Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS.......173. nadaljevanje 18.1.2005 9:41:07
|
|
|
|
baguSka
|
Ja tuki u LJ je res megla, ampak vseen sprejmem tvoje sončke in upam da porjavijo moje zobe!:)-:)-:)-:)-:)- Nimam kreme za sončenje sabo..:zmeden: Uf Pika a pr magisteriju si že!? Pridna pridna ni kej. Dohtarji bojo pa že počakal za tist zagovor!:)-:)-:)- Pa še tok raj te bojo pol na mizo posadil, da te še lepo nagradijo!:):)-:)-:)- Pr men pa nč nouga, razn to da sm sama na šihtu, ker je vse bolano..:zmeden2:
|
|
|
|
ZA NAS.......173. nadaljevanje 18.1.2005 10:57:47
|
|
|
|
TVN
|
Pika, čestitam! Si lahko predstavljam tvoje razburjenje in veselje. Da bi ti šel zagovor dobro od rok. :rozica:
|
|
|
|
ZA NAS.......173. nadaljevanje 18.1.2005 11:59:10
|
|
|
|
pika74
|
Ojla Nika35, Ja glih zdele sm oddala. Tak fajn filing9nebesa. A sm jst prou prebrala, da si ti nosečka po 6 letih? Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
ZA NAS.......173. nadaljevanje 18.1.2005 12:25:11
|
|
|
|
anadejka
|
Ejjjj Pika Čestitam!!!:bravo::bravo::bravo: Jest sm pa don tojk dobre vole.....k smo plačo dobil.:bravo:Ampak sam zarad plače ne bi bla tojk vesela.Zdaj imam namreč jubilejno 10 letno obletnico pri firmi kjer delam že ceeeeelih 10 let.Matr je šlo hitr.Se mi zdi da sm še učer pisala prošnjo,zdej pa že praznujem desetletnico:bravo:.Itak da sem vesela zarad nagrade:bravo::bravo::bravo:Huuuuu kok bom dons zapravljala:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:!!!! A mogoče kera ve kje prodajajo kšne dobre plaščke,pa tko večjih velikosti(ne sam do 42 vel.pa k je še ta v resnic 38.)k sem bolj okrogle sorte:ups:. Lepe pozdravčke.....andrejka
|
|
|
|
ZA NAS.......173. nadaljevanje 18.1.2005 12:56:01
|
|
|
|
pika74
|
Hej Nika35:bravo::bravo: ti si mi žarek upanja. Midva sva tud že več kot 5 let v tem zosu. No, pr nama je tko, da se ve, da je problem pr men in mojih jajcevodih. Zato mam začetk feb. laparo in histeroskopijo. Mam namreč vrečaste jajcevode (enga), drug je pa zelo slabo prehoden in mi ga tud HSG ni odmašil. Bomo vidl, kaj bo operacija pokazala in nardila :). Če pa ne bojo dobri rezultati, bova mogla pa tud midva na epruvetko. Ma člouk se kr naveliča tega čakanja in neuspelih testov. Še nikol nism vidla :modri::roza:. Sploh ne vem, kako to zgleda. No, razn na RR :)-. Fajn bot, pa ne ber preveč. Vse bo OK verjemi v to in boš vidla, da bo :miska:. Andrejka, teb pa čestitke za 10 letnico:bravo::bravo::bravo:. Jst mam pa šele 4 leta :zmeden2:, če se ne motm. Pa kej lepga kup:metulj:. Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
ZA NAS.......173. nadaljevanje 18.1.2005 20:16:27
|
|
|
|
Pia73
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pika74 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Jaz sem tudi imela lani 10 let službe, še mesec in pol pa bo enajst let,...ja staram se,...:ups: Denar za jubilenjno nagrado pa je itak od takrat že 10000 menjal lastnika,... Skratka drage moje JAZ SEM SUPER!! :bravo: Pa nekoga pograšam na RR - Anitko seveda, pa biba77 se nič kaj ne javlja, je bila danes dežurna kuharca doma,... Ne vem, če se ne bom kdaj k bibi77 na kosilo povabla,...:)-:)-:)- Aja, bambi čeprav vem, da so trenutno zate težki dnevi, ti svetujem, da preden greš k dr. Vlasavljeviču narediš HSG in tvoj mož naredi spermiogram. Če ne, boš spet čakala najmanj tri mesece,... Pa dr. Vlasavljevič dela še v tujuni in so vrste pri njem še daljše. Za ta korak pa lahko poskrbiš sama,...Za HSG ti da napotnico tvoja G, za spermiogram pa mora tvoj k svojemu osebnemu G, pa najbolje da mu reče še za napotnico za ambulanto za neplodnost, ker če je ne bo imel, ga sploh ne bodo obravnavali, prvič mislim,... To velja tudi zate Anitka,... Pridne bodite,... pa velik :sloncek::sloncek::sloncek: , da pridete za mano in tio v 9nebesa ,... Kje pa si tia??? LP Pia73 in :duda: 13t 4/7
|
|
|
|
ZA NAS.......173. nadaljevanje 18.1.2005 21:01:51
|
|
|
|
Palčica
|
Lep pozdrav tudi od mene. Tudi jaz vesela,da je za mano tale dan-danes sem imela HSG. In kakšni dve uri nazaj so mi dali zeleno luč,da grem domov. Ne vem še uradnih rezultatov,ker me ni odpustil zdravnik,ki mi je HSG opravljaj (izvidi pa pridejo po pošti),mi je pa vseeno povedal,da imam desno stran prehodno,levo pa ne-na sredini mi nekaj jajcevod stiska skupaj.In po njegovem mnenju je najverjetnje zarastlina,zato misli,da bo potrebna laparoskopija.A več izvem čez 6 tednov na kontroli pri svojem ginekologu. Res vesela sem,da je za mano. Upam,da ste v redu in da je bil tudi z vami tale dan prijazen. Lp, Palčica
|
|
|
|
ZA NAS.......173. nadaljevanje 18.1.2005 21:14:58
|
|
|
|
tia
|
Hojla, naj se na hitro oglasim in povem kako slabo sem!!:( A še najprej :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pika74! Sedaj ko sem prosta dela za tri dni jutri je zadnji dan morem ležati,pa zakaj namreč včeraj zvečer mi je bilo tako slabo da je joj,no slabo,nareč vse od požiralnika v trebuh me je žgalo,pa trebuh me je bolel 100/h.Ob 17h sem šla v posteljo pa sem kar dve urci prespala a ko sem se zbudila je bilo še hujše ,pa sem brala če te zgaga naj bi popil malo mleka,spijem kozarček in grem nazaj v postljo.A okrog 22h pa sem bruhala kot vidra vse po mojem dragem,on se je tako prestrašil da je takoj poklical taščo kaj naj dela z mano.Potem so se pa začele muke celo noč sem bila wc pomožna postelja.Res nevem čemu taka slabost ponoči,danes pa se počuti kot če bi celo noč kdo špo meni hodil,pa še drisko sem dobila.Nevem ,ali sem kaj takega pojedla ali pa so to slabosti :nosecka:. Punce jutri od 10h dalje mi držite pesti,grem namreč na pregled ,res si želim da bi bilo z mojo :duda: vse v redu.Da je lepo zrastla in da dobim jutri materinsko knjižico. Vsaki dan mislim na vas ali kaj ko pa ne morem se oglasiti enkrat mi čas ne dopušča drugič spet kaka težava. Priden bodite,pa se jutri oglasim pa naj bo novica kakšna koli. pa pa Tia :zaspan: Pa hitro za nami v 9nebesa. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Naj vas :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo.
|
|
|
|
ZA NAS.......173. nadaljevanje 18.1.2005 21:22:51
|
|
|
|
Anitka
|
Ahoj! Juhu, pa se lahko na brzino javljam tudi iz Lj.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kako sem?:zmeden: No ja! Pred dvema dnevoma je bila po testih sodeč moja O, hopacupali nekaj smo, sedaj pa spet to noro čakanje. Jutri se okrog treh dobim z našo drago PIKICO na eni fajn :kava: Sva se prej pogovarjali in sva se tako narežali, da je joj. Bo jutri ona morda kaj več napisala o najini tematiki v zvezi z dinozavri...:)-:)-:)-:)- TIA upam, da jutri dobro opraviš pregled in da slabosti hitro minejo. Punčke uživajte in upam, da se bomo jutri spet lahko brale. Sem pa od devetih do treh popoldne na seminarju. LP in LJ, vaša Anitka:metulj:
|
|
|
|
ZA NAS.......173. nadaljevanje 18.1.2005 21:32:10
|
|
|
|
Pia73
|
Ej, Anitka in Pika74 pa saj to ni res,... Moj sin ZBIRA DINOZAVRE,...:bravo::bravo::bravo: Palčica sem vesela, da si opravila,...sedaj si stopničko višje do tvoje :duda: tia tis se pa leajavi čimprej,.. :miska:
|
|
|
|
ZA NAS.......173. nadaljevanje 19.1.2005 8:05:21
|
|
|
|
simonas
|
Pozdravljene punce! Včeraj kar nisem verjela, da bo danes res kaj od snega, pa nas je presenetil. Ni ga sicer dosti a nekaj je. Vsaj moje rastlinice zunaj se bodo malo pomirile, ker so že čisto zmedene in so nekatere že delale nastavke za brstenje. Tia, javi kaj je rekla zdravnica na pregledu in kako se drži tvoja pikica. Vsi držimo :miska::miska::miska:, da se lepo razvija in raste... Mene čaka še cel teden čakanja. Nič kaj znakov, nič kaj občutkov, čisto sem zmedena:zmeden: na čase... Edino ful sem zaspana po novem. Včeraj me je spet pri TV zazulo:ups:. Moj se mi kar smeji:), ker je on ponavadi vedno prej zaspal, jaz pa sem še pol noči kolovratila okoli, potem pa sem bila zjuraj prva na nogah, zdaj pa me sploh ne more zbudit:muca:. Včasih se mi zdi, da so mi modrci premali, pol pa spet da ne. Včasih mi je slabo, ko kaj pojem, pa lahko da so živčki... Tako da nimam nič oprijemljivega in bom le čakala in čakala in čakala... Čim več lepih novičk :nosecka::duda::modri::roza: in čim lepši dan! Simona
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?