|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (144. nadaljevanje)
22.11.2004 21:53:37   
simonas
Pozdravljene punce!

Sem mislila, da bom uspela malo prebrati kaj se dogaja na RR, pa mi moj zelo zelo počasni internet nikakor ne pusti:((. Komaj sem se prerinila sem gor, da vsaj sporočilce napišem, da ne boste čisto pozabile na mene :(.

Upam, da se kaj lepega dogaja na RR in da dežujejo dobre:) novičke. Kako ste kaj stare sablje? Ima že katera veselo novičko zame?

Meni še vedno niso popravili interneta v službi, tu doma pa tako šteka, da mi niti strani noče odpret, razen če resnično vztrajam in vztrajam in vztrajam... Saj bi, a za vsako stran vztrajanja bi potrebovala celo noč, pa ne bi kaj prida prebrala. Upam, da kmalu nadoknadim, ko pridem v službo.

Kaj pa je pri meni novega:zmeden:? Nič kaj... Ta mesec smo pridno :sloncek::sloncek::sloncek:, ker smo bili take :sloncek::sloncek: volje... Zadnje tri dni sem obupno požrešna in se nikakor ne morem zasitit. Nekaj se mi fejst lušta čokolade, ki se je načrtno izogibam, se pa zato bašem s sadjem in zelenjavo, pa želodec kot da nima podna. Mislim no:zmeden:...

A mi lahko katera pove, kako boleče prsi bi naj nakazovale :nosecka:? Mene občasno bolijo (predvsem ena) in to tako, kot da bi imela vnete žleze ali kaj podobnega oziroma kot pred M. Ful čudno. Pa nekak so mi napoti... Upam, da je to znak za kaj pozitivnega (:duda: na primer) in ne samo psiha, ki se igra z menoj... ker drugače ne čutim nekih posebnih sprememb in ne kovinskega okusa o katerem tako radi govorijo... Ajoj, upam, da si vsega samo ne domišljam.

Tako da nikakor ne pričakujem :hudicek: tam okrog 03.12. in si želim polepšane praznike...

Naša Neža81 je še vedno bolna. Ne vem če se je kaj javila na RR. Stanje se slabša in mislim, da je šla nazaj do zdravnika. Držimo pesti, da bo čim prej zdrava in bo lahko šla v nove boje za :duda:.

Nič pupike lepo se imejte in pridno :sloncek::sloncek::sloncek:, da bo čim več veselih novičk... jaz pa se bom potrudila kaj prit na RR.

Simona:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
22.11.2004 22:18:47   
tia

Pozdravček,

malo prej sem napisala kar se dolg obširen tekst na 143. nadaljevanju in sem jaz opica vse dol zbrisala,sedaj ne bom tako dolga,ker sem :grrr:.

Hvala vsem za tolažilne besede,sem danes že boljše volje,saj bo bolje.Že imam upanje da v začetku meseca,ko bom zagledala :modri:.

Bambi lepo to da si se sprosila sedaj pa pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,da ne zamudiš kakšen dan O.,boš potem .....

Anitka jutri bom spet naokrog,sicer ne glih taksist ali doma ne bom,bo enkrat boljše,vsaj upam.Pa oglasi se kaj,da greve kam na :kava:,kakšen trač udarive.

Koala tiramisu s sabo na srečanje.:torta:

Gea1 ku ku,oglasi se kaj.

Neni pesti za Uz :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.

Klarisa ti kar naprj pridi,pa povej kaj.

Neža81 hitro nazaj med nas,čajčke kuhat,pa se do noska pokrit.

Pia73 kako se počutiš?

Pika74 kaj je pa s tabo,oglsai se kaj.

Biba77 pridna bodi,pa pusti se razvajat,pa ne spet potovat.

Jaz bi bila zelo vesela ,če bi se dobile tukaj v Prekmurju,dajmo zorganizirajmo se,kdo bi lahko prišel?

Tko to bo vse,opravičujem se katere nisem omenila nehote,pač izbrisala sem vse prej pa sedaj pišem kar mi pade,OPROSTITE!!

Vsem skupaj želim veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,da bo čimveč srečnih :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:.

Lepe sanje,z mislimi pri vas.

nočko

Tia
:zaspan::muca:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2004 7:31:47   
klarisa
No, pa da se vam mal javim. Sicer nič novga; rekreiram cel teden, čez vikend še sprehodi v naravi, pa žurkeeee sploh zdaj ko se bliža konec leta, sam k učenju se nekak ne morem spravit mam pa že kar kmalu izpit.Glede naslednjega postopka sva se odločila da greva februarja-(januarja ne morva ker gremo smučat)trenutno sedaj je moje telo fizično še čist nezmožno dobit ene hormonske terapije, ker se mi je pri zadnjem cel sistem podrl-čist zmešal ciklus,pa vse kar pašew zraven. Zdaj stvari počasi normaliziramo, itak pa čas tko hitr beži da bo februar prec tle. Edino kar sem se odločila je to, da grem pred postopkom na akupunkturo ker po vseh ameriških,nemških študijah k umetni oploditvi vključujejo tudi akupunkturo katera naj bi bila kar za 60% + 25% ICSI uspešna. Mogoče tud po tem ne bo ratal ampak probala bova vseen-ker razen denarja nimava kaj izgubit.Včeraj je še ena prijateljca (poleg neni) zanosila po ICSI-ju, tko da sem prepričana da bo vsaki od nas uspelo tko kot ji je zapisano v zvezdah-ko bo prišel njej čas, prehitevat se pa nažalost ne da. Treba pa je maximalno uživat vsak dan ki nam je podarjen in biti srečen za stvari,ki jih imamo ne za tiste, ki jih nimamo (trenutno).
Vas pa vse skoz spremljam tko da ni panike!

Vsem forumkam :rozica: in :angel:, da vam izpolni želje!

pa pa

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2004 8:38:14   
koala
Hojla!!!

Oj, Klarisa to si pa lepo napisala, pa rekreacijo sekaš, lepo,lepo!!!!Sem ful vesela da si se oglasila, pa držim pesti za februarja!!

Bambi zdravo, pa ne se spet med sodnimi spisi zgubit, te preveč pogrešamo!!!

Tia, jaz pridem tudi v prekmurje, pa tiramisu pride z mano!

Pika in Pia kako??

Anitka, ti naš organizator kako je zdaj z srečanjem????

Ja vse borke jaz se počasi poslavljam, uživajte v krasnem dnevu in veliko :sloncek: :sloncek: :sloncek: da bo kmalu padal dežek :nosecka:!

Koala

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2004 9:30:26   
ery
Pozdravček še od mene...
Danes imam tolk dela, da sem si komaj zdaj vzela malo časa...
Anitka, hvala za :miska::miska::miska:, res upam da bo jutri G kaj lepega povedal... Bomo videli-sej vam sporočim...
Znakov pa ni nobenih takih tipičnih... :(

In ste preživele ponedeljek? Je bil res tak čuden dan...upam da bo danes boljši.. zgleda že..

Veste kaj me zanime..iz kje ste ve forumke? A je katera iz okolice kranja slučajno? jaz sem bolj gorenjka, delam v ljubljani..

se vam še oglasim, spet me šefica rabi...:grrr:

papa:)-

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2004 9:40:10   
tinkamiška
No, pa še jaz vas vse lepo pozdravljam!:rozica:

Klarisa, držim pesti:miska::miska::miska:, da bo ratalo in da čas čimprej mine do takrat!:angel:

Anitka:)- bova pazla, da nebova kej polomla. Zdej, ko ne jelmljem Klomifena lahko začneva:sloncek::sloncek::sloncek: že danes. Franca8) je šla, sem ji lepo rekla, da naj gre tam okrog Božiča, al pa še prej h kašni, ki jo komaj čaka, sem ji rekla, da bo vidla kok je fajn, če jo kdo sprejme odprtih rok. Je rekla, da bo še vidla...

Danes sem doma, malo pospravljam, perilo perem, potem bom šla v trgovino in kej dobrega skuhala, pa tiramisu bom nardila-njam!-, pol bom pa počakala, da pride možek domov in pol ga bom pa napadla! No, pol mal kasnej, ko ne bo več trebušček tak poln.

Nč, grem zdej še do konca prebrat RR.

:rozica::angel::pujs: za vas in lep dan vam želim!

Tinka

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2004 10:08:23   
cmokec
Ery, kolk sem vesela. :bravo::(( Jaz sem iz Kranja, pa tudi delam v Ljubljani. Obvezno na :kava:, ane.

cmokec

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2004 10:08:47   
cmokec
Ups, mislils sem 2x:bravo:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2004 10:13:15   
ery
O Cmokec... zanimivo... se strinjam-obvezno na :kava:

Do kdaj pa ponavadi delaš?

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2004 10:16:07   
cmokec
Ponavadi selam do okoli 16.00 ure, vendar lahko končam praktično kadarkoli. Kaj pa ti? Delam v Šiški, pol pa po avtocesti na Primskovo.

Ti sam povej, kdaj ti odgovarja, pa bo.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2004 12:30:39   
bambi
Ojla drage moje, danes je pa en zelo čuden dan, nekakšna depresija me hoče dajat in nervoza..... ne vem ali je to, ker se bliža O ali pa ker se bliža polna luna.....

Biba77, takoj se ti moram opravičit, ker sem te izpustila za srečanje, normalno da ase lahko pelješ z menoj, tako bomo veselo juckale v avtu, ko se bomo peljale proti Prekmurju....

Punce, samo želim nekaj, da srečanje ne bi bilo tam okrog 06.12., ker takrat moram dobit M in sem jo do sedaj vedno dobila, ko smo imele srečanje.... se spomnite, prvič, ko sem se poročila, je prišla takoj po srečanju, drugič pa na zadnjem srečanju, točno tisti dan......
Sem že malo vražaverna :zmeden::zmeden::zmeden:, pa včeraj je moj dragi mož želel :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in sem mu rekla da ne, ker še ni O in da naj se špara za danes..... Je bil prav šokiran in me je skregal, če mislim zopet začet noret s temi prisilnimi fintami. Joj, pol je šele bilo hudo, kako sem ga nadrla..... NO, potem sem priznala, da sem res naredila napako (čeprav zelo nerada :() Od danes naprej pa bova vsak dan, vse do petka, in ko sem mu to lepo razložila, se je strinjal :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Zdaj pa grem malo ven, ker je zunaj tako lep sonček, jaz pa imam sestanek v naravi..... poslovni seveda, da ne bo katera kaj mislila....

Punce, spomnite me, imam eno fajn temo, ki jo bom potem odprla, če bo čas...... Bo zeeeeelo zanimiva :bravo::bravo::bravo::bravo:

LP Bambi s prihajajočo O :bravo:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.11.2004 13:08:39   
ery
Cmokec, jaz pa delam do 15h v Novih Jaršah, in ta teden sploh ni časa za :kava:. Naslednji teden bo vse boljše. Danes nimam časa, jutri imam G pregled, v četrtek sem do večera v službi, petek je pa rezerviran za dragega..:)-

Se bereva...OK? Pa lep sončen dan!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?