Anitka -> ZA NAS (249. nadaljevanje) (30.6.2005 21:26:06)
|
Hojla! Spet eno javljanje od vaše izgubljenke :ups::ups::ups: Jaz se vam opravičujem, ampak zadnje dni mi še skorajda časa za dihanje zmanjkuje. V službi norišnica: zaključna poročila o tem in onem, pa še seminar iz računalništva so nam zdaj natrpali, pa zaključno konferenco smo imeli..... Naj le pride 15.7., potem pa sem fraj vse tja do 16.8. in vmes :morje::morje::morje: Mi je pa takooooooooo žal, ker mi ne bo uspelo priti jutri v Celje :(:(:( Ve boste iz MB verjetno štartale že kar kmalu popoldne, jaz pa se sama ne bi rada v Celje peljala, ker se tam izgubim.:(:( Joj Pika :love:, še malo pa boš gospa.:bravo::bravo::bravo::bravo: Ti kar malce zavidam, da se že poročiš. Pa upam, da bomo hitro imele kakšno slikco na vpogled, da bomo videli kako lepa nevestica boš 9nebesa9nebesa9nebesa O MUCAMACA ti boš pa še nekrat oblekla poročno oblekco :bravo::bravo::bravo: Do kdaj bosta v Sloveniji? Kaj pa če bi se enkrat v tem času v MB dobile RR-jevke? Na kakšni :kava: ali :kava::kava: Pri meni bo ta gužva zdaj trajala še nekaj dni, potem bom pa spet lažje zadihala. :nosecka:TINKAMIŠKA ti pa uživaj na dekliščini. Se boste ziher dobro imele. In kar vračaj se k nam, ker te rade beremo. O :nosecka: BAMBI :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za izpit. Si pa res pridna. Ja upam, da jo bosta kam mahnila na :morje:, pa da boš "mašino" že v kratkem lahko kaj uporabljala :)-:)-:)- In kako ste kaj drugače? Zdaj, ko se je ozračje malce ohladilo je spet malce lažje dihati, a ne? Pridne bodite, jutri se fajn naklepetajte (bom mislila na vas) in pazite da ne prikličete kakšne toče :)-:)-:)-:)-:)- Pa pa, Anitka:pika:
|
|
|
|