ZA NAS (113. NADALJEVANJE... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

simi-2 -> ZA NAS (113. NADALJEVANJE... (1.10.2004 19:08:55)

Ciao !
Punec, veste kaj, to je pa velika številka našega nadaljevanja.
Odpiram ga prvič !!!!!!!! Z vami sem pa že od prvega začetka. Kako gre hitro čas.
Po mojem drugem SS sem začela prebirati ta forum, bil mi je v veliko oporo.
Pia 73 zelo sem vesela zate, da si probrodila te žave in da bo naslednjič :modri:, pri meni kaže, da bom tudi morala na bolj konkreten pregled, če bom hotela še trejega sončka. Ne gre in ne gre.

Sedaj sem se odločila, da nekaj naredim zase, " se spomnite časov, ko smo si rekle pa nekaj zase naredimo, sedaj tega ni več, ZAKAJ !!!!!!!! Morda ni več časa za nas?
Začela bom hoditi na THAI BO in kar bo pa bo, zadala pa sem si, da pred Novim letom nebom šla na polno, ker si ne želim zopet takega Novega leta, ki sem ga preživela za leto 2004. Kajti 2.1.04 sem šla na abortus. Tega nobeni ne želim, potem veste kakšne praznike sem imela. Grozaaaaaaaaaaaa...

Vendar, ne bom vrgla puško v koruzo in šla bom v ponovne boje, toda punce 1. leto je mimo. A negre čas prehitro, saj bom lih sedaj v kristusovih.
Klarisa, Anitka, Bambi, Pia73 in jaz saj bo lih sedaj eno leto, kar smo odprli nadaljevanje ZA NAs.........
Bejba, Pikapolonica, Mavrica bodo pa prav kmalu mamice in želim jim vse naj naj........čestike vam če nas še kaj berete !
nam pa na dve:modri: ali dve :roza:, jaz sem še postarem.
By Simi , Pia73 tebi vse naj za okrevanje, ti si bila prva, ki si pomaga iz tega brezna.Pošilajm ti :rozica:

Anitka -> ZA NAS (113. NADALJEVANJE... (1.10.2004 22:07:42)

Hojla!

Joj SIMI kako sem se te razveselila, pa še naša nadaljevanja si postavila na sm vrh :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: In res, kako hitro gre čas. Se spomnim našega prvega nadaljevanja kot bi bilo včeraj, pa potem tistega tepca, ki se nam je ponujal, pa dobre novičke, pa slabe, pa spet dobre.... In že je tu oktober in še malo pa bo novo leto. A me se bomo maksimalno potrudile, da bomo vse po vrtsi silvestrovale s :duda::duda::duda::duda: v trebuščkih pod našimi srčki.

Ja "akcija" kaj bomo storile zase! Jaz sem začela obiskovati jogo in če mi bo časovno zneslo se bom vpisala morda še na aerobiko. Drugače pa so tu še sprehodi z mojo psičko Ajko, ki je postala že zeloooooooooooo velika.

Vglavnem Simi puške ne bomo vrgle v koruzo, ampak gremo novim bojem nasproti. In kdaj ne pričakuješ M?

LP vsem skupaj in pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: vsem!

Anitka:metulj:

Pia73 -> ZA NAS (113. NADALJEVANJE... (2.10.2004 10:08:03)

:rozica: Pozdravljene! :rozica:

:bravo::bravo::bravo: Simi!!! Tudi jaz sem vesela, da si se spet oglasila. Pa saj ti veš, da jaz nikoli nisem pozabila nate! Ja vse kar si napisala je čista resnica. In kako rajši bi bila omenjena med tistimi, ki sedaj čakajo na dan D. Pa mi taka usoda žal še ni namenjena. Sedaj sem take volje, da me razganja od optimizma, potem sledi obdobje pesimizma. Potem bi enkrat vse skupaj pustila, potem bi drugič šla peš do Madagaskarja, da bi mi uspelo,... Težka je tale pot, pa naj kdo reče kar hoče,...Potem pa še nekateri zdravniki, ki si ne zaslužijo tega naziva (morda ste prebrale, da če bi mi HSG delal strokovnjak, ki bi predvidel, da imam retroponirano - nazaj ležečo maternico, bi mi bila prihranjena histeroskopija, narkoza,...) Solit se naj gredo taki "strokovnjaki" Po drugi strani pa se nekateri full trudijo: npr. moj dr. Reljič, da dr, Pušenjaka niti ne omenjam. Jaz pa kar požiram vse ginekološke informacije. Pravi leksikon postajam. Pomaga pa ne,... Tako je to,...

Ja, Simi prav imaš: kaj bomo naredile zase, smo se šle nekaj časa. Jaz se moram trenutno spraviti v red. Sicer mi po tejle histeroskopiji popolnoma nič ne manjka. Še krvavela sem samo na dan operacije - pregleda, čeprav je normalno 2-3 dni. Še kar veliko počivam, se ne naprezam. Še mojemu :) ne uspe, da bi me razjezil. Tako, da se bom še kakšen mesec pretirano čuvala, potem pa grem na kakšno telovadbo. In ne boste verjele, razmišljam o nadaljnem šolanju. Čeprav se verjetno ne bom odločila, ker niti še ne vedo ali imajo prostor in predavanja so 2x na teden kar je zame skoraj neizvedljivo! Me kar matra kaj narediti, da se čimbolj aktiviram, čeprav pestrosti mojega življenja že sedaj popolnoma nič ne manjka!

Skratka punce drage moje, v ponedeljek grem v službo in verjetno me spet prime kakšen RR mrk. Ampak kot veste, brez vas ne morem in vedno se vrnem,...

Le veliko lepih novič o :modri: ali :roza: ali po novem + naj me čaka! Zatorej veselo NA DELO!!! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

P.S. Se ve spomnite Barbie! Šla je na umetno! A katera kaj ve o njej???

LP Pia73

Anonimen -> ZA NAS (113. NADALJEVANJE... (2.10.2004 11:23:53)

Tii je uspelo!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Pikapolonica -> ZA NAS (113. NADALJEVANJE... (2.10.2004 20:04:37)

Draga SIMI in ostale.

Tako lepo si me presenetila, ko si se spomnila na BEJBO, MAVRICO in name. Pa še BONI je tukaj, ki je že od začetka sodelovala v tej debati. Zdaj smo res že vse skoraj na koncu in tudi res čvekljamo drugje, v 9nebesih, pa vendar to ne pomeni, da ne mislimo več na vas. Jaz vas še vedno spremljam, kolikor je le možno, in moram priznati da je to odkar sem doma, veliko lažje. In vsak nov dan mi pomeni tudi novo upanje da bo uspelo tudi vam. Da bo tudi vam podarjen tisti mali čudež. Tista mala pikica. Tako kot je bila podarjena meni.

Res je, leto bo naokoli, ko smo začele to debato. Takrat mi je bilo podarjeno to, da sem vas spoznala. Poslušale ste me, bodrile, z mano delile žalost ob izgubi pikice in neizmerno srečo dveh črtic. Zato vas ne bom nikoli pozabila. NIKOLI!!!!!

In še to... 9nebesa so bila ustvarjena tudi za vas. Verjemite, da vas tam vse z veseljem pričakujemo!!!

SIMI, si rekla, da moramo nekaj dobrega narediti zase. A velja, če grem pojesti en sladoled, hi hi....

Pozdravček, Pikapolonica :pika: in :duda:

bambi -> ZA NAS (113. NADALJEVANJE... (4.10.2004 10:35:45)

O moje drage ljubice, kako lepo je prebrati takšne vrstice.... in zelo lepo od Pikapolonice, da se oglasi tudi nam... Jaz že čakam kdaj bojo novice o vas, da je katera rodila, ti, Mavrica, Bejba, Boni, Asso..... želim vam vsem lep porod in lepo prvo srečanje s svojimi sončki 9nebesa.

Zame ta teden mineva točno 1 leto (07.10.) ko sem rodila svojo punčko. Danes sem ji nesla svečko in angelčka. Ta teden bo zame zelo hud, poln spominov, solz in žalosti.... Želim si da bi čimprej minil.....

Upam da se bom kmalu lahko resnično sprostila in z veseljem gledala naprej.

Ostale moje drage borke pa gremo pogumno naprej, kajti vsaki je namenjena :duda: samo potrudit se je treba in se naučit potrpljenja.

:rozica: za vsako

BAmbi

neni -> ZA NAS (113. NADALJEVANJE... (4.10.2004 11:30:25)

Zdravo punce!
Bambi, želim ti, da bi bila močna :miska:in da bi tvoja bolečina z vsakim dnem plahnela. Pa da bi nas čimprej razveselila s kakšno veselo novičko. Tvoja zgodba me vsakič pretrese. :rozica:
In zelo podobna se je zgodila včeraj v postojnski porodnišnici. Punci, ki jo poznam (hvala bogu od daleč) je umrl fantek v trebuhu in je morala rodit. In to le 10 dni pred rokom! Nisem mogla zadržat v sebi, čeprav mogoče nebi smela povedat na tem žalostnem forumu. Samo cel dan že mislim nanjo, kako ji mora bit. Zakaj se to dogaja? Pa takim, ki si neskončno želijo :duda:? Kako naj človek po takih novicah pogumno zre naprej!
Amapak ne preostane nam drugega, moramo. In predvsem moramo verjeti, da bomo nekoč tiščale svoje sončke k sebi. Prav vsaka od nas!
Klarisa, vsak dan mislim nate. In hranim vrtnico, ki si mi jo prinesla, jo bom zavrgla šele po tvojem sporočilu, za katerega vem, da je lahko samo eno!!!! Ne obupaj, zdrži še dva dni!
Midva z mojim dragim sva zjutraj zapičila prvo inekcijo sama, ker sedaj mi jih mora on dajat. Sploh ni bilo tako hudo, vse bova zmogla, samo da bo rezultat ta pravi.

Punce, veliko pozitivnih misli, da preženemo te oblake od nas! Samo en oblak je tukaj zaželjen, saj veste 9nebesa

lp Neni

bambi -> ZA NAS (113. NADALJEVANJE... (4.10.2004 11:48:20)

Hvala bogu, da je vsaj Tii uspelo, ker so drugače same slabe novice. Jaz ne vem kaj je to. Jaz imam zopet nekakšno vnetje, mislim da je vnetje jajčnika ker me ful boli in grem danes zopet k moji G.
Neni vidim da si daješ pikece, kdaj pa začneš s postopkom???
Današnji ponedeljek je pa res za en drek, grem raje malo na zrak. Se še pišemo....

Bambi

koala -> ZA NAS (113. NADALJEVANJE... (4.10.2004 12:17:56)

Hojla!!
No če nebi bilo Tie bi bil pa ta teden res za en drek!
Statusa mi niso podaljšali tako da letam okoli in urejam potrebno. Ah, no bo že!!

Bambi v mislih sem s teboj in verjamem da ti bo ta teden hitro minil, žalosti pa le pusti prosto pot, je bolj zdravo!!

Uživajte!!

Koala

Gea1 -> ZA NAS (113. NADALJEVANJE... (4.10.2004 16:11:16)

Kaj pa je zopet ta pesimizem med nami. Punce, saj vem, da je hudo. Predvsem za nas stare borke, ampak poglejte ven. Sonček sije, toplo je in listje se je začelo barvati. Jesen je prav čudovita. Pojdite popoldan ven, na zrak in odženite proč te grde misli. Pa kaj lepega si kupite in dan bo popoln.

Čav, čav!

Anitka, kaj pa je z našim srečanjem?

Anitka -> ZA NAS (113. NADALJEVANJE... (4.10.2004 16:22:09)

Hojla!

Ja očitno se nad nami spet zgrinjajo grdi črni oblaki, a me jih bomo že pregnale stran. Enkrat nam bo že uspelo in takrat bo va naših srčkih prostora le še za veselje, za lepe trenutke, ki jih bomo preživljale ob naših povečanih družinicah.

BAMBI tale šopek dehtečih :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: je zate in za tvojega :angel: Ti se kar izjoči, da ti bo lažje in tudi jaz ti pošiljam ne topel objem, ki naj te greje v teh težkih dneh. In pa želim ti, da ti kmalu uspe zagledati :modri::roza:

Ojoj KOALA, tebe pa s statusom zafrkavajo. Upam, da boš kmalu vse lepo pošlihtala in potem te pa itak že čakajo črtice ali plus, kakor hočeš.

Ja GEA 1 jesen je z vsemi svojimi barvami res čudovita. Ja in srečanje!?! Tudi jaz se sprašujem kaj je z njim. Zadnjič sem predlagala nekaj datumov, pa žal :( ni bilo odziva. No pa jih napišem še enkrat, ve pa s "prijavami" in predlogi na plan:

petek, 8.10.
sobota, 9.10.
četrtek, 14.10
petek, 15. 10.
sobota, 16.10.

Če datumi ne pašejo pa predlagajte še kakega drugega.

Anitka:metulj:

Stran: [1]