bambi -> ZA NAS (144. nadaljevanje) (23.11.2004 12:30:39)
|
Ojla drage moje, danes je pa en zelo čuden dan, nekakšna depresija me hoče dajat in nervoza..... ne vem ali je to, ker se bliža O ali pa ker se bliža polna luna..... Biba77, takoj se ti moram opravičit, ker sem te izpustila za srečanje, normalno da ase lahko pelješ z menoj, tako bomo veselo juckale v avtu, ko se bomo peljale proti Prekmurju.... Punce, samo želim nekaj, da srečanje ne bi bilo tam okrog 06.12., ker takrat moram dobit M in sem jo do sedaj vedno dobila, ko smo imele srečanje.... se spomnite, prvič, ko sem se poročila, je prišla takoj po srečanju, drugič pa na zadnjem srečanju, točno tisti dan...... Sem že malo vražaverna :zmeden::zmeden::zmeden:, pa včeraj je moj dragi mož želel :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in sem mu rekla da ne, ker še ni O in da naj se špara za danes..... Je bil prav šokiran in me je skregal, če mislim zopet začet noret s temi prisilnimi fintami. Joj, pol je šele bilo hudo, kako sem ga nadrla..... NO, potem sem priznala, da sem res naredila napako (čeprav zelo nerada :() Od danes naprej pa bova vsak dan, vse do petka, in ko sem mu to lepo razložila, se je strinjal :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Zdaj pa grem malo ven, ker je zunaj tako lep sonček, jaz pa imam sestanek v naravi..... poslovni seveda, da ne bo katera kaj mislila.... Punce, spomnite me, imam eno fajn temo, ki jo bom potem odprla, če bo čas...... Bo zeeeeelo zanimiva :bravo::bravo::bravo::bravo: LP Bambi s prihajajočo O :bravo:
|
|
|
|