|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (201. nadaljevanje)
16.3.2005 22:22:45   
Anitka
Dober večer!

:zaspan:je tu. Smo imeli danes mamice v vrtcu, pa h kolegom sva se šla menit za prvi maj. Se odločamo med Tučepi (hotel Alga), Brelo (hotel Soline) in Baško vodo. Radi bi nekaj, kar ima notranji ogrevani bazen, ki je primeren za otroke. A ima katera kaj izkušenj s temi kraji? Če ja, naj mi kaj predlaga. Hvala že vnaprej :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

TIA kak fajn, da čutiš :duda: :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zanjo in :bravo::bravo::bravo::bravo: zate ter seveda :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za bodočega atija. Da sem :nosecka: bom poročala čez kakih 13 dni, ali pa takrat sporočim datum laparoskopije. Navijam za prvo varianto, pa ve?;)

Moja draga borka GEA 1 bomo kmalu tudi me ta "stare" v 9nebesa Postaj do :duda: že itak zmannkuje, tako, da bomo res kmalu na vrsti. Naš čas šele prihaja in takrat bo veselica :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

TEJČ kak fajn, da si pokukala k nam. Hvala ti :rozica::rozica::rozica::rozica: za lepe besede. Pri 300. nadaljevanju pa bomo itak vse fosilke (borke) prekrmarile prvo polovico nosečnosti in tudi slabo nam več ne bo.:)- Ti kar prostor naredi za nas.

ASTRA kako je bilo na HSG-ju? A si imela MM štumfe in čokoladko?

BAMBI ti kar predlagaj za srečanje. Jajčka ja :bravo::bravo::bravo::bravo: a le kurja ali morda kako nojevo :)-:)-:)-:)-:)-:)-

KORNELIJA oglasi se spet kaj na RR-ji.

Ohoho EMAMAIR, a tebi pa zamuja?:zmeden2::zmeden2:Joj, kako sem nestrpna, upam, da je to posledica tvoje :nosecka: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da ti naslednji teden velikonočni zajček predčasno dostavi :darilo: v obliki :modri::roza: ali +

Punce zdaj pa res grem, saj sem zeloooooooooooooooo :zaspan:

Lepo se imejte,

vaša Anitka:metulj: ki bo kmalu :nosecka: (povzeto po Bety;))
Neposredna povezava do sporočila: 1
16.3.2005 23:11:18   
Kornelija
O, Anitka tudi tebi prav dober večer!
No pa sva že dve nočni ptici, ki sta :zaspan::zaspan:
Ker nisem tako pridna:ups:, kot ste nekatere na tem forumu, bom kar za vse :nosecka:napisala, da jim želim čimbolj brezskrbno,srečno in zdravo nosečnost:rozica::rozica::rozica:Vsem ostalim puncam, ki vsak mesec nepričakujejo:hudicek: pa sporočam, da bomo to zoprnico:hudicek: kmalu pregnale.In takrat se bomo skupaj veselile9nebesa, ob novih občutkih druga drugi svetovale:bravo::bravo: In končno bomo vse najsrečnejše takrat, ko bomo k sebi stisnile majhno nebogljeno bitje, ki brez naše ljubezni, ter nege ne more obstati:duda::duda::duda:

ANITKA tebi pa pošiljam najhitrejšega :zajcek:, da ti prinese čudovito:darilo:Že vnaprej se veselim za tebe-saj lahko a ne?

MOJCA tebi pa veliko sreče jutri pri inseminaciji :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:pokaži nam, da res obstaja tisti procent-držim:miska::miska::miska::miska::miska:za jutri!

EMAMAIR tebi pa držim:miska::miska::miska::miska:, da bi :hudicek: prišla čez VELIKOOOO mesecev(naj te pusti malo pri miru, kajne?)

Jaz pa čakam na rezultate citogenetske preiskave, izvedela jih bom v torek! Že zdaj me lovi panika, ker vem ,da če je kaj narobe s kromosomi, takrat tudi napredna medicina ne more pomagati:((:((

Sedaj pa hitro:kuza: v posteljo,ker noč je kratka:)-:)-
Lahko noč in lepe sanje-Kornelija

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2005 7:40:00   
simonas
Dobro jutro!

Kako lepo sije sonček, da kar ne moreš biti slabe volje:). Škoda, da moram biti v službi in da čez vikend spet obljubljajo poslabšanje, ampak danes je pa sonček :):):).

Jaz sem tudi ena izmed tistih, ki ne pričakujejo :hudicek:M in sicer čez kak teden je sploh nočem na obisk. Nič kaj čudno se ne počutim, le napihnjena sem kot mali sodček. Manj jem bolj imam napet trebušček:zmeden:. Pa danes se mi je BT dvignila še za 0,1 stopinjo (ob O se mi je dvignila za 0,5), pa ne vem če to kaj pomeni ali pač nič. Ne upam že preveč upat, ker res nimam nekih posebnih znakov.

Kaj ste ve ob O vsak dan :sloncek::sloncek::sloncek:? Jaz sem se držala pravila vsaki drugi dan... no saj priznam tu in tam je bilo vsaki dan tudi:ups:, a vedno pa ne gre.

Vsem vam želim čim prej eno luškano :duda:, pa naj vam ta prelepi dan mine čim bolj lepo!

Simona

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2005 10:50:35   
Gea1
Emamair upam, da je tale tvoj tečni herpes posledica :duda:. Da se vsaj pri tebi pokaže za srečnega znanilca, če že pri meni ni bilo tako. :(
Simona mogoče pa tele stopinje na kaj namigujejo. Se nikoli ne ve. Sicer pa boš tako ali tako kmalu izvedela. :zmeden:
Anitka midve bova pa tako ali tako slej ali prej :nosecka:, boš videla. In pol bo veselje tu.
Komaj že čakam!

Pozdrvavček vsem na ta sončen dan! :sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2005 10:57:47   
emaa
bolj dvomim, da je to to, zato pa ne delam testa pred nalsednjim tednom. Me je prejšnji mesec tako zafrkavalo, da sem M dobila točno en teden kasneje, tako da počakam, pol pa bom videla. Se kar navadiš da ni nič, težko verjameš, da bi kaj lahko bilo.

:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2005 11:01:08   
Gea1
Ja na žalost še predobro vem, kako je to! :(

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2005 11:03:43   
emaa
žalostno kako se navadiš, da dobiš nasprotno od željenega, a ne:(

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2005 11:24:39   
bambi
Oooooo Emamair, koliko ti zamuja???? PA bruhala si včeraj???? Ne vem, ne vem, ne vem...... če ni to posledica :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in prvi znaki male :duda:. Jaz sem vedno bila mnenja, da znaki pa tako hitro ne morejo prit, vsaj pri meni niso..... potem mi je kolegica pred kratkim rekla, da je že par dni pred M od slabosti bruhala in da je sigurna da se nekaj dogaja.... Meni se je to zdelo smešno, ker jaz sem znake dobila šele 2 tedna po izostanku M.... no, in ko ji je M že par dni zamujala, je naredila test in :modri:, tako da je res, da znaki in slabost lahko pridejo že prej, je pač odvisno od ženske....
Verjamem pa kako ti je, ko več ne verjameš da bi bilo možno :modri:, ker sem tudi jaz bila tako.... vsak mesec zamuda, tudi na 35. dan se je privlekla in potem enostavno več nočeš verjeti, da bi lahko kaj bilo.....NAjbolje je res počakati 1 teden in potem vzeti test v roke.

Upam, da bo to sonce privabilo :duda: v vaše trebuščke, ker sem danes v VEčeru brala, da je največ zanositev ravno spomladi, ko zaradi toplejših dni in daljših dni, hormoni dobesedno ponorijo..... seveda se to čuti na ženskah, ki jih začne kar vidno razganjati..... zato pa punce moje, dekolteje na plano, nogice ven, nasmeh na usta, dragega na sebe ali pod sebe ali.....;) in :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Saj vem, da zdaj že bluzim, ker itak vem kako se že ves čas trudite, ampak mogoče je pa res kaj na tej pomladi.....

LP BAmbi:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2005 11:27:40   
Gea1
ja ampak enkrat bo prišel dan, ko bomo tudi me od veselja hin in skakale do neba ob :modri:. Samo upanja ne smemo izgubiti.

Pozdravček! :kuza:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2005 11:41:07   
Gea1
ja bambi prav imaš. tako se govori. pa čeprav od silnega čakanja počasi tudi upanje bledi.

Drži se! :sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2005 12:33:31   
bambi
O ja GEa1, vem kako je to, ko upanje bledi.... meni je včasih zbledelo čisto do nule in sem že skoraj zapadla v depresijo, potem je bilo kak mesec bolje, pa zopet jovo na novo..... ampak enkrat se pa ja mora obrnit na bolje in se tudi bo!!!

Bambi

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2005 13:12:31   
emaa
čeprav sem mojmu rekla, da če pa zdaj zanosim, so mi pa očitno samo novembrčki namenjeni. torej se je treba šparat do februarja vsako leto:)-.
bomo videli, fino bi blo branim se ene, dveh, treh :duda: čisto nič

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.3.2005 15:14:12   
bambi
Emamair držim "fige" da v ponedeljek zagledaš :modri: ali +, karkoli že, samo da je pozitivno....:pujs::pujs:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.3.2005 15:20:41   
Urša76
ema,
jaz tud skupaj z ostalimi stiskam zate fige, pesti itd in ti iz vsega srca želim, da zagledaš :modri:.

lp, ursa

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.3.2005 21:01:45   
Anitka
Na hitrco se mal pofočkam, potem grem pa še o prvomajskem dopustu "študirat":zmeden:

A ni bil čudovit dan?:love::love::love::love:

Kornelija jaz že zdaj držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da bodo v torek dobri izvidi. Velikonočnega :zajcek: pa kar k meni pošlji.;)

Simonas jaz tudi ob O :sloncek: različno. Včasih na 2 ali 3 dni, včasih vsak dan, kakor kdaj. Saj itak ko mi bo namenjeno verjetno bo pa če bova le na štiri dni.

Gea 1 moja draga borka seveda bova kmalu :nosecka: :nosecka: v to sploh ne dvomim. Taki fletki :ups::ups::)-:)- kot sva.;)

Emamair jaz še kar stiskam :miska::miska::miska::miska::miska:

Bambi, Tia, Koala, Astra in vse ostale kdaj se dobimo?

Lepo spite,

Anitka :metulj: ki bo prav kmalu :nosecka:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.3.2005 8:45:36   
biba77
Evo mene na kratko; z enim vprasanjem in enim predlogom:
Ali ste imele po HSG kake krvavitve? Jaz jo imam zdaj drugi dan (prvi dan po HSG-ju je ni bilo); bolecin nobenih. Obcasno se vedno obcutek napihnjenosti, samo, to me ne skrbi... :)
Anitka, drugace je bil moj izvid dober. Je rekel dr. Zemeljan, da glede na izvid samega HSG-ja on ne bi predlagal laparoskopije, da pa ne ve, kako se bo moja G odlocila zaradi PCO-ja. Tak, da bomo vidli. Jaz sem pozitivna. :)
Srecanje? Od 28.03. naprej, katerikoli dan, razen 1.4. (grem na tascin Abraham... :):)).
Se vam opravicujem, ker sem vas malo zanemarjala, samo sem enostavno imela vsega prevec (od mojih gin. stvari, do dela in potovanja tja in nazaj in...). Se bom poboljsala... :)-:)-:)-
Pika74, kaj ni kofetek ob petkih? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Pia73, si se vedno jezna na mene, zaradi mojih prehitrih prstov v petek? Ne, nooo... :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
No, lep pozdrav vsem in se kaj beremo. Bolj proti veceru, velja?
:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.3.2005 19:02:00   
emaa
No punce danes se je tetka prikazala, sem klicala na ginekološko in dobila odgovor, ribičeva je zelo zasedena, poskusite naslednjio mesec, vendar mislim, da boste morda maja lahko šele klicali za termin, torej nekje na koncu maja, junija, če bom imela srečo. Bom še malo pogledala napotnico, se mi zdi, da je prav za k ribičevi napisana (logično, saj mi jo je sama napisala), ker je pa vseeno dolgo za čakat, pa grejo spet meseci mimo.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?