Pia73
|
:rozica: Pozdravljene! :rozica: :bravo::bravo::bravo: Simi!!! Tudi jaz sem vesela, da si se spet oglasila. Pa saj ti veš, da jaz nikoli nisem pozabila nate! Ja vse kar si napisala je čista resnica. In kako rajši bi bila omenjena med tistimi, ki sedaj čakajo na dan D. Pa mi taka usoda žal še ni namenjena. Sedaj sem take volje, da me razganja od optimizma, potem sledi obdobje pesimizma. Potem bi enkrat vse skupaj pustila, potem bi drugič šla peš do Madagaskarja, da bi mi uspelo,... Težka je tale pot, pa naj kdo reče kar hoče,...Potem pa še nekateri zdravniki, ki si ne zaslužijo tega naziva (morda ste prebrale, da če bi mi HSG delal strokovnjak, ki bi predvidel, da imam retroponirano - nazaj ležečo maternico, bi mi bila prihranjena histeroskopija, narkoza,...) Solit se naj gredo taki "strokovnjaki" Po drugi strani pa se nekateri full trudijo: npr. moj dr. Reljič, da dr, Pušenjaka niti ne omenjam. Jaz pa kar požiram vse ginekološke informacije. Pravi leksikon postajam. Pomaga pa ne,... Tako je to,... Ja, Simi prav imaš: kaj bomo naredile zase, smo se šle nekaj časa. Jaz se moram trenutno spraviti v red. Sicer mi po tejle histeroskopiji popolnoma nič ne manjka. Še krvavela sem samo na dan operacije - pregleda, čeprav je normalno 2-3 dni. Še kar veliko počivam, se ne naprezam. Še mojemu :) ne uspe, da bi me razjezil. Tako, da se bom še kakšen mesec pretirano čuvala, potem pa grem na kakšno telovadbo. In ne boste verjele, razmišljam o nadaljnem šolanju. Čeprav se verjetno ne bom odločila, ker niti še ne vedo ali imajo prostor in predavanja so 2x na teden kar je zame skoraj neizvedljivo! Me kar matra kaj narediti, da se čimbolj aktiviram, čeprav pestrosti mojega življenja že sedaj popolnoma nič ne manjka! Skratka punce drage moje, v ponedeljek grem v službo in verjetno me spet prime kakšen RR mrk. Ampak kot veste, brez vas ne morem in vedno se vrnem,... Le veliko lepih novič o :modri: ali :roza: ali po novem + naj me čaka! Zatorej veselo NA DELO!!! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: P.S. Se ve spomnite Barbie! Šla je na umetno! A katera kaj ve o njej??? LP Pia73
|