bambi -> ZA NAS (201. nadaljevanje) (17.3.2005 11:24:39)
|
Oooooo Emamair, koliko ti zamuja???? PA bruhala si včeraj???? Ne vem, ne vem, ne vem...... če ni to posledica :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in prvi znaki male :duda:. Jaz sem vedno bila mnenja, da znaki pa tako hitro ne morejo prit, vsaj pri meni niso..... potem mi je kolegica pred kratkim rekla, da je že par dni pred M od slabosti bruhala in da je sigurna da se nekaj dogaja.... Meni se je to zdelo smešno, ker jaz sem znake dobila šele 2 tedna po izostanku M.... no, in ko ji je M že par dni zamujala, je naredila test in :modri:, tako da je res, da znaki in slabost lahko pridejo že prej, je pač odvisno od ženske.... Verjamem pa kako ti je, ko več ne verjameš da bi bilo možno :modri:, ker sem tudi jaz bila tako.... vsak mesec zamuda, tudi na 35. dan se je privlekla in potem enostavno več nočeš verjeti, da bi lahko kaj bilo.....NAjbolje je res počakati 1 teden in potem vzeti test v roke. Upam, da bo to sonce privabilo :duda: v vaše trebuščke, ker sem danes v VEčeru brala, da je največ zanositev ravno spomladi, ko zaradi toplejših dni in daljših dni, hormoni dobesedno ponorijo..... seveda se to čuti na ženskah, ki jih začne kar vidno razganjati..... zato pa punce moje, dekolteje na plano, nogice ven, nasmeh na usta, dragega na sebe ali pod sebe ali.....;) in :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Saj vem, da zdaj že bluzim, ker itak vem kako se že ves čas trudite, ampak mogoče je pa res kaj na tej pomladi..... LP BAmbi:rozica:
|
|
|
|