Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (249. nadaljevanje) 30.6.2005 21:26:06
|
|
|
|
Anitka
|
Hojla! Spet eno javljanje od vaše izgubljenke :ups::ups::ups: Jaz se vam opravičujem, ampak zadnje dni mi še skorajda časa za dihanje zmanjkuje. V službi norišnica: zaključna poročila o tem in onem, pa še seminar iz računalništva so nam zdaj natrpali, pa zaključno konferenco smo imeli..... Naj le pride 15.7., potem pa sem fraj vse tja do 16.8. in vmes :morje::morje::morje: Mi je pa takooooooooo žal, ker mi ne bo uspelo priti jutri v Celje :(:(:( Ve boste iz MB verjetno štartale že kar kmalu popoldne, jaz pa se sama ne bi rada v Celje peljala, ker se tam izgubim.:(:( Joj Pika :love:, še malo pa boš gospa.:bravo::bravo::bravo::bravo: Ti kar malce zavidam, da se že poročiš. Pa upam, da bomo hitro imele kakšno slikco na vpogled, da bomo videli kako lepa nevestica boš 9nebesa9nebesa9nebesa O MUCAMACA ti boš pa še nekrat oblekla poročno oblekco :bravo::bravo::bravo: Do kdaj bosta v Sloveniji? Kaj pa če bi se enkrat v tem času v MB dobile RR-jevke? Na kakšni :kava: ali :kava::kava: Pri meni bo ta gužva zdaj trajala še nekaj dni, potem bom pa spet lažje zadihala. :nosecka:TINKAMIŠKA ti pa uživaj na dekliščini. Se boste ziher dobro imele. In kar vračaj se k nam, ker te rade beremo. O :nosecka: BAMBI :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za izpit. Si pa res pridna. Ja upam, da jo bosta kam mahnila na :morje:, pa da boš "mašino" že v kratkem lahko kaj uporabljala :)-:)-:)- In kako ste kaj drugače? Zdaj, ko se je ozračje malce ohladilo je spet malce lažje dihati, a ne? Pridne bodite, jutri se fajn naklepetajte (bom mislila na vas) in pazite da ne prikličete kakšne toče :)-:)-:)-:)-:)- Pa pa, Anitka:pika:
|
|
|
|
ZA NAS (249. nadaljevanje) 30.6.2005 21:45:22
|
|
|
|
anajmad
|
Pr nas nč novga,razen tega,da dihamo na škrge.Midva veselo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,tako da upam,da se bom vpisala med aprilčice 2006.A ne Antika? Moja mulka,ima enga pobčka:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:,tako da moram veselo mirit hormone še pri mlajši generaciji.Ostalim naj zaželim veselo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:in čim prejšne videnje:modri::roza::modri: en lp:morje:D.
|
|
|
|
ZA NAS (249. nadaljevanje) 30.6.2005 21:51:20
|
|
|
|
Anitka
|
Hej D., ja vidva kar pridno in veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in izkoristita O, da se vpišeš pod aprilčice. Ohoho, okrog tebe so pa že začeli snibci hodit :)-:)-:)-
|
|
|
|
ZA NAS (249. nadaljevanje) 1.7.2005 7:54:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoi, Anita!!!!:) Lepo pozdravljene vse RR-jevke! :miska: Ja, res je, za poporocni piknik naslednjo soboto bom se enkrat smuknila v porocno obleko.:bravo: Upam, le da mi bo se prav, se zadnje dni trudim, da res minimalno pojem, pa teza kar narasca.:zmeden: Midva bova doma od 6. do 24. julija. Zal mi doma nimamo neta, cel carunalnik neki steka itak, je star kot zemlja, moja prva prava nalozba na zacetku faksa, tako da ne bom mogla nic na RR pogledat. Obljubim pa, da se vam enkrat pridruzim na kaksnem srecanju! Pa kadarkoli to ze bo, enkrat ze!:bravo: Lep vikend vsem in lepe pozdravcke iz dezevne & oblacne Holandije vam posiljam! :miska::miska::miska: Katarina
|
|
|
|
ZA NAS (249. nadaljevanje) 1.7.2005 7:59:27
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hej Muca Maca, lahko mi na privat napišeš svoj GSM, jst sem iz Celja, pa, če se bova zmenle za kofetek, lahko tudi tle gor na RR napišem, pa se nama bo sigurno še katera pridružla:) Si za? Tinka Ja pa še vse lepo pozdravljam:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (249. nadaljevanje) 1.7.2005 10:40:09
|
|
|
|
buškica
|
Ojla, punce. Vsem ki potujete na dopust, lepo se imejte in odklopite možgančke na off. Jest pa še do 15.7.05 pol pa tud jest potujem. Moram pa pojamrat. Včeraj sem se zaletela z mojim novim avtočkom, joj kok sem žalostna in jezna ob enem. Ta avto imam prav rada in mi je tko hudo. Ampak saj je samo pleh. :((:((:((:(:(:(
|
|
|
|
ZA NAS (249. nadaljevanje) 1.7.2005 10:41:51
|
|
|
|
biba77
|
Samo, da si ti ok. Avto bos ze popravila... :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (249. nadaljevanje) 1.7.2005 10:47:00
|
|
|
|
emaa
|
a s fabio?
|
|
|
|
ZA NAS (249. nadaljevanje) 1.7.2005 11:21:59
|
|
|
|
buškica
|
ne, mojga matrixa, sej je res sam da je z nama vse ok, ampak pol pa jezen rataš ko vidiš kako brezvezna nesreča je bla, mislm če maš lev smerokaz in levo zavijaš se ne prehiteva po levi ampak obvoziš po desni, a ni tako? Ta pa kr vame, obup včeraj cel dan nisem prišla k sebi.
|
|
|
|
ZA NAS (249. nadaljevanje) 1.7.2005 11:37:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Tinkamiska, ti posljem sporocilo privat. :)
|
|
|
|
ZA NAS (249. nadaljevanje) 1.7.2005 11:46:17
|
|
|
|
larisa
|
Punce po dolgem času se lahko le toliko oglasim da vam povem da vas ful pogrešam ampak moje novo delovno mesto mi ne da možnosti da bi se vam pridružila:((:((:((:((, doma mi pa ŠE VEEEEEDNO rihtajo net pa nč ne zrihtajo!!! Upam da kmalu lahko spet pridem med vas in čestitam vsem srečkam nosečkam in upam da vas je čimveč!!! Pozdravček prav vsem,......
|
|
|
|
ZA NAS (249. nadaljevanje) 1.7.2005 14:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Super lep vikend vsem! Uzivajte, punce!! :miska::miska::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.