Sulfinija -> ZA NAS (190.nadaljevanje) (21.2.2005 9:11:17)
|
Lepo sneženo jutro!!! Vsem skupaj prav prisrčno lepo in sneženo jutro!Upam,da ste preživele in uživale ta vikend ki je sedaj za nami.Tudi jaz sem uživala,čreprav doma in da me je napadel ta presneti virus.Prvo bruhenje,bolečine,včeraj še vročina in danes še povrh neznosem kašelj in tiralica na wc.Sedaj sem doma počivam in čakam,ko se vrne mama saj mi je šla v lekarno po sirup,saj tako moraš vse plačati to je naše zdravstvo.Sedaj si kuham in pijem topel čajek in nestrpno čsakam kdaj se možek vrne iz službe in me spet malce pocarta in seveda :sloncek::sloncek:.Ta vikend sva uživala saj sva bila neločena in se veliko pogovarjala o najini :duda: in oba nestrpno pričakujeva petek za nov začetek.Če ima že namen spet ta mesec k meni prit ta :hudicek: naj le hitro pride saj mi na tak nalčin pomanjša čakanje na najino :duda: in na prvo inseminacijo,upam,da bom že do opetka popolnoma zdrava in lahko hitela novim zmagam nasproti.V četrtek popoldan grem k zdravnici,da me izpiše iz bolniške in potem v petek v ambulanto na zadnji razgovor. Jutri k nama z možem pride na počitnice njegova nečakinja in tega se že zelo veselim,saj mi bo na tak način hitreje minilo to moje čakanje in tudi na bolezen oziroma virus bom lažje pozabbila.Skupaj se bove šle igrici družabno Holidays in se pogovarjale in na računalnike bove tekmovale v igricah,...Ko se bo pa mož vrnil iz službe se bosta šla malo sankat,...Sedaj pa ko je mož v službi pa delam na veliko ročno delo mami našivavam prt s križci,...tako da mi čas hitreje mine in opazujem skozi okno kako veselo sneži,... Kako ste pa kaj nove srečke nosečke:Ameli,Dadica,Tia,.. in če sem katero izpustila se mi naj kaj sama javi,..Upam,da vas vaše :duda: že pošteno brcajo in,da jim njihov srček glasno bije.Joj ne vem kako sem lahko tebe izpustila nova srečka :nosecka: Kira in Vikica? Kako pa kaj ostale stare fosilke:Bambi,Anitka,Koala kaj je s teboj zakaj se na naš forum tako redko javljaš,poročaj kako grejo kaj vajine preiskave? Tako sedaj pa bo mojega javljanja zaenkrat kmalu konec in vsem starim,res starim fosilkam želim,da čimprej zagledamo svoje :modri::roza: in,da bomo postale res kmalu srečke :nosecka::nosecka: in,da bomo naokrog vse naenkrat hodile z velimi trebuški naokroig,da nam bo naša 9nebesa lepo minila in,da bomo kmalu stisnile k sebi komaj dočakane :duda: in,da bomo kmalu naokrog vozile poppularne vozičke z tremi velikimi kolesi naokrog in v njih bodo ležali naši mehko topli malčki in z ponosnimi mamicami in očkoti! Ne pozabite :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: še posebej me katere smo sedaj v času ovulacije,... Še enkrat LP in naj zapade čimveč snega za norčije na snegu. Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|