. A si našo Astro že nazaj v Bibo preimenovala :)-:bravo::)-:bravo::)- Upam, da jo bomo res vkratkem.

O BETY sem se že spraševala kam si jo mahnila? Sem že mislila, da si kje na :morje: ;) Pa dobro izkoristita te plodne dneve, ki so tokrat povezani še s polno luno. Punca imam občutek, da bo zate to dobitna kombinacija.:bravo::bravo::bravo: Aja pa upam, da nisi jezna, ker sem začela pri podpisovanju uporabljat tvoj slogan (boš vidla na koncu) :)-;):)-;) Ja pa tudi jaz še nisem dobila mail-a. Bomo nardili :duda::duda::duda::duda: tudi brez njega, a ne?;)

Saj res :angel:NENI, :angel:GoYa, :angel:KLARISA kako ste? :angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel:

PIKA 74 le kaj pa ti spet počneš, da te ni na spregled? A je :hudicek: že šla? Računam nate, da boš aprilska, jaz majska, potem nas pa čaka večerja s Pio, sicer nama še prej uide v porodnišnico.;)

TINKAMIŠKA in kdaj naj ne bi prišla tvoja packa?:miska::miska::miska::miska:

ASTRA a ti si pa spet okupirana z delom? Se že veselim našega srečanja.:bravo::bravo::bravo:

:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: Pia 73, Tia, Bambi, Larisa,Udb in ostale kako kaj počutje? Držte se pa oglaste se kaj.

Vsem želim lahko nočko in lep jutrišnji dan,

Anitka:metulj:, ki bo prav kmalu srečka :nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 1
22.3.2005 21:37:27   
Maša26
Hojla,

počasi se vklapljam na RR :), zato vas vseh še ne poznam po imenu, ampak počasi tudi mene RR zasvaja.

Vse ste super, tako bodoče kot srečke :nosecka:!! Anitka, ti s tvojo neomajno pozitivno energijo in toplino si pa sploh za v knjigo rekordov :):)

Nekaj za vse nas: danes sem prebrala, da v današnjem času praktično vsak par prej ali slej pride do :duda:!!!

Jah, drugače pa čakam :hudicek:, da začnem s klomifenom. Danes je 37. dan in če je ne bo kmalu, me bodo razne namišljene slabosti ugonobile. Da ne govorim o tem, da ogromno pijem in sem potem nonstop na WCju in potem nesmiselno to pripisujem :duda: :zmeden2: Prejšnji mesec sem imela na 32. dan in zato sem že pet dni v negotovosti. Saj ne da ZARES upam (imam pco in totalno nezanesljivo :hudicek: , ampak praktično ves čas razmišljam o tem!! No dovolj jamranja.

Predlagam, da se poleti zmenimo za srečanje v nosečniških oblekicah in gremo malo po nakupih za :duda:. Jaz si tega neznansko želim!! 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa Pridem tudi v MS ali KP, čeprav sem z Gorenjske :):)

:miska::miska::miska:
lahko nočko

:kuza:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2005 21:50:33   
Anitka
Maša :love::love::love::love::love: hvala, :ups: hvala! Pa misliš, da bi me želeli v knjigi rekordov? ;):)-;) Upam, da ne bom tako dolgo čakala na :duda: da bi prišla v knjigo rekordov?:zmeden::)-:)-:)- Sicer pa jaz še držim pestke :miska::miska::miska::miska: zate, da ti je pa morda le uspelo oz. vama ;)

Srečanje v poletnih nosečniških oblekcah bomo pa tudi organizirale in šle seveda nabavljat za naše :duda::duda::duda::duda:

Pa pa,

Anitka :metulj:,ki bo prav kmalu srečka :nosecka:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2005 22:15:13   
gordy
:miska::miska::miska: in :pujs::pujs::pujs: in :angel::angel::angel: in :rozica::rozica::rozica: za vse!
In :miska::miska::miska:, da bo zajček res :darilo::darilo::darilo: v obliki :modri::roza: prinesel :):):)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2005 6:52:08   
Maša26
Dobro jutro :)

Ne ne ne ne ne Anitka, sploh nisem mislila, da bi v knjigo rekordov prišla zaradi čakanja ;);););)

Zase sploh ne upam upat. Po moje bom kar naredila test, ker še vedno, ko sem ga, je potem prišla. Dokler pa ni M, imam pa polno glavo tega, kako bom komu povedala za :nosecka:, potem pa nazadnje ni nič za povedat :zmeden2: vsaj do zdaj še ni bilo.

To z poletnimi nosečniškimi oblekicami sem bila včeraj kar malo preveč evforična, danes se mi že zdi, da sem spet pretiravala ;););) No, ampak, če bomo res 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa, se že veselim! :miska:

Lep dan vsem,

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2005 7:32:37   
simonas
Ja kaj čem. Danes sem že malo manj :(. Nekako sem se že navadila na razočaranje. Sicer pa mi tudi :hudicek:M nekaj nagaja. Včeraj sem dobila tak rjav izcedek, ki je do večera zginil, zdaj pa se spet čisto na malo pojavlja. BT mi je padla na podn, tako da je zdaj še samo vprašanje časa. Če že mora prit naj te pride (pa ne da si jo želim - dosti raje bi videla, da gre med :hudicek::hudicek::hudicek:). Ne vem kaj me zdaj zeza.

Upam,da boste imele ostale več sreče!!!!:pujs:

Simona

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2005 7:49:37   
Maša26
Simona te popolnoma razumem. Ampak mogoče pa le ne bo M? Vprašala bi te še, kolikšna sploh je BT, npr. po O, pred M in sedaj, ko praviš, da je na podnu? Jaz sem imela recimo včeraj zjutraj 37,0, danes pa 36,7. Koliko je sploh normalno? Saj vem, da je to treba merit cel mesec itd.

Jaz sem tudi kar malo jezna. Po drugi strani bom pa lažje začela s klomifenom, ker vidim, da sama tej zmedi res nisem kos :zmeden2:

A se vam tudi dogaja, da ste za druge bolj optimistične??? Ampak ne da bi se delala, res!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2005 8:06:56   
Bety
Hojla....vsem enga lupčka za dobro jutro :love:

Veste, da sem prebrala, da paglavčki rabijo CELIH 10 UR da iz nožnice pridejo do jajcevoda :zmeden: ?!?!

To pomeni, da moramo obvezno :sloncek::sloncek::sloncek: zvečer in mirno LEŽATI do zjutraj...pred tem je tista prozorna sluz, ki ob vzburjenju priteče iz maternice OBVEZNA!!!

Ufffffff.....pa pogruntala sem, da je moja O vedno po 14.dnevu ciklusa in ne prej, kot sem sama mislila.... zato mi pa niratalo, ker mi je vedno zmanjkalo moči prav v času O, oziroma tretji teden ciklusa... :grrr:

No, človek se uči celo življenje....zato zdaj vsak dan :sloncek: in če je le možno, zvečer.....

Anitka, sem bila vesela, ko sem prebrala tvoj podpis na postu in verjemi, da ta pozitivna energija deluje!!!
Jaz sem šla en dan nazaj v trgovino in sem se spomnila, da nimam več vložkov....iskala sem moje vložke in JIH NISEM NAŠLA...ceeeeeeeela polica, do vrha založena, vendar svojih vložkov enostavno nisem videla...in (verjemite mi, da iskreno govorim), kot da bi slišala glas, ki mi govori,da saj jih ne bom rabila več....res....potem sem šla kupiti še ene štumpfke za dojenčka in od vseh so mi se vsilili rozasti, tako mičkani, na katerih piše od 1-6 mesecev....

Res je...in sem jih kupila in obesila na steno...tako so luškani...

Prevelik je pritisk, ko veš, da je vse odvisno od teh par dni....mah, saj bo....

Zdaj grem delat.....že zamujam...

Pozdravlja vas Bety, ki bo že ta mesec srečka :nosecka:
(brez ss)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2005 8:28:22   
A & T
Dobro jutro punce,

pri meni je tako, da je danes 29. dan ciklusa, :hudicek: se ni, s testom pa bom najverjetneje pocakala do ponedeljka, ko je moj 34. dan (najdaljsi ciklus), ce prej ne pride tista rdeca nesramnica.

Vsem drzim :miska::miska::miska:, da boste cimprej zagledale :roza: ali :modri: in se konec leta cartale svoje male :duda:.

Lepo se imejte in pazite nase.

Ujemite pozdravcke in puse od vase

Andree. :kuza:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.3.2005 9:18:34   
gordy
:miska::miska::miska: tudi zate :):):) in za vse ostale :):):)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.3.2005 10:07:53   
Še ena T
Punce, sem 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Lep pozdravček vsem in upam, da vas čimveč okužim z nosečniškim virusom:bravo:

Anitka, tebi pa :rozica: :rozica: :rozica: za tale nadaljevanja. Kar preko računalnika ti pošiljam veliko pozitivne energije (no, pa vsem ostalim tudi, zdaj je imam kar nekaj..:):)

Naj vsem čimprej rata!!!!!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.3.2005 10:13:28   
simonas
Maša 26, da ti kar odgovorim. BT je sicer odvisna od vsake posameznice in ko jo dlje časa meriš sama ugotoviš katera je tvoja "ta prava".

Jaz sem imela BT po M 36,3, pri O mi je zrasla na 36,9 in nato na 37, včeraj je padla na 36,8, danes pa na 36,4 (zato sem rekla da na podnu, ker se je vrnila nazaj na stanje po M). Vendar pa zdaj moje M ni od nikoder pa tudi izcedka ne, tako da sem čisto :zmeden::zmeden::zmeden:. Upam, da se bo kmalu zjasnilo kaj bo, da bomo lahko spet kmalu :sloncek::sloncek::sloncek: in upali na kakšne pozitivne novičke...

Simona

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.3.2005 11:41:40   
Sulfinija
Pozdravljene!!!

Da se vam tudi jaz malce oglasim in kaj lepega napišem.

Tudi jaz že z veseljem pričakujem velikonočnega :zajcek::zajcek::zajcek::zajcek:,dobila bom seveda velikega čokoladnega :zajcek: in seveda svojo :duda::duda::duda::duda::duda:.Ha,ha da bi vsaj to bilo res.
Sicer bo moje :darilo::darilo::darilo: prišlo z zamudo na 1.04.kakšno nakjučje,da ravno na ta dan moram delati test,ki bop sigurno pokazal :modri::modri::modri:.Veste kaj sem pogruntakla,ko sem bla prvič srečka :nosecka: tisti ravno ima na 1.04.rojstni dan,čeprav je zame že zdavnaj zgodovina in iamm svojega :love::love::love::love: sedaj najrajši na tem svetu.

Punce in kaj počenjate danes v spet lepem vremenu.Maloprej sem prišla iz mesta,ker sem bla z svakinjo in seveda svojo taščo na kavici v eni izmed soboških slaščičarn.Joj imele smo se res lepo :bravo::bravo::bravo::bravo: in prijetno poklepetale.
Danes spet začnejo pri nas delavci razbijat,pa drugi tden celi tako,da mi bo krajše čakanje na svojo :duda::duda::duda::duda:.Za mojega :love::love: še vedno nisem dobila idejo za darilo najbrž res kakšna elektronika ali kaj podobnega.

Kako pa kaj naše srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: ne morem vas imenovat,ker vas je že preveč in si ne zapomnim vseh imen po vrsti?

Kako pa kaj dogovr za srečanje?

Anitka kako pa kaj ti,veseli me da si polna spet energije,...

Pa Kornelija še vedno čakam tvoje javljanje?

Tantra upam,da uživaš v svoji tertji :nosecka::nosecka::nosecka:?

Pa naša ljuba Koala?Upam,da se me še spomniš?

Pa ostale,ki čakate na postopek IVF upam,da ste v redu in da hormoni kar precej delujejo v vašem telesu?

No moram vam povedat,da je bil včeraj šesti dan po inseminaciji in bolečine v trebuhu so ble neznosne.Danes so vse minile in upam,da je res to bila vgnezditev,....Sahj bi temu bila midva najrajši.

Tako to bi bilo zaenkrat moje javljanje.
Vsaki posebej in vsem skupaj prav prisrčen pozdravček in glejte,da bomo čimprej vse srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:.

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.3.2005 12:14:07   
tinkamiška
Da vas pozdravim moje drage RR-ovke, predem letim spet v LJ:zajcek::zajcek::zajcek:

Včeraj sem imela spet isti izpad, kot pred vsako Franco, mene namreč ta PMS vedno zdela in potem sem dva dni pred Franco ko en sršen in samo pikam okoli sebe. Moj dragi :love: pa ta izpad vedno tako lepo prenese in sploh ni jezn na mene, pol mi je pa naslednji dan še bolj hudo:(

Torej Franca se je najavila in bo v petek skoraj sigurno prišla na obisk. Sem žalostna, ampak sem tolikokrat že požrla, bom pa še tokrat. Sem brala, da je velikokrat ratalo v drugo po operaciji in zato imam spet upanje:rozica:

Tokrat sem bila malo daljša, sem vam morala povedat kako se počutim, upam, da niste jezne, ko tako nakladam:ups:

Moje prijateljice, želim vam čimlepši dan in da se vam tokrat Franca izogne, tiste, ki ste v O fazi, da se prime in tiste, ki imate pred sabo posege, da se lepo izteče:rozica::angel::rozica::angel::rozica:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.3.2005 12:25:59   
Gea1
Mojca če pa ti ne boš zanosila v tem ciklu, ko si tako optimistična, potem bom še jaz :( zaradi tebe.
Super, ko takole gledaš na vso stvar.
Simona mi je zlo žal da je temp. padla. :(( Mogoče pa je vseeno kaj ratalo. :zmeden: Saj nikoli ne veš dokler ne pride :hudicek:.
Tinkamiška saj bo če ne v prvo po operaciji pa v drugo ali tretje. Važno je, da nam vsem enkrat rata, a ne.
Čeprav se po tako dolgem čakanju že kar malo navadiš, da ne bo nič. :zmeden:
Eh bo že. Jaz bi mogla sedaj :sloncek:, pa se mi sploh ne ljubi. Me tale pomladanska utrujenost totalno zdeluje. In sem zvečer kot ena cota. Zaspana, da je joj.

Pozdravček! :kuza:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.3.2005 13:06:29   
bambi
Ojla drage moje, Bambi je po starem, še vedno mi je slabo, samo popoldan je zdaj že veliko bolje, me pa je začel boleti križ.... Vse za :duda:....
Da vam povem, da sem prav srečna, da z možem ne rabiva več toliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, ker se mi absolutno ne da, pa še slabo mi je vsak večer, tako da sem res za nič. V nedeljo sva popoldan malo obujala spomine in :sloncek::sloncek::sloncek: pa sem imela potem tak temno rjav izcedek in me je skoraj kap.... hvala bogu ga že zvečer ni bilo, tako da do naslednjega pregleda se postimo.

Moji kg so še na mestu, čeprav jem kot volk in sem skozi lačna, ne vem kam gre vsa hrana......

Jaz tudi komaj čakam da dobim čokoladnega zajčka :zajcek:, še bolj pa se veselim, ker greva z dragim v petek v Avstrijo :sloncek::sloncek::sloncek:

Kaj pa je s srečanjem, kdaj bo?????

LP vaša fosilka, sedaj :nosecka: Bambi

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.3.2005 13:16:01   
Maša26
Simona hvala za odgovor. Potem sem tudi sama ˝na podnu˝ :zmeden:

Bomo vidle, kaj bo! Dokler ni M, ostane upanje. Če pa bo, naj bo pa čimrej, se strinjam!!

Še ena T :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: A si zdaj prvič povedala, ali sem že kaj zgrešila?? No ni važno, važno da si 9nebesa9nebesa9nebesa

LP tudi ostalim!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.3.2005 16:02:06   
neni
Zdravo vse ZA NAS-ovke!
Posebno Anitka!
Vidim, da je kar nekam žalostno stanje tukaj. Pa kaj je zdaj to?? Pomladanska utrujenost?
Ja, edino Še ena T nas je razveselila :bravo::bravo::bravo: tako naprej, upam da bo s :duda: vse v najlepšem redu.
Druge pa prav kmalu prihajamo za tabo, zato prišparaj malo prostorčka v 9nebesa.

Jaz sem sedaj začela še z Gonalom. Pa vam moram povedat, da so nekaj spremenili in sedaj so doze manjše in pikice sploh več ne bolijo. Si nisem mislila, da bom zjutraj vesela vstajala, ker vem, da sem vsak dan bližje mojim :duda:. Tako da tiste ki vas to še čaka, kar korajžno na to pot...:kuza::kuza:
Zaenkrat še ne čutim velikih "posledic" hormonov, vendar pazim, da ne jem nič več kot ponavadi, da se ne zredim brez veze. To se mi je namreč zgodilo zadnjič, pa ni preveč lepo potem hujšat. Pa saj to veste, a ne?!

Torej en :) pozdrav v tale dežek, pa lepe misli v glavo, pa nasmeh na lica

vam želim

vaša Neni:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.3.2005 17:24:41   
biba77
Ojla! :miska:

Neni:rozica:, moram nekaj napisat!
Tak si pozitivno napisala, da se moram jaz tudi oglasit.

Priznam, da se mene pomladanska utrujenost se ni dotaknila, ceprav imamo zelo lepo vreme tukaj v Bratislavi, pa vseeno se nimam dosti casa javljat, ko so me kar zasipali z delom.
No, ko pa nekako najdem cas, pa je tolko novega treba najprej precitat, pol pa zmanjka casa. Bi blo dosti lazje, ce bi v studentu mela racunalnik zvecer...:zmeden:

No, sicer pa se pocasi ze veselim odhoda/prihoda domov in seveda nasega srecanja!
Kaj pravite na cetrtek, 31.3, soboto, 2.4., ali ponedeljek, 4.4.? Jaz sem najbolj za cetrtek! Ce se boste pridno pofockale, se javim, da bom spekla nekaj. :torta:, mogoce al pa kaj druga. Sladko bo.

Bomo Bambi:rozica: pustile, da pride na racun? :):) Nekaj se je pritozavala, da ji sladko pase...

Anitka :rozica:, kako kaze pri tebi? Mogoce pa :hudicek: vseeno ne bo sledil izcedku. Drzim :miska::miska::miska:!!! Ves, sem se spomnila, da ti nisem odgovorila. Nisem imela MM nogavic gor, ko sem sla na HSG, ker me je zjutraj zeblo in sem si nogavice obula. Sem pa jih imela v torbi. :):):) Zato pa je bil izvid ok. :bravo:

Tia:rozica:, prides?

Koalo:rozica: sem tudi ze stela...

Tinkamiska:rozica:, ti si pisala, da ti je predalec iz Celja (upam, da nisem nekaj pomesala)?
Kaj pa ce prides v Mb in potem s katero od nas v Ms? Saj od Celja do Mb pa ni taaaakoooo dalec... 8)8)8) V tem primeru obljubim, da bom navijala, da bi bilo naslednje srecanje v Celju! :pujs::pujs:

No, cimprej se javite vse "potencialne", da bom lahko dovolj :torta: spekla. :)-:)-:)-:)-:)-

Pa prejmite kak pozdravcek,
:miska: Astra

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.3.2005 19:58:22   
miska2004
Ojla bodoče :nosecka:!! Prav lepo vas je brat, kok optimizma in pozitivne energije :bravo: Super ste!

Jaz sem danes že boljše volje, sem mal pozabila na včerajšnje "izvide", pa še mal upanja ste mi vlile, tko da spet z veseljem stopam v svet. Sploh zato, ker se mi približuje O - baje, tko je rekel Reš. Samo moj test (un iz Amerike) mi tega še ne pokaže, ne vem kako to.

Anitka, držim pestke da tvoji izcedki nakazujejo nekaj drugega (beri 9nebesa )

Še ena T, čestitke :bravo::bravo::bravo:

Tinka, mogoče te pa tvoj občutek vara, in :hudicek: ne bo:zmeden2: Full stiskam pesti zate :miska:

Kaj so že MM štumfki?? Spomnim se, da ste nekaj pisale o tem, samo takrat sem bila še bolj "frišna", pa nisem vedla zakaj se gre...

V glavnem bejbe, vsem želim da čimprej zagledate :modri::roza:, da se potem srečamo s trebuhi, da vidimo, katera ima večjega :)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.3.2005 20:39:31   
tinkamiška
Evo me, sem že iz LJ. 8)sem čist od te vožnje.

Hvala Gea in miška, da mislita name in upata z mano.:rozica::rozica::rozica: Odštevam dneve, da se bo čimprej nehalo to čakanje, pa bo potem vse jasno:rozica:

Astra, pa sej bi šla tut do MS, sam je čisto nič ne poznam:ups:, če bo datum tak, da bi lahko prišla, se bom že nekako pripeljala;), če pa ne, pa se bomo vidle na naslednjem srečanju, v MB ali pa celo v CE:bravo::bravo::bravo: Je pa res lepo, da tako skrbiš zame:love: Enga lubčka*;)

Držim pesti za vse vas:miska::miska::miska: in vam želim vse najlepše:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.3.2005 21:12:12   
emaa
miska2004 hvala za želje, MM štumfi so Miki Miška štumfi, moji so v resnici Mini, pa saj Miki ne sme samevat, tko, da mora bit tud Mini vmes za družbo:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.3.2005 21:20:35   
Anitka
Hoj bejbe!

Bom tokrat v ZA NAS malce krajša, pa brez zamere ;):rozica::rozica::rozica::rozica:

TINKAMIŠKA kateri datumi pa tebi odgovarjajo? Daj napiši pa bomo malce uskladile, saj bi tudi tebe že prav rada spoznala. In :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: še naprej. Morda je pa vseeno ne bo. Saj veš tisto o upanju, ki umre zadnje.:rozica::rozica::rozica:

MISKA 2004 sem vesela, da si tut ti že boljše volje. Veš je čisto logično, da si tisti dan, ko slišiš rezultate, ki ti morda niso najbolj všeč mal potrt in žalosten... A za vsakim dežjem posije :) in tako bo tudi pri tebi. Le še vvprašanje časa je kdaj. Želim ti pa vsekakor, da kmalu. MM štumfi pa so štumfi z miki miškami, ki jih imamo obute za srečo, pa na klepetih... Kateri dan ciklusa pa si, da praviš, da ti test še nič ne kaže? In kako dolgi so tvoji ciklusi?

A sem v začetku napisala, da bom kratka?:zmeden2::ups::zmeden2::ups::zmeden2::ups:

Aja še to izcedek je še kar pri meni, tako, da sem že pripravljena, da se v pon. ali torek prikaže Franca :grrr:

ASTRA men je za srečanje vseeno. Razen morda 4.4., ker bom morda takrat že v bolnici. Bom vedela zagotovo drug teden. In ti se javljaš za peko?:bravo::bravo:;)

NENI pestke še naprej :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: in upam, da bo tokart res uspelo.

BETY sem vesela, da ti je moj nov podpis všeč :ups::love::ups::love::ups::love:

Tako zdaj pa res grem in jutri več.

Pa pa,

vaša Anitka :metulj: ki bo prav kmalu srečka :nosecka:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.3.2005 21:54:32   
tinkamiška
Oj, Anitka, jst mam tak smotan urnik, da sem fraj samo v pon.28.3. pol pa šele neki malga po 15.4.:zmeden:

Tak, da res ni problem, če boste tokrat brez mene, ker se bom že jaz vam prilagodila, ko vas je več. Je pač tak natrpano obdobje zame in od druge polovice maja bom pa skoraj čisto fraj, pa se lahko takrat spet zmenimo in se dobimo, pa magari v MB ali pa MS ali pa celo v CE ali pa v katerem drugem koncu:)

Pa ni:hudicek:, da vas enkrat ne zahaklam;)

Velja, ti Anitka, ki bo kmalu:nosecka::)

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.3.2005 7:59:51   
Tejči2
Ojla,
tukaj vas je pa toliko, da se človek težko znajde! Luštna druščina ste ob jutranji kavici :kava:!
Boste šle danes kam na sprehod? Midva z možekom še ne veva kam:zmeden: Sonček se še kar skriva 9nebesa..
Pa saj ni pomembno .. nekam v naravo .. gozd :morje:
Lep (deževen) dan vsem!
Tejči

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?