Anitka -> ZA NAS (204. nadaljevanje) (22.3.2005 21:01:30)
|
Hajli hajlo! In že kaj pričakujete velikonočnega :zajcek: in njegova darila. Baje bo letos kar radodaren in bo vkratkem začel raznašati tudi :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: v obliki :modri::roza::modri::roza:++++ In katere ste tiste, ki NE pričakujete :hudicek: ? Vsekakor za vse (Še ena T, Cuma,Mauri, Maša 26....) močnoooooooooo stiskam :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: in vam želim, da se preselite v 9nebesa Moj izcedek pa je še kar tu.Ja ja GEA1 tale izdecek mi res že nagaja od lanskega januarja, tako da je pri meni že kar inventar, ki pa se ga bom kmalu znebila. Mi že preseda.:grrr::grrr: Upam, da se ga že z laparoskopijo znebim, pa tudi ciste. Sem se pa danes spomnila, da je zadnjič G pri UZ omenjala nek manjši septum. In kolikor vem to pomeni pregrado :zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2: Pa se mi je cel čas dozdevalo, da mi je še nekaj takrat rekla in danes mi je kar šinilo ob branju ene izmed tem na forumu. Upam, da ni kaj večjega in da bodo tudi to pošlihtali. MISKA 2004 žal mi je, da nisi danes izvedela lepših novičk,a verjamem, da ni tako hudo, da vama kmalu ne bi moglo uspeti. Punca glavo pokonci in kmalu na :modri::duda::roza: SIMONA S kot sem že napisala - na tole tvojo :hudicek: sem pa pošteno jezno. A bo odšla, potem pa gremo veselo na delo lovit nove vojačke. Bo pa aprilski dež prinesel :darilo::modri::roza: Hej KOALA :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: tebe sem pa že fajn pogrešala med nami.Tole zdravnico pa kar zamenjaj.:grrr: In dobro se pozdravi. A si našo Astro že nazaj v Bibo preimenovala :)-:bravo::)-:bravo::)- Upam, da jo bomo res vkratkem. O BETY sem se že spraševala kam si jo mahnila? Sem že mislila, da si kje na :morje: ;) Pa dobro izkoristita te plodne dneve, ki so tokrat povezani še s polno luno. Punca imam občutek, da bo zate to dobitna kombinacija.:bravo::bravo::bravo: Aja pa upam, da nisi jezna, ker sem začela pri podpisovanju uporabljat tvoj slogan (boš vidla na koncu) :)-;):)-;) Ja pa tudi jaz še nisem dobila mail-a. Bomo nardili :duda::duda::duda::duda: tudi brez njega, a ne?;) Saj res :angel:NENI, :angel:GoYa, :angel:KLARISA kako ste? :angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel: PIKA 74 le kaj pa ti spet počneš, da te ni na spregled? A je :hudicek: že šla? Računam nate, da boš aprilska, jaz majska, potem nas pa čaka večerja s Pio, sicer nama še prej uide v porodnišnico.;) TINKAMIŠKA in kdaj naj ne bi prišla tvoja packa?:miska::miska::miska::miska: ASTRA a ti si pa spet okupirana z delom? Se že veselim našega srečanja.:bravo::bravo::bravo: :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: Pia 73, Tia, Bambi, Larisa,Udb in ostale kako kaj počutje? Držte se pa oglaste se kaj. Vsem želim lahko nočko in lep jutrišnji dan, Anitka:metulj:, ki bo prav kmalu srečka :nosecka:
|
|
|
|