|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (190.nadaljevanje)
21.2.2005 9:11:17   
Sulfinija
Lepo sneženo jutro!!!

Vsem skupaj prav prisrčno lepo in sneženo jutro!Upam,da ste preživele in uživale ta vikend ki je sedaj za nami.Tudi jaz sem uživala,čreprav doma in da me je napadel ta presneti virus.Prvo bruhenje,bolečine,včeraj še vročina in danes še povrh neznosem kašelj in tiralica na wc.Sedaj sem doma počivam in čakam,ko se vrne mama saj mi je šla v lekarno po sirup,saj tako moraš vse plačati to je naše zdravstvo.Sedaj si kuham in pijem topel čajek in nestrpno čsakam kdaj se možek vrne iz službe in me spet malce pocarta in seveda :sloncek::sloncek:.Ta vikend sva uživala saj sva bila neločena in se veliko pogovarjala o najini :duda: in oba nestrpno pričakujeva petek za nov začetek.Če ima že namen spet ta mesec k meni prit ta :hudicek: naj le hitro pride saj mi na tak nalčin pomanjša čakanje na najino :duda: in na prvo inseminacijo,upam,da bom že do opetka popolnoma zdrava in lahko hitela novim zmagam nasproti.V četrtek popoldan grem k zdravnici,da me izpiše iz bolniške in potem v petek v ambulanto na zadnji razgovor.
Jutri k nama z možem pride na počitnice njegova nečakinja in tega se že zelo veselim,saj mi bo na tak način hitreje minilo to moje čakanje in tudi na bolezen oziroma virus bom lažje pozabbila.Skupaj se bove šle igrici družabno Holidays in se pogovarjale in na računalnike bove tekmovale v igricah,...Ko se bo pa mož vrnil iz službe se bosta šla malo sankat,...Sedaj pa ko je mož v službi pa delam na veliko ročno delo mami našivavam prt s križci,...tako da mi čas hitreje mine in opazujem skozi okno kako veselo sneži,...

Kako ste pa kaj nove srečke nosečke:Ameli,Dadica,Tia,.. in če sem katero izpustila se mi naj kaj sama javi,..Upam,da vas vaše :duda: že pošteno brcajo in,da jim njihov srček glasno bije.Joj ne vem kako sem lahko tebe izpustila nova srečka :nosecka: Kira in Vikica?

Kako pa kaj ostale stare fosilke:Bambi,Anitka,Koala kaj je s teboj zakaj se na naš forum tako redko javljaš,poročaj kako grejo kaj vajine preiskave?

Tako sedaj pa bo mojega javljanja zaenkrat kmalu konec in vsem starim,res starim fosilkam želim,da čimprej zagledamo svoje :modri::roza: in,da bomo postale res kmalu srečke :nosecka::nosecka: in,da bomo naokrog vse naenkrat hodile z velimi trebuški naokroig,da nam bo naša 9nebesa lepo minila in,da bomo kmalu stisnile k sebi komaj dočakane :duda: in,da bomo kmalu naokrog vozile poppularne vozičke z tremi velikimi kolesi naokrog in v njih bodo ležali naši mehko topli malčki in z ponosnimi mamicami in očkoti!

Ne pozabite :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: še posebej me katere smo sedaj v času ovulacije,...

Še enkrat LP in naj zapade čimveč snega za norčije na snegu.

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.2.2005 9:24:08   
KIRA
živjo. da odogovrim na tvoje vprašanje od prejel: mi je vseeno kaj bo, sam da bo zdravo.

ampak verjetno bo fantek. po kitajski karti naj bi bil. prvič mi je držalo, da bo punčka, sedaj pa mi piše da bo fantek.
ampak tud punčke bi se veselila. oboje bo moje, sam naj bo vse o.k. to si pa najbolj želim: zdravega dojenčka.9nebesa9nebesa

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.2.2005 10:19:20   
larisa
Pozdravček:rozica::rozica:

zdaj vas bom pa jaz nekaj vprašala ker me zanima mnenje koga drugega in je sploh super če je mnenje objektivno. No takole: moj dragi je šel včeraj na nočno smočanje v kranjsko goro (drugač sva iz olkolice Lj) no in potem še s prijatelji na par pijačk. Prišel je ob 3 zjutri domov in jaz sem ga pričakala besna kakor se da bit besna. No pa sem ga valda napadla zakaj ga tolk časa ni pa zakaj me ne pokliče da ga ne bo pa....saj veste. No in on pol najrazličnejša opravičila, da so šli le na eno pijačo pa da je ful snežilo in so se ful dolg domov vozili itd. itd.....Ampak jaz pa kr nisem znala popustit in sem ga prosila če lahko kar v dnevni spi k ga nočem zraven sebe...Pol mi je bilo mal žal ampak danes sem se zbudila in sem neverjetno dobre volje in prav nič se ne sekiram:zmeden::zmeden::zmeden:kar je ful čudno. No zanima pa me al jaz pretiravam al res to ni prav, da naredi????

Vse prav lepo pozdravljam in pričakujem vašo pomoč da vem kako se obnašat ko pridem iz službe.

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3
21.2.2005 10:37:27   
tinkamiška
Larisa, malo mi je šlo na smeh, ko sem brala, ker sem jst zlo podoben tič kot ti:rozica:.

Seveda je razumljivo, da grejo dedci kdaj sami ven in takrat po navadi čas izkoristijo kar se najbolje da. S tem ni nič narobe. Me pa ravno tako razjezi, če ne pokliče in ne pove, da se bo zavleklo. Ker me potem namreč skrbi in grozno razjezi, ko se zavem, da se je ves ta čas, ko me je skrbelo lepo imel in sploh ni pomislil, da me skrbi.

Sama ga še nisem nagnala na kavč, pa tud jst še nisem prespala drugje kot v najini postelji, če sva se skregala. Ni še bilo tako hudo:)-

Kako se onaša, ko pride iz službe. Tega nikoli ne vem niti za sebe. Najprej si naredim cel plan, ampak vedno je odvisno od tega kako se on obnaša, ko pride domov. Ponavadi mu je žal in, ker se meni zdi brezveze mulat še drugi dan in itak mu že prejšnji dan povem vse kar si mislim, se potem že bolj normalno pogovarjava.

Mam pa srečo, da je moj mož, kar se ponočevanja tiče, res super in mislim, da je blo tako samo enkrat in do zdaj se ni ponovilo.

Včasih se je treba skregat, se maš potem, ko se pobotaš , takooo rad:)-

Sej bosta zrihtala, včasih nas pač razjezijo in če sem odkrita, včasih tudi me njih;)

LP,

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 4
21.2.2005 10:44:26   
larisa
:hudicek:Joj Tinkamiška, točno to da tebe skrbi on se pa zabava....grrrrr pol sem pa huda. Me pa veseli da se to ne zgodi le meni. sej tudi moj možek to ne počne prav pogosto ampak jst sem pol tko jezna, res ga pa še nikol nisem nagnala na kavč;), sploh ne vem kaj mi je blo. verjetno pozna ura pa jeza ki se nabira od ene polnoči....zdej mi je pa vse tko smešno!!!:hudicek:
Hvala ti za mnenje:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
21.2.2005 10:47:32   
koala
Hojla punce!

En zasnežen pozdravček od zelo zelo nasmejene koale, sem še pod vtisom sobote, ko sem čuvala bratrančevega sončka starega 8,5 mesecev. Mali je taki cuker, pa samo se smeji, pa nič ne tečnari ali joka, samo bog ne daj da ješ zraven njega, pa nanj pozabiš, pol pa ee mali fant razkuri, pa protestira. Sem čisto v 9nebesa, jaz bi tudi takega sončka mela.

Ja mojca, javljam se ko imam čas, saj je skoraj vsak dan, razen ob vikendih, midva pa sva vse preizkave dala skozi, zdaj pa sva si vzela malo off časa do maja, ko imava naslednij razgovor, pol bomo pa vidli dalje.
Držim pesti za vaju, da vama zdaj rata!!

Larisa, mislim, da bi jaz ravnala zelo podobno, samo jaz bi se v drugi kot postelje spravla, ker ga ne morem na kavč nagnat( ga še nimava:)-, čakma dp pokrijemo verando). Samo bi bila drug dan še tudi jezna.Razumem da se zadrži, samo pokliče pa lahko v času mobilcev. Meni to moj hvalabogu ne dela.

ASTRA oj ASTRA a si že Biba, al kaj je zdaj, daj javi me ži ful firbec matra.

Anitka THL-a pa se ne bat. Sicer pa sploh ni rečeno da bo potreben!

Pia in Tia kako kaj bušiji, a rastejo?

Bambi kako pa ti?? A jo že (ne)čakaš? Sem malo:zmeden:!

Koala(29 dan ciklusa)

Neposredna povezava do sporočila: 6
21.2.2005 12:28:43   
pika74
koala - pa tebi zamuja :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Držimo pesti :miska::miska::miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 7
21.2.2005 13:36:59   
Sulfinija
Larisa!!!!

Ob prebiranju tvoje zgodbe ti moram nazaj napisat tudi svoje mnenje oziroma kaj sem jaz doživljalja pred dvema letoma.

Tudi mojemu zlatemu možeku se je že zgodilo da je komaj še ne po dveh letih zakona spal na kavču da sem ga spodila oziroma takrat me je hotel prestrašit ni prišel v posteljo in se je na kavču mulil,a je videl da sem zaspala z solzami :((:love::((:((:((:((:(( v očeh je pridrvel k meni,jaz sem jokala zato,ker mi je blo žal,da sem to naredila :grrr::grrr::grrr::grrr:,vendar sem vseenoi hotela biti ene vrste frajerka.
Hvala bogu tudi moj mož ne ponučeju,ker bi potem bil ogenj v strehi.Namreč meni takrat ulovi napad groznega ljubosumna in sploh ne vem zakaj,sploh nisem taka po naravi vendar bog ne daj da zvem da hoče kam na leto enkrat iti potem pa si ne morem pomagati,...še sama si ne znam razkložiti zakaj to vse skupaj?
Pred dvema letoma,ko je imel fantovščino in sva se poročila,sem mislila da bom dobila živčni zlom zaradi tega.Že cel teden sem mu napekala,igrala različne igrice,...Zadnji dan v petek pa sem dobesedno popenila,ikot da bi se mi zmešalo.Znašla sem se in izkoristila od bratranca hčerko,da je bla pri meni vendar tudi to ni nič pomagalčo mojemu napadu.Popoldan sve celo šle v trgovino in kupile videokamero brez moževega znanaja in sem naložila bratu,da mi je snemal tole glupost,...Pa čujte mojega malo ni kap zadela,ko je vpršal če je kamera njegovega?Je brat rekel ne tvoja je.Pa to hje bil šok,resda.Potem sem naložila hčerko od bratranca ijn sve se nalašč odpravile takšno uro v MB,ko je mož šel od tam iz terena in takrta ko naju je na cesti zagledal se nisem več oglašala na mobitel,...Uh zvečer smo e skoraj ubile saj bi skopraj imele prometno na drugi večer pa dekliščina in te forice na slednji vikend pa poroka,...Sedaj ko se spomnim teh norosti mi je prav smešno saj se tudi že dve leti boirima za najino :duda:,še sem mu rekla,ko bodo torili pri nas je taka navada bom prišla v kontrolo,saj ve ha,ha da to ne bo mogoče.
Minilo je skoraj dve kratki leti od teh norosti vendar če verjame ali ne še dandanes ne prenesem,da bi gledala to kaseto,...Ne vem zakaj vendar vseeno.
Mogoče se bo ob branju te zgodbe kateri zdelo smešno vendar jaz si žal nisem mogla pomagati tako kot včeraj ne Larisa in potem na drugi dan zaradi tega žalost :(:(:(.
Vendar draga prijateljica verjemi bo zvečer v postelji bolj sladko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: no vsaj tako je blo vedno pri nama in obljube to e več ne bo nikoli ponovilo sploh pa ne ko bomo dobile naše :duda::duda:,bomo možeke ful zaposlile in same odšle na :morje::morje::morje: in tam na vse skupaj pozabile!!!

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2005 17:24:41   
Anitka
:rozica::rozica::rozica:Hoj!:rozica::rozica::rozica:

Vidim, da ste kljub zasneženemu dnevu kar aktivne na RR-ji.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Mojca upam, da boš čimprej ozdravela zaradi te viroze, ki letos kar ne popušča. V petek pa v MB čimbolje opravi.:miska::miska::miska: Z nečakinjo pa čim lepše preživita počitniške dni.

Larisa ja naši moški:)-:)- Upam, da sta se danes že pomirila, sicer pa se tu pa tam moraš malo skregati in stresti jezo iz sebe. Se imamo potem spet raje :love::love::love:Jaz sem včasih tudi jezna na mojega, ki cele dneve visi v službi in si nalaga nove in nove obveznosti. Če mu kaj rečem, pa mi pove : od kod pa kak krajcar?":)-:)- Če si naredila prav ali ne ti ne znam povedat. Sicer je pa res, da si morajo tudi oni kdaj vzeti kake fraj urce, čeprav nam to včasih ne diši preveč. Naslednjič gremo pa ženske, a ne? Ja glede sporočanja njegove zamude pa se strinjam, da lahko pokličejo, če zamujajo, saj smo žesnke pač take, da nas bolj skrbi in včasih od skrbi niti spati ne moremo.

Koala kmalu boš tudi ti imela takega sončka pri sebi, ali morda celo dva. Morda sta že sedaj kaj naštimala ;):miska::miska::miska::miska::miska:

Astra jaz ti še vedno želim in stiskam pesti :miska::miska::miska::miska::miska: da pa morda le ni tako. Če pa že mora biti tako pa ti želim, da se čimprej pobereš s tal in greš pogumno v nov boj. Vedi, da sem tudi jaz s tabo in pošiljam ti enega :angel: v tolažbo. Drži se draga moja prijateljica.

Bambi kje pa se ti danes potikaš? Upam, da te ni sneg kje zakopal.;)

Pika 74 kako pa kaj ti? Je bil fajn film včeraj, kaj? Jaz sem se prakrat do solza nasmejala. Drugače pa me je full ganil konec filma, so mi kar solze prišle na oči. Bomo tudi me kmalu opazovale naše :love: kako vstajajo in pestujejo male štručke, a ne?

In naše :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: ?

Punce a veste, da sem od obiska ambulante v MB spet dosti bolj sproščena in vesela. Pa še vsakomesečni izcedek pred M mi "zamuja". Nočem si sicer dajati lažnega upanja (ima še kak dan ali dva), a nekje globoko v meni mi pravi, da še ni za obupat. Bomo videli.

Lepo se imejte in se beremo,

Anitka:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 9
22.2.2005 7:20:02   
biba77
Hvala vsem za tolazbo in vzpodbudo! :rozica::rozica::rozica:

Punce, jaz se trudim bit ful dobre volje, ampak, vam povem, da sma vceraj oba z dragim obsedela in gledala pred sebe. Saj sploh ne morem verjet: doma 2 testa z rahlo crtico, potem v ambulanti lepa crtica, potem pa 2 uri kasneje totalno razocaranje...
Danes sem zacela z Dabrostonom, da bom cez 10 dni dobila :hudicek: M in sla na ta, ocitno nujno potrebni, HSG. No, ...

In, povrhu vsega, kar se je vceraj zgodilo, mi je dragi zvecer, ko je prisel domov, povedal, da je ena najina dobra prijateljica splavila, zaradi nepravilnosti v razvoju ploda. In tudi ona je fosilka. Mislim, da okoli 3 leta zdaj traja pri njima. Nocem je direktno sprasevat, ker... No, saj veste.

In, jaz, ki sem vedno poz., sem nekako brez energije, ki bi jo zdaj se kako potrebovala. No, bodo pac tablete delale namesto mene... :(:(:(

Mogoce je pa vredu, da naslednji teden odpotujem. Da ostanem malo sama s sabo in predelam vse. Edino :love: bom pogresala...

Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2005 8:27:06   
larisa
Draga moja Astra:rozica:,

taka stvar pa verjamem da te čisto povozi. Čakaš pa čakaš pa si želiš in potem že tiho veselje in nato žalost. Ampak tako kot pravijo vedno punce in tudi ti njim za vsakim dežjem posije sonce.
Ampak me pa res zanima kako ti je G razložila, pojasnila, opravičila to zmedo z poz. urinskim in neg. krvnim testom. Meni je rekla moja G da lažnih testov ni razen če jemlješ kake tablete ampak klomifen ni med njimi:zmeden::zmeden::zmeden:

Kam pa greš oz. odpotuješ? Saj je verjetno res dobro da se mal od tu odklopiš in si sama s sabo, ker včasih vsak to rabi!!!
Želim ti da boš čimpreje spet videla barve in veselje in da boš nekega dne zagledala prave:modri:,:roza:.

LP Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2005 8:59:30   
biba77
Hvala, Larisa, :angel:!

Ma, ja, ves, kak je ... Cakas :zmeden2: in cakas :zmeden2: doma in delas test in si siguren, da je crtica, ki jo vidis, le plod tvoje domisljije.
Cez par dni ponovis, isto. Pol pa gres in nekdo drug gleda v tvoj test in rece "+ je." in potem verjames, da ni vse le utvara. Potem pa hladen tus...

Nic mi G ni razlozila, zakaj je to, samo je rekla, da je test vcasih pred M lazno pozitiven. :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Nic; po Dabrostonu bo ziher, ne? Mogoce so pa zamenjali krvne vzorce v lab. :(:ups::(... Ne, ne,... saj vem, zdaj je boljse stvar sprejet kot je. Zal...

Odpotujem pa v Bratislavo za 4 tedne. Vmes bom prisla na HSG. Potem pa nazaj, do Velike noci. Studijsko. Grema skupaj s sodelavko. Fajn je, ker se razumeva in se lahko pogovarjama tudi o problemih...

Aja, testov pa ne bom tako kmalu spet delala. Naslednjic, ko bom v dilemi, grem kar takoj do G, naj oni dajo test.
Kaj mi koristi, ce zapravljam denar za teste, ki kazejo lazno pozitivne rezultate?!? - nikoli si ne bi mislila, da bo to ravno mene doletelo. :grrr:

Se enkrat, HVALA VSEM, ker mi stovite ob strani. Z vami je svet lepsi. :miska:

Astra

Neposredna povezava do sporočila: 12
22.2.2005 10:01:06   
Sulfinija
Astra!!!!

Žal mi je za tebe prd dvema mesecema sem se isto spraševala tudi jaz zakaj sem jaz naletela nato,da da mi je test zlagala.
Imam namreč zelo redne mestruaicje in sedaj marca mre čaka prva inseminacija.
Menstruacija mi je zamujala kar dolgih devet dni sem moža napelala,da sma šla v Avstrijo po test,ker tam dobiš dva testa,ker pri nas enega je namreč toliko cenejši.Takoj ko pridema domov naredim test in pokaže :roza: in bla sem vsa hepi od sreče in tudi moj zlati možek.Takrat je še bla soseda in komaj sem čakala da odide ker sem sporočilo novico mami in tudi ona je bla zelo,zelo vesela.Zjutraj pred službo ponovim še en test in tudi ta pokazal dve črtici hura je blo veselje.Ko sem se odpravljala v službi opazim na hlačah rjav flekec takoj pokličem direktorico ta reče takoj h G na pregled in glej res tako naredim še mami me je peljala in voda pokaže negativno,potem dela UZ reče nič se ne vidi,da boste vi in jaz mirni vas pošljem na kri da vidimo če slučajno niste bili in je mord odšlo,kajti to bi še slo slabše za vas v naprej.Potem pa kri in tudi to je pokazalo 0,00 in groza kakšno razočaranje :((:((:((:((:((:(:(:(:(:(.Potem pa G je samo rekla še dobro da niste bli in da da bi odšlo kajti potem bi še blo slabnše.Tudi sama sem se spraševala kako je to možno,da prodajajo takšne teste in od nas ki si zelo želimo :duda: in nas tako ogoljufajo.
Tolaži se,da bo tudi ta bolečina minila in,če boš imela kaj možnosti s potovanja se nam javi in drži pestke zame za petek,da dobro na zadnjem razgovoru opravima v MB in tudi za najino prvo inseminacijo!

LP in javi se kaj.Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?