|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (217. nadaljevanje)
19.4.2005 19:55:27   
Anitka
Hojla prijateljice!

Sem kar odprla novo nadaljevanje, ker je staro že nekam daleč. Opažam, da "za nas" kar nekam samevajo in počivajo.

In kako kaj preživljate te nič kaj prijetne aprilske dneve? Jaz sem kar malo :grrr: na to vreme. In za soboto zjutraj napovedujejo -1, halo!?!?! A se je še vremenu strgalo? Jaz pa grem naslednji teden na morje. Se mi zdi, da bi bilo bolje, da bi šla smučat :grrr::grrr::grrr: Naj se gre solit vse skupaj. Pa jezna sem, ker hočem rezervirat :morje: že za poletje, pa so že vsi apartmaji, kamor želimo iti (dva para) zasedeni!?!?! Pa to ni res.

Drugače pa sem prisiljena malce bolj počivati, ker so se mi danes pojavile bolečine v ranici od laparoskopije in sicer v popku :zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2: in to po enem tednu. Upam, da bo vse v redu in da ni kaj hujšega. Sicer pa grem jutri itak dat šive ven, pa bom zdravnica že povedala kako in kaj.

Kako pa ste kaj ve?

:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: a vas kaj mučijo slabosti, ali so že mimo? Upam, da ni prehudo.

In ve, ki v naslednjih dneh ne pričakujete :hudicek: ?A&T, Tinkamiška, Pika 74, Bety .....:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Dajte se malce pofočkajte, da bom vedela komu držat pestke.

In ti Klarisa? Kako si kaj?

Kaj pa naši Koala in Astra?

Punce moje pridne bodite, napišite kaj in se beremo,

vaša Anitka:pika: ki bo do poznega poletja ponosna srečka:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.4.2005 20:02:52   
Sulfinija
Pozdravljene!!

Tudi jaz vsem skupaj želim lep večer,čeprav dežuje.Tudi jaz jezna :grrr::grrr::grrr: na to aprilsko vreme.
Oh,Anitka midva z mojim :love::love::love: sva si morje že rezervirala meseca januarja :morje::morje::morje: in je že takrat bla gužva,da je dobla eno sobo.Midva namreč greva v hotel,da ne kuhama sama in si privoščima mir sedaj,ko sva še sama.No mogoče pa bomo že letos odjadrali tja trije :duda::duda:,če pa ne tja domov pa čist sigurno.
Kako pa kaj ostale borke in seveda srečke :nosecka::nosecka::nosecka:,kako se kaj iamte?
Kje se potepa naša Kira,da se nič ne javi?
Pa Aljča,Tantra,...
Punce midva zz mojim :love::love::love: si bova sedaj privoščila kopel v masažni kadi in bovauživala,...

Tako lep pozdrav vsem skupaj in lepo se imejte in se beremo kaj.Pa ne pozabite držat :miska::miska::miska: za moj drugi teden,ko bom delala čarobni :roza::roza:.Sčabosti ni,nič bolečin in tudi pri postopku nisem krvavela,....zato mislim,da bo res uspelo.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo čez dva tedna prav vesela srečka :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:!!!!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2005 20:21:56   
TANTRA
Anitka,
saj nekako v ozadju spremljam vse to dogajanje in včasih kaj napišem. Saj veste, kako je ko doživiš izgubo.....
Pazi nase Anitka, jaz sem bila 10 dni v bolniški pred 13 leti (pred mojo najstarejšo hčerko), da se ne prehladiš....Ti pa želim, da bo poletje tvoje,,,
Mojca pa itak uživa tristo na uro. Sedaj ko ima novo masažno kad, sam uživa....Ful ji želim, da je nosečka...Po moje ji bo moral biti Istenič sponzor za šampanjce.... Oj, kaj pa če bi bil spoznor, za lažjo zanostitev in sprostitev....A dam na novo temo in glasujemo, pol mu pa pošljemo... Vsaka ki se trudi, dobi poskusno serijo, vsaka ki zanosi pa darilo Isteničeva šampanjčka in reklamo....
Ostale moje drage, nisem pozabila na vas, enostavno nimam časa pisat, bolniška naredi svoje...pogrešam wawo, udb ti še kar delaš.... neva ti itak mama RR, brez tebe ne gre..
Lep večer----

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2005 20:29:00   
Anitka
Oj Tantra, veš popolnoma te razumem in sočustvujem s tabo. Upam, da bo čas vsaj malce zacelil rane pri tebi, do takrat in tudi potem smo s tabo in zate punce z RR-je.:angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica:
Veš saj glede oblačenja in preprečevanja prehlada pa kar pošteno skrbim zase. Se oblačim kot eskim, ker sem itak bolj tak zmrzljivček8). Poletje bo pa vsekakor moje, kar že komaj čakam.

Pa pa,

Anitka:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2005 20:29:09   
aljča
Ojla dekline!!!!!
Jaz grem pa jutri v službo,sploh ne vem a sem vesela al žalostna:((;).Itak je boljš takole kot da čakam ko zmešena na to:hudicek:da grem pol zopet v akcijo na tretji IUI.Sem pa zlo mal prepričana da mi bo poratal.Sem stavila sedaj vse na junijski IVF.
Anitka mal reakcije mora bit.Da ti šarajo od znotri pa da te nič ne boli morš bit pa zlo zategel ane?:)Te bolečine bodo minile lahko pa jutri ko bodo šive ven pobralai malo o tem omeniš.Boš videla kaj ti bodo dejali.
Mojci sem že v predal pisala,kje se pa ostale skrivajo pa nimam pojma:zmeden2::zmeden2:
Tud men gre ta dež na živce in bi rada da posije sonček.Dejmo mal rokce v krog sklenit in zaželimo si da bo posijal sonček.:morje::morje::morje:
Aja jutri pijete :kava:brez mene jo bom v službi.
Se tipkamo čao Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2005 20:31:45   
Anitka
Evo rokce že držim v krogu in si želim :):):):):):)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2005 20:34:03   
Anonimen
Anitka,

jaz bi tudi šla na morje! :((:((

Drugače pa pazi nase!

Bojana

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2005 20:35:48   
Anitka
Ej Bojana, a greste zraven?;) Ne jokat no, boš šla pa poleti. In kako si ti? A so tebe tudi kaj ranice po posegu bolele?:zmeden:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2005 20:38:31   
emaa
Nič se ne skrivamo, jaz čakam na naslednji teden, v ponedeljek noter, orek remont, v sredo domov. Vsaj upam, kako pa je če je praznik vmes? Je bla pa moja svakinja ful užaljena, ko ji je moj mož povedal, da me ne bo na piknik za njen roj. dan, ki bo v nedeljo, jaz pa v torek laparo in histero:zmeden:, pol naj se pa še prehladim al kako. Pelat bi se mogla sama, ker moj pride šele popoldne enkrat, za ure in ure tam viset mi pa ni. A sem sam jaz mal čudna, da se mi ne zdi primerno 5 dan po operaciji tkole okol lazit?
Da še mal pojamram, že v četrtekk, na moj r.d. bo šel v Andoro na urgby tekmo, in se šele v nedeljo vrne, ja komu bom pa lahko jamrala.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.4.2005 20:39:26   
Anonimen
Kot kaže sem jaz mehkužec. Sem bila en mesec na bolniški :ups::ups:! Sem pa imela tudi operacijo na maternični pregradi in tudi vnetje šivov na popku (sem oblekla hlače z zadrgo).

Saj do naslednjega tedna bo v redu, da boš lahko uživala :sloncek::sloncek::sloncek::)!

Bojana

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.4.2005 20:41:32   
Anitka
Ej Ema :love::love::love:, do rojstnega dneva boš že doma vsa pošlihtana in pripravljena na nov boj. Jaz že zdaj držim :miska::miska::miska::miska: da dobro opraviš, le nič bat, prav;) In čuvaj se, nikar it na piknik, je tvoje zdravje važnejše, pa še za vozit ti glih ne bo. Obljubi, da boš počivala in čisto normlano je, da 5.dan po op ne laziš po feštah.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.4.2005 20:44:26   
emaa
saj jaz nimam namena it, sam bo svakinja mal mulo kuhala, kokr, da zdej ko je pa noseča nočem it, kaj češ, saj ji bom po telefonu čestitala za roj. dan. (sva sam 4 dni pa še drobna tri leta narazen)
Z mojim bova praznovala moj rd, ko se vrne, torej 2.5, ko bom jaz bolj pri sebi, v četrtek kaj velikod mene ne bo, bo pa verjetno najbolj zadet roj. dan do zdaj, bom vidla kako se obnese, mam pa večje možnosti, da se mi kmalu izpolni rojstnodnevna želja

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.4.2005 20:58:01   
aljča
Emamair ne se sekirat,en rojstni dan jo že ne bo pokopal, če te ne bo zraven.Mislim, da si sedaj ti tista ko se mora paziti pa lepo to zadevico skoz dati.Rojstni dan je vsako leto, če maš pa tehnični v bolnici je pa mal hudo.Jaz sem s teboj in ti rečem doma bot pa se pazi, da se še ne prehladiš,ker ti tega ni treba.
Fajn uštimaj bom držala pesti.:miska::kuza:
Čao Aljča:metulj::metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.4.2005 21:02:54   
emaa
Hvala za želje, vam naslednji teden poročam kaj so poštimali

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.4.2005 21:29:03   
Maša26
Hoj punce,

da še jaz kakšno rečem :)

Najprej vreme.. :grrr: Zdaj nismo več pripravljeni na mraz, a ne da ne :morje::morje::morje: Sem že zamenjala garderobo v omari, zdej pa spet puloverji, ki mi že iz ušes gledajo.. No, tale aprilček naj švigne mimo in da pomladi prosto pot :miska::miska:

Anitka, te dni sem na hitro ujela tvojo :grrr: v zvezi s prepoznim pregledom. Upam, da bodo ti G vseeno prav postopali, predvsem pa, da sploh ne boš imela težav in da boš takrat, ko bi mogla imet pregled, že srečka :nosecka: :miska::pujs::miska:

Mi imamo pa morje (jadrnico) rezervirano že od februarja, mene pa ves čas malo potihem ščipa, kaj če bom :nosecka: in mi bo že itak slabo, potem pa še jadranje.. Ampak itak, če bo treba, se odpovem morju - vse za :duda: :)-

a ste vidle, KMALU kar :nosecka: in to preko vrste :)-;):)-;)

Tantra, pravijo, da vse rabi svoj čas...... :angel::miska::angel::miska:

Jaz glede tega meseca nimam nekih posebnih občutkov, sem prvič na klomifenu, tako da ne vem ne kdaj bo M, ne kateri občutki so posledica klomifena.. tako da bo kar bo in kadar bo..

Seveda vsem želim lep večer, pred računalnikom pozabimo na dež, čvek je čvek :)-:)-

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.4.2005 22:02:10   
Nannn
Ema nic se ne sekiri zaradi svakinje...zavedaj se da si na prvem mestu ti tvoj dragi in vajin :duda: tako da pac bo mogla razumet...ti se pa nic ne sekiraj in dobro opravi v Trbovljah...upam da bos imela saj nekoga ki ti bo stal ob strani ko ne bo tvojega...mene zal ne bo da bi se dobile...po pravic povedano da komaj cakam da grem na zasluzen kratek dopust...tako sem utrujena od tega vsakdana....sedaj pa si malo krajsam cas ko berem RR ker vedno kaj novega in zanimivega izvem...vse po vrsti ste fuuul face in prave borke z veliko mero vztajnosti...me veseli da sem se vam pridruzila...

Lepo se imejte Nannnn:zajcek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.4.2005 6:13:26   
Zmajevka
Hoj, punce.
Kmalu, na tem mestu ti čestitam!!:bravo::bravo::bravo:

Prezivljam :hudicek: dneve in ko bo konec, gremo v nove boje v drugi klomifenski ciklus, ki si ga bom prvic spremljala s testi za o.
Ce spet ne bo nič, se bom zmenila za inseminacijo,
ki mi jo je g. ze zadnjic predlagala. Verjetno pa gre vse skupaj proti IVF, ker nic ne rata.

Spet me caka do zvecer sluzba, tako da vas ne bom mogla nic brati - drzite se vse in cim vec veselih novic na forumu!!!:):):):muca:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.4.2005 7:12:19   
neni
Zdravo punce!
Pravkar sem klicala Reša in je rekel, da bi v avgustu nadaljevali s postopkom. Mal sem računala kakšen mesec prej, samo po drugi strani pa mi tudi odgovarja, ker meni zraste trebuh in je treba imet na sebi kakšno cunjico, to pa bo že šlo proti septembru. (al pa še bolje debel pulover)
Sej bo kmalu tu tudi september in potem se bomo spet tresli za :modri:, do takrat pa bomo veselo :sloncek::sloncek: in upali na čudež.

Anitka tebi bi pa rada povedala, da mene še sedaj kdaj "tržejo "šivi al pa me štihne. Sem sem že navadila, po moje bo to za zmeraj. Če se ti zdi pa prehudo, pa vsekakor povprašaj zdravnike.
Pa čuvaj se!:angel:

Zdej moram pa hitro delat

lp Neni:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.4.2005 7:14:32   
Bety
Neni...LEPO, DA SI Z NAMI.....

pridi na :kava: gor višje....kako si???

:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.4.2005 8:33:35   
Anitka
Hoj!

Pa je spet nov dan, spet oblačen:grrr::grrr:. Zdaj mi pa povejte, kaj za :hudicek: naj vzamem na morje, a puloverje?:grrr::grrr:

Hja Neni, danes skorajda bolečin ni, grem pa itak dat šive ven, pa bom zdravnici omenila. No fajn, da boš čez poletje lahko uživala, se sprostila, skušala odmisliti :duda: , avgusta pa z novimi nabranimi močmi in energijo po :duda::duda::duda:, jaz že kar zdajle stiskam :miska::miska::miska: da bo uspešno.

Emamair bi te prišla tui jaz pogledat v bolnico, ko si taka fletka, pa me žal ne bo doma. Vsekakor dobro opravi in ne sekiraj se zaradi svakinje . tvoje zdravje je v tem primeru veliko več.

In kaj boste počele danes?

:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.4.2005 8:35:42   
Anitka
Aja še Maši 26 sem želela sporčit, da nisem več tako jezna na to dohtarijo, saj verjetno vedo kaj delajo, jaz sem se pa itak naročila še k moji G, h kateri grem 7 tednov po posegu 31.5., k Reljiču pa bom julija šla že kot :nosecka: nasmejana do ušes,a ne?;)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.4.2005 8:37:21   
A & T
Dobro jutro Anitka,

lepo, da si se spomnila tudi name.

O vremenu rajsi ne bi, saj drugace postanem jezna.

Pri meni je tako, da je danes moj 27. dan ciklusa, moj najdaljsi pa je 34 dni in zato moram s testom pocakati do naslednjega tedna, ce me :hudicek: prej ne prehiti. Ko bo kaj novega, vam bom sigurno porocala.

Anitka, zdaj le pazi nase, da se vse lepo zaceli in potem bosta s tvojim dragim pridno naredila bebico.

Punce, drzite se in porocajte vesele novice.

Cao...:kuza:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.4.2005 8:42:24   
Anitka
Hej A&T veš, da mislim tudi nate in navijam, da boš aprilčica :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:, ker bom jaz takrat na :morje: mi boš sporočila, a ne?

A si vidla slikce s srečanja?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.4.2005 8:46:15   
Sulfinija
Pozdravljene!!!

Spet je tako oblačnp jutro,da ti je kar slabo :grrr::grrr::grrr:.
In kaj boste ve počele danes?Jaz bom doma,mal se šla v mesto potepat,kuhala in šivala.Drugače se počutim ok,vendar včeraj zvečer so se mal začele bolečine in sem se potožila svojemu :love::love: in je samo žalostno dejal pol pa spet ne bo najine :duda::duda:,če te je prejšnji mesec tudi bolelo in ni ratalo.
Anitka veš kaj ne vzemi na morje puloverjev,saj lahko preveriš kakšne so tam vremenske razmere,...
Veš tako sem jaz naredila leta 2003,ko sma se z mojim :love::love: poročila.Septembra sva šla na Korčulo na poročno potovanje in vzela same poletne stvari,blo je na začetku septrembra in vsi so rekli kako bo toplo,...In glej blo je resnično hladmo,samo enkrat v 7.dneh sva se lahko kopala,....Drugače pa hodila naokrog,po izletih,...
Pol pa sva še isto leto šla na silvestrovanje v Dubrovnik in tja sva pa vzela same puloverje,debele jakne in blo je prav kontra ne boste verjele na morju pozimi v kratkih oblačih,sijalo sonce,blo toplo kot poleti.Res čudno zato ti priporočam vsakega malo.Kopali pa se boste tako pol v notranjem bazenu?Ali kje?

In kako ste kaj vse ostale?

:metulj:Naša Aljča upam,da že fanj delaš na šiftu,dsa nisi preveč utrujena,ker dolgo nisi delala,da si lahko zjutraj vstalla in se spomnila name kako še doma sladko :zaspan::zaspan::zaspan:.

:metulj:Tantra upam,da je pri vama vse ok,da te je včeraj kaj presenetil,hvala ti za klic.

In srečke nosečke so slabosti minile,ali še dalje ostajajo?

Tako punce na kratko za tole dopoldan.Lepo se imejte in se tipkamo,beremo zvečer!!!

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo čez dva tedna prav vesela srečka :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:.

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.4.2005 8:48:19   
A & T
Ja, videla sem slike s srecanja in grozno izgledam, jaz sploh nisem fotogenicna, lepa sem si le na slikah z moje poroke, no, vsaj na tistih.

Tudi jaz grem na :morje:, ti bom pisala sms z :morje: na :morje:. To bo novica, bos videla - morska.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?