Pia73 -> ZA NAS.......173. nadaljevanje (18.1.2005 20:16:27)
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pika74 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Jaz sem tudi imela lani 10 let službe, še mesec in pol pa bo enajst let,...ja staram se,...:ups: Denar za jubilenjno nagrado pa je itak od takrat že 10000 menjal lastnika,... Skratka drage moje JAZ SEM SUPER!! :bravo: Pa nekoga pograšam na RR - Anitko seveda, pa biba77 se nič kaj ne javlja, je bila danes dežurna kuharca doma,... Ne vem, če se ne bom kdaj k bibi77 na kosilo povabla,...:)-:)-:)- Aja, bambi čeprav vem, da so trenutno zate težki dnevi, ti svetujem, da preden greš k dr. Vlasavljeviču narediš HSG in tvoj mož naredi spermiogram. Če ne, boš spet čakala najmanj tri mesece,... Pa dr. Vlasavljevič dela še v tujuni in so vrste pri njem še daljše. Za ta korak pa lahko poskrbiš sama,...Za HSG ti da napotnico tvoja G, za spermiogram pa mora tvoj k svojemu osebnemu G, pa najbolje da mu reče še za napotnico za ambulanto za neplodnost, ker če je ne bo imel, ga sploh ne bodo obravnavali, prvič mislim,... To velja tudi zate Anitka,... Pridne bodite,... pa velik :sloncek::sloncek::sloncek: , da pridete za mano in tio v 9nebesa ,... Kje pa si tia??? LP Pia73 in :duda: 13t 4/7
|
|
|
|